Lanfear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hippy_tarkan said: son bir aydır(gerçek bir ay) kendimi tamamiyle yeteneğe verdim ve hastahaneye girip çıkıyorum.çikolatalar yedim,insanlarla iletişim kurdum,paraları alış verişlere saçtım ama hala mutlu olamıyorum.karakterim mi depresif,yoksa eksik birşeyler mi yapıyorum? benim gibi yap 30 tane hamster al :) moralim hic 100 un altina inmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hamster nasıl moral veriyo? yani bi tanesi günde 1 moral falanmı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 haftada bir hayvanlarının masraflarını ödeyince moral artışı alıyorsun. bu 50 hamster işini yapan başka arkadaşlarım da var ama bana basbaya bug abuse gibi geliyor. sen koskoca yıldızsın ama moralin yerinde olsun diye turne otobüsüne sahne ekipmanınla birlikte bi de hamster çiftliği tıkıyorsun, bööle bi ecayip.. son derece mantık dışı buluyorum, nerf hamster gains! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 peki hayvanı şutladığımızda ne kadar moral kaybediyoruz? ona göre bi çiftlik yapsammı bende:P bunun geliri-gideri nedir? alışverişle moral kazanmaktan daha mı karlıdır? ya da çukulata tedavisiyle kıyaslarsak, morali full tutmak için hangisi en iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ya bug mug kullan işte ben zaten tilt oluyorum ruh hali düşüşü olayına. lan adam dünya turnesine çıkmış böle her gün başka grupie bi dediini 2 etmiyoz hala ruh hali düşüyo çok saçma :P o zaman oyuna uyuşturucu falan koysunlar ne bilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 valla benim bi kedim bi köpeğim var pek ciciler. moralim düşmeye başladığında yetenek geliştirmeyi bırakıp, alışveriş ediyorum. ayrıca çikolata yiyorum bol bol, yoga bilince sağlık düşüşü çok olmuyor. sürekli turnedeyim ve haftada birkaç da provam oluyor. ayda birkaç kere de parça kaydediyorum. aylardır moralim 80in altına düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ben 50 tane hamster aldım valla o kadar baymıştımki moralle uğraşmaktan işe yarar umarım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ben 19 tane hamster alabildim taşıyamıyorum yanımda ama iyi oldu bu sefer %1 yükseldi eğlendim bayağı farelerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ben bug oldugunu düsünmüyorum acikcasi. zira petler moral artisini sonucta bedava vermiyor. petin varsa haftalık para ödüyorsun, karsiliginda da moral artisi aliyorsun. bi alisverise cikip 1000 dolar harcayıp alacağım sağlığı aynı miktarda para harcayıp hamsterdan tavsandan alıyorum. diger taraftan 5* yoga mastery de moralin normale gore daha az dusmesini sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hippy_tarkan said: ben 19 tane hamster alabildim taşıyamıyorum yanımda ama iyi oldu bu sefer %1 yükseldi eğlendim bayağı farelerle hamsterları eve de bırakabilirsin. taşımak zorunda değilsin. grup arabası veya evde durabilir. ancak senden uzaktayken sagladiklari moral artisi dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 tur otobüsündeyken ve aynı şehirdeyken moral artışı düşüyormu üzerinde olmadığı için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 50 tane hamsterı cebinde taşıyamayacağına göre düşüyorsa bile en iyi çözüm bu. ben yine de hamster çiftliği sahibi olmak ile sanatçı olmak arasındaki farka ısrarla dikkatinizi çekmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Evet pek gerçekçi olmuyor ama bi şekilde oyuna böyle bişi sokmaları lazım hehe. Daha mantıklı şeyler düşünebilirlermiş pek tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ema ablanın bu yakarışlarını devler duymuş olsa gerek ^^ Petlerin ruh üzerindeki etkilerinde oynama yapmışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bu oyunun ismi POP MUNDO değil mi nie popomundo a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Orjinal hali popomundoydu. Bi aralar poplove yaptılarsa da tekrardan popomundo haline çevirdiler. Son bir kaç aydır da popmundo olarak devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Phobos said: Ema ablanın bu yakarışlarını devler duymuş olsa gerek ^^ Petlerin ruh üzerindeki etkilerinde oynama yapmışlar :P Ne değişmiş yau daha yeni aldımdı hamsterları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 zamanında hayvan eğitimi kitabı almıştım ne garip deyip, demek ki bu işe yarayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 değiştiyse eğer hamsterları eğitir saldırtırım etrafa o kadar para verdik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Nası ya hamsterlardan mutluluk alabilmek için hayvan eğitim kitabımı okıcaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 AHAHAHAHAHAHA evet kılım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yuuu :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 iyiki gaza gelip ilk saniyeden kurmamışım çiftliği, dakka 1 gol bir şeklinde elimde patlıycakmış=) ema apla da gidip tehtid mi etti naaptı anlamadım, o muhabbetin üstüne çat diye evcil hayvan güncellemesi tuhaf oldu biraz... yoksa ema apla derin devletmi::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 paticik kabilesi kuralımmı? kaç kişi var ona göre parada koyarız ben kabileyi ayarlarım bir yerlerden büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ben vip diilim eziğim :L Bu arada galiba şöle bi nerf gelmiş, bugün baktım update te, "bu evcil hayvanlarda bazen insanın huzurunu bozuyor" gibisinden bişi demiş benim karakter. Her halde çok fazla olunca ufak bi miktar moral düşüşü olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar