Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House (2004) - Fox

Zegna

Öne çıkan mesajlar

ok o zman boşuna başka dizilerle vakit kaybetmeden başlayayım,
yalnız 50-60 bölüm izledikten sonra hafta bir bölüm ilerlemek çok kötü oluyo, son bölümlere gelince yavaşlıyor insan, son 3-4 bölüm greyde ama hala bitiremedim[spo]george 3some yapmadan bitmemeli 3. sezon[/spo]

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 20:44 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

güzel dizi,sardı, karizma ötesiymiş doktor
yalnız aklıma takılanlar var
daha ilk sezonun başlarındayım
ilk önce yanlış teşhis konulup, sonra doğru tedaviyle her hasta ölümden dönmesi ne kadar devam etcek
tek seferde doğru teşhis, tedavi veya hastanın ölmesi gibi bir durum olcak mı
bir de tıp ile alakalı bişey okusam, konuştukları terimler daha oturcak ama olmuyor tamam havalı ama türkçe konuş oluyor bir yerden sonra, bunları anlamaya fazla kasmadan geriye kalanlarla eğlenmek daha mantıklı gibi geliyor
ilk bölümlerde klinikteki basit bir vakadan ilerliyolradı anlaması daha kolaydı
bu yorumlar için biraz erken de olabilir gerçi alışınca düzelir mi
ama tekrar izlenebilirk açısından çok iyi oluyor o da ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

Divxplanetdan alt yazı ıcın full packı secın turkce olanı içinden word pad halinde hastalıkların kısaltılmış adları ve açıklamaları ayzıyor ben okudum baya faydası oldu hatta yakında sigarayı bırakıyorum bu dızının bana faydası :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında çok takarsak kafayı yedircek hastalıklar söz konusu :) sadece bırakmaya yakındım ve sebebiyet verdi diyelim :D

Bu arada sezon 3 15. bölümdeyim devam ediyorum.4 sezon başladımı eğer başladıysa kaç bölüm yayınlandı?

sevgiler saygılar :D

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 20:33 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Hastasıyım dizinin ya, süper bişi.
Diğer hastane dizileri çok sıkıyor beni, Doktorlar, Grey's Anatomy vs gibi şeyler.
O tip dizilerde hastalar ve hastalıklar önemsiz şeyler, tek odaklanılan kim kimi öptü, kim kimle çıkıyor, kim yemeye götürüyor felan.
House çok daha farklı bir dizi.
Hastane dizisinden ziyade polisiye/dedektiflik dizisi altına bile sokabilirim.

Özellikle bu sene feci kaptırdım polisiye dizilere.
Bu sırada House'u gördüm ve kaçırmadan izlediğim dizilerden biri oldu.

Bir yerde gözüme çarpmıştı, "House is the Sherlock Holmes of hospital" gibi birşeyler yazıyordu.
Haklı valla.
Tipi de çok benziyor :P

Bir de nasıl bir adamdır bu Hugh Laurie yav.
daha önce filmlerde felan görmüş olsam bile, o kadar değişmiş, öyle sıradışı bir karaktere bürünmüş ki...
Before:
http://www.imdb.com/gallery/ss/0243585/Ss/0243585/SL2-PK-16.jpg
After:
http://www.imdb.com/gallery/ss/0412142/Ss/0412142/Sc29_0003_f.jpg
Öyle bişi yani...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daha ilk sezonun başlarındayım
ilk önce yanlış teşhis konulup, sonra doğru tedaviyle her hasta ölümden dönmesi ne kadar devam etcek
tek seferde doğru teşhis, tedavi veya hastanın ölmesi gibi bir durum olcak mı

Cevap veren olmamış, şöyle diyim o zaman.

Benim de ilk sezonlarda kafama takılan bir husustu.
Ama bu kişiler özel hastalıkları tedavi eden kişiler.
Zaten ilk sezonda da söylüyorlardı bunu, "bu ekibi özel vakalar için kurduk" gibi bişi.

Yani, "aa sen gripsin, tamam al şu hapları git" tarz hastalara bakmıyorlar.
Gerçi ayrı ayrı çalıştıklarında sıradan vakalara da bakıyorlar...
Ancak nedeni belli olmayan, ilk bakışta kolayca halledelimeyecek şeyler konu alınıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

4. sezona başlamama az kaldı
ilk sezondan sonra baya alıştım hatta izlerken bişeyler bile yiyebiliryorum diyalogları kaçırmadan
sürekli tekrar ediliyor olayı araya giren değişik vakalar, karakterlere yoğunlaşmalarıyla dengelenmeye başladı
3. sezonda 1-2 bölüm bayık geçti, diğer bölümlerin temposuna göre pek parlak değildi ama 70 bölümlük dizi de normal o kadar, sadece mükemmel bir dizi olduğu göze çarptı diyebilriim
sezon finallerininden sonra 3-4 ay beklemeden yeni böüm izlemek gayet zevkli bişey
son olarak greys anatomyi öldürüyor bu dizi, diğerleri çok basit gelmeye başladı artık; mr, röntgen çek tedavi et,
evt özel vakalar house un işi ama bir kere izledikten sonra bu düşünce yerleşti, kolayca teşhis yapıp tedavi edince zevki kalmıyor
bi de mr makinasının çıkardığı sesi remix yapmışlar, dizi başlarken koridorda yürüdükleri sırada çalışıyor, çok super bişey
Sosyal ağlarda paylaş

said:
son olarak greys anatomyi öldürüyor bu dizi, diğerleri çok basit gelmeye başladı artık; mr, röntgen çek tedavi et,
evt özel vakalar house un işi ama bir kere izledikten sonra bu düşünce yerleşti, kolayca teşhis yapıp tedavi edince zevki kalmıyor
bi de mr makinasının çıkardığı sesi remix yapmışlar, dizi başlarken koridorda yürüdükleri sırada çalışıyor, çok super bişey

dediğini anlamadım forgiver.
açsana biraz şu cümleleri
Sosyal ağlarda paylaş

4x03 dehşet, müthiş bir bölüm
http://www.imdb.com/name/nm1312575/ olivia wild'i tanıyamadım izlerken, megan fox'a gitti akıl
oc den beri izlemedik kendisni, oynayasın bir kaç sezon bari de gözümüz gönlümüz açılsın
[spo]house imana geliyim derken, gelemeden gidiyordu
eski ekip döneceğe benziyor, bi de number 13 geldi mi super
diğer sarışın gitsin zaten çok gıcık, yaşlı amca da belki kontenjandan
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...