shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 taub bir erkek olarak ustune duseni yapti tabii ki. aslanim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 O hemşire kaçırılır mıydı yahu, süper parçaydı. Karısıda öyle zaten. Ama adam kısa boylu tipsiz, nasıl yapıyor o ayrı konu, dizi senaryosu sayesinde olsa gerek:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Şeytan tüyü var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Arabası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 iyiydi ya son bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bölümün sonu çok belliydi(taub konusundan bahsediyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mendoza said: Bölümün özeti gayette, insan neyse odur. Değişmez idi. Taub da, House da bunu kanıtladı. Sıra Wilsonda bence. House ne yapar eder sezon sonuna kadar Cuddy'i alır, Wilson'ı ayırır. Ütopik evet. ama napim. belli olmaz Cuddy yi belki alırda, Wilson belli olmaz, yaptıgı seyle wilson ın ilişkisini hiç olmadıgı kadar saglam bir temele oturttu, ufak mikropluklar yapması olası ama bakar bunlar iyi anlasıyor aslında suanki durum fena degil ellemez, bakar wilson harcanacak olaya el atar, house bu belli olmaz, Taub iyiydi, insan o kadar seyden sonra karısına baglılıgını son sahnede onaylamasını beklerken taub is taub, bu arada bu soyleyecegim biraz abuk subuk olabilir ama hastanelerde guzel hemsilerin kendilerini saglam doktorlara yamamaya calısmaları dunyanın heryerinde sıklıkla gorunen bir durum, o yuzden taub'un durum cok da anormal degil, kadınıda arı agzının icinden sokmus ya yuh diyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 The_Delucian said: belli olmaz kadınıda arı agzının icinden sokmus ya yuh diyorum, olayı yanlış anlamıssın. kadını arı sokmus herhangibi yerinden ama kızarıklıklar ağzının içinde çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mendoza said: Arabası var. arabası değil porshe u var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 21. bölümün castinde akıl hastanesinde house un roomie si olan adam var, geliyodur inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Yuh ona nasıl dikkat ettin? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 QueenofSpades said: Mendoza said: Arabası var. arabası değil porshe u var =) porsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ahahhah karaoke ve sutlu kahve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 O sahneler süperdi. Kahvede yarıldım. Sezon ortalamasının epey altında bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Sezon ortalamasının altında olması çok normal, fırtına öncesi sessizliğe getiriyorlar. Tempolu devam ederse son bölümlerin imbalığı o kadar göze batmayabilir. Hayal kırıkloığına uğratmazlarsa son 2-3 bölüm imba olacak ortalık fena karışacak ve bayık 1-2 bölümün üstüne öyle bir climax salyalarımızı akıtmamıza sebep olacak. Kareoke sahnesi cidden harikaydı, son sahneyi de beğendim güzel çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 hangi bölümde kareoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 hangi bölümde kareoke edit:post doğurmuş. silerseniz iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 uuuv californication daki stripper abla, memelerinden tanıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 "To zap the fabulous right out of him" ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 himym de vardı bu abla, lorenzo von matterhorn bölümünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 20. bölüm spoiler ı house un shrink hastaneye geliyo , bomba bi sezon sonu yaşayacaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 aquila said: ahahhah karaoke ve sutlu kahve. kahveyi kesin wilsona içirir demiştim ben ama o kadar kötü değilmiş house :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bütün ekibin house a ve kahveye bakışı mükemmeldi. Ha içti ha içecek herkes araya laf sokuyor. ama gözler aynı yerde... şu thirteen ile chase arasında bişey olacakmış gibin duruyo ama olmasın lütfen. thirteen bize kalsın hatta sadece bana kalsın!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 kareoke super bi sahneydi, thirteende coooooook guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Kadın oyuncu iğrençti, hasta hikayesini de pek beğenmedim açıkçası ama efsane replikler yazmışlar house'a. Allah kahretmesin ya ahahahah http://www.youtube.com/watch?v=o4UY54AnS6Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar