Nomak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Sagol Lanfear harbi merak ediyordum nasil oldugunu kimse soylemiyordu !!!! Artik hersey tamam 100. gunume yaklasiyorum ve en guzel konserlerimden birini bugun JJ&H- [ HIP HOP ]Amsterdam vericegim herkes davetlidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sen 100k parayı bana ver ben sana bi yerden bulurum seed midir nedir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 burda kral bi barın ceosu olan var mı bişiler sormam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bende konserlerim neden hep yavan geçiyor onu anlamadım 2000. sırada heavy metal şarkıcısıyım tüm konserler yavan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Luriel said: burda kral bi barın ceosu olan var mı bişiler sormam lazım. yardımcı olmaya çalışırım, vaktinde bayaa bar ceo'lugu yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yok çogu sorumun cevabunu bıldum genede sagol. Su ilk 100deki gruplardan konser ayarlayabilsem tam olucakta hiç biri gelmio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ha bide benim bar 97k W onu nasıl 100k W yapıcam anlayamadım. edit : tamam olmuş 100k :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 beyler paticik tribe'ı kurma planlarım var, ilgilenirsiniz degilmi? B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 luriel ne tur muzik var barinda, blues caliyorum ben gelirim davet edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mr ya benimki. Londrada aha Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Deneyim puanlarını nasıl kazanıyoruz? Yani bakıyorum millete 2 şer 3 er götürüyo, ben en fazla 1 alabildim şuana kadar. Bu haftasonu da hiç alamadım. Nasıl deneyim kazanıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ShadowFury said: Deneyim puanlarını nasıl kazanıyoruz? Yani bakıyorum millete 2 şer 3 er götürüyo, ben en fazla 1 alabildim şuana kadar. Bu haftasonu da hiç alamadım. Nasıl deneyim kazanıcaz? bi fotograf makinası al, her hafta 15 tane falan resim çek, kalitesi falan önemli degil resimlerin. direk 3xp alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 peki fotoğraf makinesinin fiyatı önemli mi? ucuzlarından kullanmamla pahalıları kullanmam filan? ya da fotoğrafçılık yeteneği? ve başka deneyim kazanma yöntemleri filan nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 en ucuzundan al önemli degil hiç, yetenegin de önemli degil. baska deneyim kazanma yöntemi bilmiyorum, en etkilisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çok sıkıcı bir hal almaya başladı benim için, açıp bakmaya bile üşeniyorum popomundoyu. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Quel-Thul tribe konusunda gelisme olursa destek veririm o.m ile paslasalim. /sulu panda hug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 feather arayışlarındayım, bulursam tabi haberdar ederim. Hubert Laquerriere (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Love Paradise isimli grubun tek üyesiyim ama adam arıyom gelin bana girin :P gruba yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Beyler simdi kafama takilan birsey var bir kac makale okudum ama yaptiran ve bilen birisinden bilgi rica edicegim sorum su... Bu estetik operasyonlar dis gorunus ve cekiciligi arttiriyor diyorlar ama gecici dediler misal botox yaptirdim 1 ay sonra etkisi gecicekmi kalici olmasi soz konusu degilmi ek olarak hangi operasyonun neyi arttirdigini nasil anlariz tamin ediyorum ama emin degilim yakin surecte yaptirmayi dusunuyorum yardimci olursaniz sevinirim. Sevgiler & Saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 4 tane estetik amelyat var, dış görünüşü arttırıyor hepsi. ben 1 ay kadar önce falan 4ünüde yaptırmıştım şuan liposuction'ın etkisi %84 facelift %94 botox ve breast implants %100 yani bayaa uzunca bi süre idare ediyorlar merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astolath5 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 arkadaslar aranızda suc yeteneklerinden yaknesicilik, dükkan hırsızlıgı, hırsızlık, kacakcılık ve kundakcılıgı; spordan da aikido ve jujutsu mastery öreteniniz varmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 aikido bende var. ama 5lemedim.. önce başka şeyleri 5lemem lazım. sonra aikido (5leme yani 5yıldıx :P) single çıkardık.. tedarik 150k olarak yapılmış. ilk gün sadece 7 (yazıyla yedi) şehirde 150k sattık zati :( ağladım lam! hepsini sattık gitti işte! öhüe.. label istifa? adam da şey dedi, "kaybınız ne ise ödeyim ben.." önemli olan para da değil yaw.. kaç satıcaz, nerede çok satıcak? heyecanı yaşamak önemli yoksa 700'er K para grup,karakterler şeklinde var. neyse bi sonraki aya daha iyi bi singe çıkartırız. napalm.. üzüldüm ama feci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astolath5 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 abi bu paticikte suc yeteneklerine sahip kimse yokmu hapisten kacma da dahil?.. Aikido ve jujutsuyu mutlaka orenmek lasım(suc kasanlar icin) millet kafa goz ne warsa girio dayak yedin yetmiomus gibi bide saglım ruh halide düsüo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bende Sadece 5x Temel Suç 2x Sokak Bilgisi 1x Gizlilik Varken birkere dayak yedim ondada gözümü karartıp 600+ günlük bir yargıçtan çalmaya çalışırken :) Sağlıgın %60 + ise dayak yesende birşey kaybetmezsin Onun dışında bende şuan Hırsızlık var. Diğer istediğin yetenekler için min 1m istiyorlar :) Çalınan Malların Listesi Çalınan Malların Listesi Kitaplar Erotik Dansın Sırları Profesyonel Muhasebecilik Profesyonel Muhasebecilik Klarnet Çal Çevre Mühendisliği Çevre Mühendisliği Çevre Mühendisliği Yeni Başlayanlar için Gizlilik Yeni Başlayanlar için Gizlilik Yeni Başlayanlar için Gizlilik Yeni Başlayanlar için Gizlilik Temel Bestecilik Temel Şairlik Temel Şairlik Temel Kimya Sahne Dalışı Sahne Dalışı Sahne Dalışı Sahne Dalışı Sahne Dalışı Sinemacılık Graffiti Boyama Doğaçlama Müzik Kitabı Graffiti Boyama Kalabalık Kontrolü Müzisyenlere Hitap Eden Müzik Besteleme Temel Telli Enstrümanlar Temel Şarkı Söyleme Temel Vurmalı Enstrümanlar Doğaçlama Müzik Kitabı Temel Telli Enstrümanlar Aikido Ustalığı Temel Sahne Duruşu Özel Silahlar ve Taktikler Farmakoloji Halkı Çoşturan Müzik Doğaçlama Müzik Kitabı Graffiti Boyama Graffiti Boyama Temel Telli Enstrümanlar Temel Şarkı Söyleme Temel Medya Yönetimi Temel Şarkı Söyleme Erotik Dansın Sırları Erotik Dansın Sırları Özel Silahlar ve Taktikler Müzisyenlere Hitap Eden Müzik Besteleme Aikido Ustalığı İleri Farmakoloji Antika ve Koleksiyon eşyalar Küçük gümüş küpeler Gazete Dockers pantolon Haç kolye Pezevenk şapkası Bornoz (ipek, hanımefendi tarzı) Son zombi olaylarındada 15+ adet Zombi Gözü ve Beyni çaldım ondada yakayı ele verdik sitenin azizliğine uğrayıp :) Mekan değiştiremicek kadar yavaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar