Nomak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 forgiver Düşük ihtimal :) Denemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ER üstüne Grey's üstüne House izlesen baymazsın, öyle bir dizi House. Hatta öbürleri baydıysa House toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ok o zman boşuna başka dizilerle vakit kaybetmeden başlayayım, yalnız 50-60 bölüm izledikten sonra hafta bir bölüm ilerlemek çok kötü oluyo, son bölümlere gelince yavaşlıyor insan, son 3-4 bölüm greyde ama hala bitiremedim[spo]george 3some yapmadan bitmemeli 3. sezon[/spo] [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 20:44 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo]oo lezzo alex dogru ya :D hehe you are fired diyip geri geliyo ya herif inatci cok kral ya haha[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo]Kal Penn, Harold and Kumar'daki gibi bir karakteri oynuyorsa (orada tıp öğrencisiydi) acayip güldüreceği kesin.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 güzel dizi,sardı, karizma ötesiymiş doktor yalnız aklıma takılanlar var daha ilk sezonun başlarındayım ilk önce yanlış teşhis konulup, sonra doğru tedaviyle her hasta ölümden dönmesi ne kadar devam etcek tek seferde doğru teşhis, tedavi veya hastanın ölmesi gibi bir durum olcak mı bir de tıp ile alakalı bişey okusam, konuştukları terimler daha oturcak ama olmuyor tamam havalı ama türkçe konuş oluyor bir yerden sonra, bunları anlamaya fazla kasmadan geriye kalanlarla eğlenmek daha mantıklı gibi geliyor ilk bölümlerde klinikteki basit bir vakadan ilerliyolradı anlaması daha kolaydı bu yorumlar için biraz erken de olabilir gerçi alışınca düzelir mi ama tekrar izlenebilirk açısından çok iyi oluyor o da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 2. sezona baslarken hangi terimin ne oldugunu anliyorsun valla iste hede hodo yapin diyor hastanin omurilik sivisina bakicaklar diye direk caki,yosun filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 lombar puncture falan öğreniyosun evet aehah. do an LP. it's not lupus. what about an infection? not without a fever.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Divxplanetdan alt yazı ıcın full packı secın turkce olanı içinden word pad halinde hastalıkların kısaltılmış adları ve açıklamaları ayzıyor ben okudum baya faydası oldu hatta yakında sigarayı bırakıyorum bu dızının bana faydası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Sigarayı bırakmanın öldürdüğü bölümleri izlemedin galiba sdfhuhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ya aslında çok takarsak kafayı yedircek hastalıklar söz konusu :) sadece bırakmaya yakındım ve sebebiyet verdi diyelim :D Bu arada sezon 3 15. bölümdeyim devam ediyorum.4 sezon başladımı eğer başladıysa kaç bölüm yayınlandı? sevgiler saygılar :D [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 20:33 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 2 bölüm yayınladı 4.sezondan, 3. bölüm salı günü geliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 DiziMax'te sezon dört ne zaman başlıcak acaba ki? Hep tekrar var şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Hastasıyım dizinin ya, süper bişi. Diğer hastane dizileri çok sıkıyor beni, Doktorlar, Grey's Anatomy vs gibi şeyler. O tip dizilerde hastalar ve hastalıklar önemsiz şeyler, tek odaklanılan kim kimi öptü, kim kimle çıkıyor, kim yemeye götürüyor felan. House çok daha farklı bir dizi. Hastane dizisinden ziyade polisiye/dedektiflik dizisi altına bile sokabilirim. Özellikle bu sene feci kaptırdım polisiye dizilere. Bu sırada House'u gördüm ve kaçırmadan izlediğim dizilerden biri oldu. Bir yerde gözüme çarpmıştı, "House is the Sherlock Holmes of hospital" gibi birşeyler yazıyordu. Haklı valla. Tipi de çok benziyor :P Bir de nasıl bir adamdır bu Hugh Laurie yav. daha önce filmlerde felan görmüş olsam bile, o kadar değişmiş, öyle sıradışı bir karaktere bürünmüş ki... Before: http://www.imdb.com/gallery/ss/0243585/Ss/0243585/SL2-PK-16.jpg After: http://www.imdb.com/gallery/ss/0412142/Ss/0412142/Sc29_0003_f.jpg Öyle bişi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 kral bolumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 [spo]hele ki bicak sahnesi acaipti hehe.