forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 karakter yemek yemesse ne olur yani arada bir limonata, kek filan yediryorum bir tek ama düzenli olarak yedirmeli miyim, günlük te filan hiç yemek yedir, çok açım demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 düzenli yedirince sağlık yükseliyo bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 mille, önce temel telli ensturmanlar'ı alman lazım. onu 3 yıldız yapıp en az sonra temel elektro yada temel gitar alman lazım. ama müziğe en son yönelmek daha akıl karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Yemek yeme ihtiyaçları yok karakterlerin (aynı gerçek dünyada olduğu gibi!) Ama kalp şeklinde çikolata kalıcı moral artışı yaptığı için önerilir. ancak kalp şeklinde çikolatalar moral artışı sağlarken sağlıktan götürdüğü için dikkatli kullanılmalıdır (aynı gerçek hayatta olduğu gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 direk gitar çal diye bişey var onuda mı temel telli den sonra alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 evet, zaten yeteneğin üstüne tıkladıgında ''ön şart'' olarak istediği yeteneği görebilirsin. hangi yeteneği istiyor ve kaç yıldız istiyor falan [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 18:32 tarihinde, Voys tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Ben bişey sorucam. Bütün grubun enstrumanla ilgili yetenekleri tam ve 5 yıldız. Şarkıların prova seviyeleri % 100 iken konser çaldık, ama yine de performans iki yıldızı geçmedi, bazı şarkıların performansı tek yıldız? Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Bizim grup da aynı sorundan muzdarip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Cirkin olabilirsiniz haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Dış görünüşüm harkulade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 showmanship, singing filan yoksa ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 sahne performansı ekliyor musunuz? yıldızı performanslar etkılıyor. sonracığıma hepinizin ensturmanı var mı? şarkılarınızın kalitesi ne? ortalama üstü mü en az? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Çikolata yok hiç bir yerde bütün barlara girdim çıktım yok ama :(ÇİKOLATA VERİN LAN BANA!!!!(Çok bozuk moralim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 çikolatayla arttırma. sağdan öncelikler ve yetenekleri alışveriş yapmaya ayarla. ama aklında bulunsun çikolata lazımsa barlara diil restorantlara girmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 valla ben çikolatayı hep barlardan alıyorum ahanda burada satıyorlar misal.. diğer yadan ani moral artışı için çikolata yiyin. +4 +5 falan koyuyor işte.. hata ben sadece çikolata + sporla morali yüksek götürüyorum. uçağa, yola, konsere, yetenek geliştirmeye rağmen (rağmen dedim de canım ramen çekti lam!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Voys biz konsere birşey ekleyince seyirci yuhalıyor bizi. Hepimizin ensturmanı var ve ensturman bilgisi 4-5 yıldız civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 konsere eklediğiniz şeyle alakalı olabilr mi? misal "rakiplere diss at " dersen onun için rap kitabını falan okumuş olmanı ister, "seyirciyi selamla dersen" temel davranış geliştirmiş olmanı ister vb... yaptığın şovların kitaplarını okudun mu o yeteneklere sahip misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Temel Vurmalı Çalgılar kitabı hediye edicek bir insan ariyorum.İstanbul'da Muhan Rumi grup opitipiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Grubumuza baterist arıyoruz arkadaşlar :D:D Şöle sağlam bir baterist varsa istanbuldayız şu anlık. Konserlerimiz bittiği anda başka şehirlere doğru yol almaya başlayacağız :P Grup : Acılı Sos Benim karakter : Fehmi Gelibolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 zlorwf, sahne aksiyonları işte önemli. onlar yıldız aldıkça senin sahne performansın yukselcek. mesela ağzından alev çıkartmak, yada sahneye büyük boy grup afişi, sahne dalışı falan filan. tabi hepsi yetenek istio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 eheh bugün gördüğüm mesaj Hugo Gemill bana süt (şişe) verdi. arkasından Hugo Gemill'e baktım çünkü Nashville'e yeni gelmişim ve kimseyi tanımıyorum.. Hugo Gemill son blog.. Milk Makes Your Bones Grow Stronger-er! 2007-03-08 11:00 I milked the sh*t outta the Little House cow. I managed to tap her for 100+ bottles of milk, not realizing they go bad if not drunk within 4 days. So... I'll give them to ppl i guess! :D So if I give you a bottle, don't be scared, it's just me, Hugo... YOUR FRIENDLY NEIGHBORHOOD MILKMAN! That gives me an idea for a song! ahaha. adam 2 şişe süt vermiş bana.. birini içtim. karakterim pek bi beğendi sütü "Mmm... Bu çok güzeeeel... " dedi.. haklı valla ben de severim sütü (ama şimdi çay içiyorum, çaktırma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 sahne aksiyonlarından bahsetmiyorum, oralardan puan topluyoruz. Şarkıların performansları düşük. showmanshipte full var ama etkilemiyo bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Show yapmak baya etkiliyo hemde bide bira çikolatadan daha fazla etkiliyo morali yeni keşfettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 "make love" yapacak bir dişi karakter arıyorum (: hayır sapık değilim 10 puan için sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 mille, bira içersen ertesi gün hem düşüyor hemde hem sağlık hemde ruh hali öncekininde altına iniyor. çikolatada ruh hali kalıcı artıyor. sağlık azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar