Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House (2004) - Fox

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Şu akıllara zarardı ya:

what are you clinging to, house? you're gonna risk her life just to save her leg? really worked out well for you, didn't it? what do you have in your life, honestly? tell me. i'm moving on. wilson is moving on. and you? you've got nothing, house. nothing. i'm going down there, and i'm gonna convince her to let me cut her leg off. if you have any decency left, you'll just stay out of it.

Sosyal ağlarda paylaş

AĞBİ

Bölüm çok iyiydi de, ben böyle sezon bittiğinde bok gibi kalmaya alışıktım. Böyle stresle geçen, insanın ağzına sıçan bir bölümden sonra mutlu sonla bitmesi resmen "OH" dedirtti de, alışık değiliz ki biz sezon sonunda "OH" demeye.

Değişik olmuş, ama "two thumbs up" her şekilde.

Sosyal ağlarda paylaş

Karasakal said:

asd

Geçen seferki gibi paranoyaklık başlamadı mı yani? Ben tekrar sapıtmaya başladı diye düşünmüştüm:S?

Güncelleme, sonradan izledim. Ole, House hatunu tavladı. ama keşke 13e yazsaydı veya cameron'a. Lucy artık kart oldu yahu:S

aynen ilk sezon hep cameronu halleder diye beklemiştim. 2. sezon da . bi türlü olmadı. sonra taş gibi kızı bırak orta yaşlı kadına yaz (td)

bölümün sonunu beğenmedim ya. çok acıklı bi şekilde devam ediyordu. en son vicodini alıp bitmeliydi bölüm. yani son 2 dk da mutlu son verdiler.

Sosyal ağlarda paylaş

20inci bölümün sonu 21den daha iyiydi bence.

20. bölümde "to hell with it"le başlayan ve bölüm sonunda biten kısmı 1234153123 kere izledim sanırım. gerçi 21inci bölümde de house'un hanna'yı ikna ederken sarfettiği cümleler, cuddy'nin house'un kafasına balyozla indirdiği gerçekler vesaire sağlamdı. bölüm iyiydi. bi de şöyle meraklandırıcı bişeyler istedi gönlüm, vicodini aldıktan sonra cuddy gelseydi mesela, halu mu yoksa gerçek mi diye meraklansaydık falan :P

Sosyal ağlarda paylaş

ama şöyle şimdi

house da bizi çeken(en azından beni) narsizmi ve insan ilişkilşerindeki çarpıklığıydı şimdi her şey yolunda giderse house eski house olmıcak ki bence dizinin başalrında ya da ortalarında cuddy den ayrılacak(belki lucas bu arada bi atak yapar) eğer son sezon olursa da dizinin sonlarında tekrar birleşecekler.sonrası lived happily after olur

Sosyal ağlarda paylaş

Öyle olursa tamam zaten :D

Ama

eğer ki Cuddy'den yine ayrılır ve öyle salak salak devam ederse hakkaten abartı olur yani. Hani yazacak bir şey kalmadı tekrar ediyo gibi. Çünkü House ve Cuddy flörtü 6 sezondur bi şekilde vardı. Biraz da ilişkilerini görmemiz lazım. Yine flörtte kalır da hemen biterse dizi kendini tekrar etmiş olur ve cidden gözlerden düşer heralde.. Beni de aynı şeyler çekiyo ama düzelmesi de çekiyo ve House insanlaşma sürecine girdi bu sezon, devam edip mutlu bir sonla bitirirler 7. sezonun sonunda gibi geliyo..

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...