St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 umarım senin dediğin gibi olur :) ama 13 kesin gidici gibi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 kadi nin ağzını burnunu gırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 House zenci olmadıysa elinde bir sorun var. Hadi orayı ben yanlış görüyor da olabilirim ama bence bu herif gene halisünasyon görüyor. Ki Cuddy içeri nasıl girdi montu nerde üstü başı neden temiz gibi kafama takılan noktalar da mevcut. Bölüm süperdi özellikle de ambulanstaki kısım çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 halüsinasyon for house azmetti lan aldı ama cuddyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 lan gaza gelmeyin bariz ilizyon cuddy. bariz hem de. giydiği kıyafet falan herşey belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 sanmam abi öyle olsa "halisilasyon görmediğimi nerden bilecem" zarfını atmazlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 görecez abi kesin. "cuddy yine çıkıp ben aslında yoğum diyecek, son sezon'da house'ın kendi hastalığını konuşacağız. vicodin olmadan nasıl halisünasyon görüyorsun vs vs. finalde de ölür işte. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Buyse said: görecez abi kesin. "cuddy yine çıkıp ben aslında yoğum diyecek, son sezon'da house'ın kendi hastalığını konuşacağız. vicodin olmadan nasıl halisünasyon görüyorsun vs vs. finalde de ölür işte. mis. bu olabilir bak. diziye yakışan bi son olur. zaten herif bayadır delirip düzelio. o değilde cameron>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Lan dizi öyle biterse ben kahrımdan ölürüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 çok fantastikmiş buysenin yazdığı ahah happily ever after olur dizi finali ama 13 felan ölür sezon içinde yada finalinde 7 nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 House will commit suicide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 aşkı bu kadar güzel anlatan bıdıdıdıbıdı. herifler aşkı sıkışıp kalan bacakla tasvir etmişler. kesmesen de ölüyorsun kessen de. acılarım var sallıyorum aslınds asdf pek iyi bi bölüm değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 hmmm halüsüsinasyon olmadığını düşünüyorum. hatta biz anlayalım diye bilinçli olarak vicodin aldın mı muhabbeti döndürdüler. aynı olayı 2. kez yapıp seyirciye ' oooo ome on ' yaptırtmazlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 vicodin 5. sezonun sonunda cuddy ile olduğunu sandığı bölümde de klozete atıyordu vicodin'i güya. sonra baktık ki adam yemiş bitirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 of ne bölümdü feci gerdi beni sahneler 21 o aynayı fırlatıp atarken gözlerini hatırlaması falan ama sevinemedim ne yalan söyliyeyim. Çünkü halisinasyon olma ihtimali büyük. Ama bırakın house biraz mutlu olsun bea, halisinasyon veya değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 türk dizisine çevirdiler olayı. halisünasyon mu değil mii yedinci sezondaa arka sıradakileeer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Aynı şeyi tekrar etmezler, efsane olan diziyi itin bi tarafına sokmuş olurlar kendi elleriyle. Olmaz yani öyle bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ben de öyle düşünüyorum da yine de emin olamadm "ulan yine hasülünasyon görüyodur bu", inanasım gelmedi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 değil bu arada, yapımcının açıklaması var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 halüs değilse artık şunu söyleyebilirim: "OHHHHH BEEEEEE". Sonu ne kadar ama ne kadar iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 halüsinasyon değil. yapımcılardan katie jacobs açıklamış. ilişkiden 2-3 ay sonra mı yoksa hemen mi başlatacaklarına karar vermemişler. ama jacobs deli hastanesine kapatıldığında da house'un geri döneceği %100 olsa bile orayı seyirciye vermek istemiş, şimdi de house ile cuddy'nin yaşacağı problemleri vermek istiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Gayet tadında bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Buyse said: vicodin 5. sezonun sonunda cuddy ile olduğunu sandığı bölümde de klozete atıyordu vicodin'i güya. sonra baktık ki adam yemiş bitirmiş. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yapmayın be çok kötü bölümdü dizinin efsaneliği gitti of ya damages de böyle olursa intihar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar