Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House (2004) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilacı sabote etmiyoda, kendien migren veriyo sorna ilacı deniyo ve işe yaramdığını kanıtlıyo.

cunku ilacı bulan adam okuldan tanıdığı bi adam. House zamanında adamdan kopya cekmiş, ve cevap yanlışmış falan filan.
Mesaj tarihi:
Of of of. Bu sezonun en güzeli bölümüydü. Hatta epey favorilerim arasına girdi yani.

Her ne kadar Cameron gidiyo diye içim buruk olsa da. Güzel bir ayrılış oldu. House a yakışır gitti Cameron. Sonunda House'a aşık olduğunu da öğrendik. Daha ne isterimki.

Mesaj tarihi:
malsın chase. başka ne denebilir sana artık bilemiyorum. bu arada bu bölüm izleyicilerin ilk defa house dan nefret ettikleri bölüm olabilir. bi kısmı bela okumuştır house a kesin.
Mesaj tarihi:
arcane said:

Ben Cameron'dan nefret ettim. Tits or GTFO!

Bölümü izledikten sonra dediğim iki şeyden biri buydu
Diğeride
"House, you manipulative bastard" oldu...

bide cameron'un son sözleri süperdi...
Mesaj tarihi:

cameron gitmekte sonuna kadar haklıydı da, faturayı house'a kesmesi çok saçma geldi bana. house'a laf edeni yaşatmam ülen!
ama gerçekten en güzel bölümlerden biriydi bu.

Mesaj tarihi:

Abi sen önce ben ölsün derimö modunda olup sonra vazgeçmişken kocana kızamazsın. Binlerce insanın hayatını kurtardı adam. Sen baştan desen asla öldürmem diye eyvallah da öldürmeyi düşünüp vazgeçine ayıp böyle demek :D

Ayrıca house harika manipülasyon yapıyor gerçekten :D

Mesaj tarihi:

cameron gitmekte haklıydı haksızdı meselesi değil. Kendi morallerine uymuyo diye insanları canavarlıkla suclayıp "sizin kurtuluşunuz yok artık" diye bık bık etmesi mallık. zamanında adamı tedavi bile etmemek isterken, öldürsün/ortadan kaldırsın diye adamın sağ koluna yalan yanlış bilgi verirken; sonra kendi korkaklığı yüzünden 180 derece dönüyosa. Kendisinden daha cesurlara laf etmeye hakkı yok aga

cok bile uzadı dizideki varlığı, s01e03 de gitmeliydi direk.

Dizinin asıl taş hatunu duruyo nasıl olsa.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...