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: daha ilk sezonun başlarındayım ilk önce yanlış teşhis konulup, sonra doğru tedaviyle her hasta ölümden dönmesi ne kadar devam etcek tek seferde doğru teşhis, tedavi veya hastanın ölmesi gibi bir durum olcak mı Cevap veren olmamış, şöyle diyim o zaman. Benim de ilk sezonlarda kafama takılan bir husustu. Ama bu kişiler özel hastalıkları tedavi eden kişiler. Zaten ilk sezonda da söylüyorlardı bunu, "bu ekibi özel vakalar için kurduk" gibi bişi. Yani, "aa sen gripsin, tamam al şu hapları git" tarz hastalara bakmıyorlar. Gerçi ayrı ayrı çalıştıklarında sıradan vakalara da bakıyorlar... Ancak nedeni belli olmayan, ilk bakışta kolayca halledelimeyecek şeyler konu alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 4. sezona başlamama az kaldı ilk sezondan sonra baya alıştım hatta izlerken bişeyler bile yiyebiliryorum diyalogları kaçırmadan sürekli tekrar ediliyor olayı araya giren değişik vakalar, karakterlere yoğunlaşmalarıyla dengelenmeye başladı 3. sezonda 1-2 bölüm bayık geçti, diğer bölümlerin temposuna göre pek parlak değildi ama 70 bölümlük dizi de normal o kadar, sadece mükemmel bir dizi olduğu göze çarptı diyebilriim sezon finallerininden sonra 3-4 ay beklemeden yeni böüm izlemek gayet zevkli bişey son olarak greys anatomyi öldürüyor bu dizi, diğerleri çok basit gelmeye başladı artık; mr, röntgen çek tedavi et, evt özel vakalar house un işi ama bir kere izledikten sonra bu düşünce yerleşti, kolayca teşhis yapıp tedavi edince zevki kalmıyor bi de mr makinasının çıkardığı sesi remix yapmışlar, dizi başlarken koridorda yürüdükleri sırada çalışıyor, çok super bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Bu hafta yoktu. Baseball mu ne vardi sanirim. Yoksa bana mi oyle geldi. s4e4 haftaya sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Hehe hatta bi tanesi daima alcohol digeri de daima drug nedeniyle diyecek... uzuuun bi sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: son olarak greys anatomyi öldürüyor bu dizi, diğerleri çok basit gelmeye başladı artık; mr, röntgen çek tedavi et, evt özel vakalar house un işi ama bir kere izledikten sonra bu düşünce yerleşti, kolayca teşhis yapıp tedavi edince zevki kalmıyor bi de mr makinasının çıkardığı sesi remix yapmışlar, dizi başlarken koridorda yürüdükleri sırada çalışıyor, çok super bişey dediğini anlamadım forgiver. açsana biraz şu cümleleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 torrent linki koyabilirmisiniz 4. bölüm için? bulamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 4 çıkmadı bu hafta, haftaya vericekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ana house da mı gitti.. hay baseballunuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 4x03 dehşet, müthiş bir bölüm http://www.imdb.com/name/nm1312575/ olivia wild'i tanıyamadım izlerken, megan fox'a gitti akıl oc den beri izlemedik kendisni, oynayasın bir kaç sezon bari de gözümüz gönlümüz açılsın [spo]house imana geliyim derken, gelemeden gidiyordu eski ekip döneceğe benziyor, bi de number 13 geldi mi super diğer sarışın gitsin zaten çok gıcık, yaşlı amca da belki kontenjandan [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar