Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 1-2-3 tede ölüyo zaten np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 cameron sarışın oluyorrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ama o hakkaten spo lütfen yazıktır gunahtır yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Vasat bir bölümdü. 5x07 - There is a reason. - Yes, those large things in her bra. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Evet MOAR Cameron istegim yerine getirildi sonunda. Ama anladım ki Hameron biraz zor galiba bu sezon en azından. Ayrıca Chase icin " I dont understand what he says diyo ya house orda koptum" Vasat bir bölüm degildi bence light tı hafif. Arada gerekiyor böyle bölümler. Artık bu diziye de bir tane sweerheart lazım. Getirin kutuplardaki doktor ablayı tam olsun. Sonra ER olur bu dizi de. Aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Arkadaslar spolara dikkat lutfen Dun kendi kendime spo arandim zaten Foreman'la ilgili bisey okudum wikipedia'da istemeden. 402'deyim acilen izlemem gerek eve gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Ayrica 402'ye kadar izlemeyen acmasin ve cok kotusunuz sizin yuzunuzden house'un kimi alacagini biliyordum mesela o 50 tane ogrenciyle yeni takim olusturma olayinda, o.c.'deki alexi tanidim hemen :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Dizinin afislerinde var yeni ekip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Sezon 5 için dl linklerini verebilirse birisi çok makbule geçer. Bitmiş sezonlar topluca bulunuyor da kolayca, devam eden sezonu bir türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 House'un yeni takımı House'un kimi alacağı fazla belliydi, tabii ki oyuncular arasında en ünlü olanları aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 8 Valla isteklerimi gerceklestiren tek dizi. 1. Cameron daha cok gozuksun dedim oldu. 2. Huddy istedim oldu. 3. Daha cok clinical trial gormek istiyoruz less drama dedi millet onu da yaptılar. 4. Sırada Hameron var. Hatta Cuddy ile Cameron karşı karşıya gelsinler. Oley Güzel bölümdü. Sonra çalan şarkı da süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 arcane said: House'un yeni takımı House'un kimi alacağı fazla belliydi, tabii ki oyuncular arasında en ünlü olanları aldı. Bende öyle olacağını düşünüp, sg-1 daki elemanı alır diye ummuştum. (Bilmeyenler için aslında doktor olmayan yaşlı eleman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 4. sezonu bitirdim su an, favori 3 bolumum var boylece. Three Stories House's Head Wilson's Heart 4. sezon son iki bolum yukardaki son ikisi, film gibi olmus direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Evet Wilson's Heart efsaneneydi. Dünkü bölüm de güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Ortalama bir bölümdü. 13'in bastonu kitapların üstüne koyduğu sahnede kopukluk yaşadım, böyle hata olmaz olsun. 13'in adını öğrendik. 5x08Remy Hadley House - Wilson'ın birebir House - Forman olması ilginçti. Kasti yaptılarsa yazarlara helal olsun diyordum ki öyleymiş, son House - Wilson diyaloğunda ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 fena diildi bu bölüm, zaten house'un vasat bi bölümü bile herhangi bi dizinin en şahane bölümünden daha iyi olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Penthesilea said: 4. sezonu bitirdim su an, favori 3 bolumum var boylece. Three Stories House's Head Wilson's Heart 4. sezon son iki bolum yukardaki son ikisi, film gibi olmus direk. umurumuzda degil! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 arkeyn spoilerde dediğini açıklasana anlamadım bölümü izlemiş olmama ramen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 arcane said: Ortalama bir bölümdü. 13'in bastonu kitapların üstüne koyduğu sahnede kopukluk yaşadım, böyle hata olmaz olsun. 13'in adını öğrendik. 5x08Remy Hadley House - Wilson'ın birebir House - Forman olması ilginçti. Kasti yaptılarsa yazarlara helal olsun diyordum ki öyleymiş, son House - Wilson diyaloğunda ortaya çıktı. 13'un ismi birkac bolum once soylenmisti zaten, cuddy soylemisti yanilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 5.8 ortalamanın baya üstündeydi bence, öle ilginç bir hastalık yoktu ama diyaloglar efsaneydi, en fazla güldüğüm bölümdü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Baalzebub said: 13'un ismi birkac bolum once soylenmisti zaten, cuddy soylemisti yanilmiyorsam. Ben unutmuşum onu :D Jadelith said: arkeyn spoilerde dediğini açıklasana anlamadım bölümü izlemiş olmama ramen :P açıklıyorumBölüm başında House, Wilson'a Cuddy olayı için fikrini almaya gidiyor ancak Wilson umursamıyor. Hatta House naneyi hemen çaktığından "Is this some kind of reverse?" (reverse psychology) diyor. House aynısını Foreman'a uyguluyor. Yardım etmiyor çünkü Foreman'ın başaracağını biliyor. Bunu sonda Wilson söylediğinde House "Ben Foreman değilim sen de ben değilsin" gibi birşey diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 0302'deyim daha, okumıyım burayı diyorum ama yazmadan edemiycem videolu spoiler hdtv istiyo abi kahkahayla güldüm :D http://www.youtube.com/watch?v=M5dANkRx_3M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 509 house, yine house. -your obsession is gonna kill her. -your obsession get me back the gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 House bu hafta muhteşem. (tu) 5x09 - Well, she's either not here or she's under the desk. Either way you're gonna have to wait outside until I'm finished. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 poff, aksam olsa da izleyebilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar