Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 lan ben başlatmışım gibiduruyor piramiti, yapmayın şöyle şeyler. admin bey ben suçsuzum, uyardım hatta sdafasd o değil de thirteene sinir oluyordum.iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Sparkcaster said: abi ne bekliyosunuz bölümlerden çok merak ediyorum ne olsun yani? Ben de anlamıyorum bunu. Her zamanki House kalitesinde bir bölümdü şu bölüm. Millet House mutsuz olsun etrafa sürekli laf soksun tamamen duygusuz olsun kısaca robot olsun istiyor. alışın gençler, House insanlaşıyor yani. Bu diziyi sizin için kötü yapıyorsa izlemeyin de yazık yani her bölümü pek çok filmden daha kaliteli olan diziyi eleştirirken de iki kere düşünmek lazım. Ayrıca 13 cidden çok iticiydi. Taş hatun eyvallah da karakteri çok fena yani. Her bölümde ıslak odunla dövme isteği geliyordu içimden. İyi ki gitti. Esas Cameron başkan gitmeseydi keşke =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ilk defa ciddi jenerik değişikliği var, kıl oldum yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nileppezdel said: Ayrıca 13 cidden çok iticiydi. Taş hatun eyvallah da karakteri çok fena yani. Her bölümde ıslak odunla dövme isteği geliyordu içimden. İyi ki gitti. Esas Cameron başkan gitmeseydi keşke =( Ne güzel söylemişsin klavyene sağlık. Bu arada Jennifer Morrison gezdi bütün yaz, iş felan yaptığı yok boş boş oturuyo. Çok para kazandı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 13 dizideki en düzgün karaterli kadındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 eyvah bu bölümde justin bieber var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 benim hoşuma gitti güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bölüm sonund abende aynısını dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dizi gittikçe güzelleşiyor yav, bide takıma yeni gelcek bağyan gelince süper olcak o da aussie miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 chasee ruj muj kadın elbisesi demesinin sebebini anlamadım. anlatabilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 adam erkek güzeli bir de kadın doktor lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Abii =) çok güzel bölümdü ya. Sağlam güldüm, diyaloglar falan güzeldi yine. Hadi pazartesi olsun da yenisi çıksın sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 smarthan said: chasee ruj muj kadın elbisesi demesinin sebebini anlamadım. anlatabilir misiniz kendisi sut gibi cocuk fark etmedin galiba!!!!! hani ibrahim tatli sesimi kadin kiligina sokarsin brat pittimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Sparkcaster said: dizi gittikçe güzelleşiyor yav, bide takıma yeni gelcek bağyan gelince süper olcak o da aussie miş CcCCAMERONCcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Şahane bölümdü. Hele gokart bölümü çok iyidi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 son 2 bölüm güzeldi bir tek sezon başlangıcı için ortalama bir bölümdü ilki, bu sezon da iyi olacak gibi bir hava verdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 şuan TNT'de kaçıncı sezon kaçıncı bölüm bilen varmı? Wilson'ın kız arkadaşı Niye ölmüş hatun,House'la bir ilgisi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 çok pis sardım ha 2. sezonu bitirdim sayılır süfer dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 5.sezon spoş Çünkü house u sarhoş halde eve götürmek için otobüse bindiler ve otobüs kaza yaptı. Kızın aldığı ilaçlar falan da işin içine karışınca(burasını tam hatırlamıyorum ama ilaçla bağlantılıydı) işte kız gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hass o bölümü mü verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 offfffffffff yarıldım. ikinci bölümü izliyorum da house cuddy'i öpmek istiyo wilson'ın önünde: H - come on, one peck, just to arouse him a little W - Hey I don't even... H - I didn't mean you !!!!!! ahahaha, sonrasında Cuddy'nin hareket de muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 sevmedim bu bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bu 7. sezon bi tek bna mı farklı geldi ,çok sönük ,tadı yok ,merak da etmiyorsun pek nolcak diye ,ortalarına doğru canlanır inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi 6 sezonda neyi merak ediyordun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 masaj için gelen hatunu görünce cuddynin tepki süperdi sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar