Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

hippy_tarkan said:
son bir aydır(gerçek bir ay) kendimi tamamiyle yeteneğe verdim ve hastahaneye girip çıkıyorum.çikolatalar yedim,insanlarla iletişim kurdum,paraları alış verişlere saçtım ama hala mutlu olamıyorum.karakterim mi depresif,yoksa eksik birşeyler mi yapıyorum?

benim gibi yap 30 tane hamster al :) moralim hic 100 un altina inmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

haftada bir hayvanlarının masraflarını ödeyince moral artışı alıyorsun.

bu 50 hamster işini yapan başka arkadaşlarım da var ama bana basbaya bug abuse gibi geliyor. sen koskoca yıldızsın ama moralin yerinde olsun diye turne otobüsüne sahne ekipmanınla birlikte bi de hamster çiftliği tıkıyorsun, bööle bi ecayip..

son derece mantık dışı buluyorum, nerf hamster gains!
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim bi kedim bi köpeğim var pek ciciler.
moralim düşmeye başladığında yetenek geliştirmeyi bırakıp, alışveriş ediyorum. ayrıca çikolata yiyorum bol bol, yoga bilince sağlık düşüşü çok olmuyor.
sürekli turnedeyim ve haftada birkaç da provam oluyor. ayda birkaç kere de parça kaydediyorum.
aylardır moralim 80in altına düşmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bug oldugunu düsünmüyorum acikcasi. zira petler moral artisini sonucta bedava vermiyor. petin varsa haftalık para ödüyorsun, karsiliginda da moral artisi aliyorsun. bi alisverise cikip 1000 dolar harcayıp alacağım sağlığı aynı miktarda para harcayıp hamsterdan tavsandan alıyorum.
diger taraftan 5* yoga mastery de moralin normale gore daha az dusmesini sagliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hippy_tarkan said:
ben 19 tane hamster alabildim taşıyamıyorum yanımda ama iyi oldu bu sefer %1 yükseldi eğlendim bayağı farelerle

hamsterları eve de bırakabilirsin. taşımak zorunda değilsin. grup arabası veya evde durabilir. ancak senden uzaktayken sagladiklari moral artisi dusuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...