Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 şarap yanımda ve biraz içimde yarısı kadarcık wınampta Supertram - The Logical Song kalkıp kıçımı salamak istiyorum sağa sola sağa sola, nedense içimde garip bir sevinç evde oturmak ne garip tek başına. alışıkmıyım hayır değilim şuan dışarda bi yerdelerde baya baya alkol tüketmiş olmam bol bol kahkaha atıyor olmam gerek ama ben biraz nip duck biraz bournovalia biraz msnde sohbet ve bu yogunlukta tavladan kavuluncaya kadar oynaşma =)) ne kadarda iş varmış evde yahu yapılcak acaba odamıda toparlasammı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 çok içmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bence normalden az içtiği için böyle olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Cuma gecesi evde neye geçirmek? Başlığı anlamadım. Evde tek başınaysan çok güzel olabilr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 her zaman evde tek başına olunca pek iyi olmuyor.arada insna görmek lazım.yoksa alkol hergün alınabilir.ama cuma günü mekanlar dolu olur.en azından insan görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Cuma gecesini evde gecirmek olacakti topic duzeltmek ihtiyaci duydum. Devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Her hafta yaptığım şey,hiçte gocunmuyorum. sfddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 cumartesi gecesini dışarda geçirecek insanların erken yatıp bol bol uyuyarak ertesi geceyi uzatmak için yaptıkları aktivite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 deamon entry mi giriyorsun hayırdır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 tam entry girilcek bi konu olmuş ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Neye gecirmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 cuma gecesi iyi geçirilir evde.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 gecirirken once saga sonra sola bakmayi unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Tamam sakin, geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 cuma gecesini evde mi gecirmek? benim her cumam cumartesim kutuphanede geciyorr napcaz? haftaiclerini saymiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 cumartesileri tam çalıştıgımdan cuma gecelerini evde geçirmek zorunda kalıyoruz erken kalkma durumlarından dolayı [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 09:20 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 tamam lo gelmeyin üstüme aaaa başlıkta hece yutmuşuz olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 pati yokken fazla sözlük okdugumu biliodm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Deamon:"cumartesi gecesini dışarda geçirecek insanların erken yatıp bol bol uyuyarak ertesi geceyi uzatmak için yaptıkları aktivite." ekşi sözlük mü burası boğaziçili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 abi tmm ya gelmeyin üstüme post atmıorm bi daha bitti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 yavaş geçirin de tavuğa zarar gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 tavuk mu? ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar