ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 benim de işime yarardı aslında:) Los Angeles tayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Beyler parklarda nasıl konuşma yapıcağız bir türlü bulamadım birde sahne ekiomanları kullanmak için herhangi bir yetenek gereklimi ve sahne performansını etikiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Rock veya Heavy Metal grubu arıyorum. Charım 43 günlük, Gitar konusunda olursa daha iyi olur(Temel Telli Enstrümanlarda 3 yıldızım var). Charım Los Angeles ta ama diğer şehirler de uygundur, sorun olmaz. Bi de bişey sorucam: Yeni kural gelmiş aynı kariyer hedefinde uzun süre yoğunlaşınca karakter depresyona giriyomuş. Ama mesela bi yetenek geliştirme yapsak, bi öğretmenden öğrenme yapsak bir yetenek öğret yapsak filan yine de depresyona girermiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Vay be modern rockda 400ü görmüş karakterim yaşama zehir içerek veda etti. Sanki gerçekten uzaktan tanıdğım bir insan ölmüş gibi içim cız etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Temel Dansçılık ***** Temel Şovmenlik ***** Temel Şarkı Söyleme ***** Solistlik ***** Temel Telli Enstrümanlar ***** Temel Sahne Duruşu ***** Akustik Gitar ***** Temel Makyaj ***** Kişisel yetenekler Temel Davranış ***** Temel Yoga ***** Rock ***** Temel Şairlik ***** Temel Albüm Yapımcılığı ***** derslerini verebilirim mesaj atınız =) [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 23:28 tarihinde, Gothic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 90 günlük karakterimle Electronica da 126. olmuş durumdayım. hadi hayırlısı :) haftaya single cikinca 5 tekrerlekliyi de aliyorum... demekki bilerek oynayınca farklı oluyormuş intihar eden karakterimle 150 günde buralara gelmemiştim. ilk düzgün konserimi 70 günlükken verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 O zaman şu konser aktrasyonları hakkında bilgi versen nasıl iyi bir kombo yakalarız kendi müzik dalımız ile yaptıklarımız dısında ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Gothic hangi şehirdesin? Temel Şovmenlik dersine talibim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 @ Nomak: öncelikle Temel Showmenlik min. 5* olmalı. oyundaki en olmazsa olmaz yetenekler Yoga ve Showmenlik. sonrasinda müzik yetenegin ve enstruman ile ikinci sahne görevin. Eğer bir grupta yer alıyorsanız ve compositor iseniz ( şarkıları yapan kişi) Deneyim puanlarınızı Zeka / Müzikal Yetenek / Çekicilik şeklinde dağıtmalısınız. ben Vocal geliştirilmesine karşıyım. vocalist olacağıma çekicilik arttirip dansci olurum + diğer konser atraksiyonlarında da Çekiciliğin ekstra faydasını görürürüm. bir de paranız oldukça estetik ameliyat olmalısınız. Dış Görünüşünüz de hele bir de grup lideri iseniz çok önemli. ben 90 günlük karakterimle konserlerde 3* alırken grup arkadaşım 250 günlük ve 2 * alıyor. grubunuzun başarısı için kendi şarkılarınızı da coverlarla beraber dengeli tutmaya çalışın. benim repertuarımda 5 tane kendi şarkım 7 tane de cover tutuyorum. coverları max. ayda bir yenilemeniz gerekir. populerligi % 20 altına inan şarkıların yerine direk yenisini koymalısınız. coverların illa sizin müzik türünüzde olması gerekmiyor. rock sanatcisi gidip rap sarkisini cover yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Hmm sağolasın dusundugu gıbı gıdıyor oazman hersey :) ama showmenlik öğrenmem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 dersler paristedir gelin beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ismini de yaz da arkadas listesine ekleyelim. jean-christophe osmont'um ben. bu groupielerin işlevi nedir tam olarak. sadece dişi kabul ediyorum ben, az önce konser bitti düzgün bi gropie ile takılmışım ama detayları gosteren bişey yok herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 benim eleman Cédric Brigaud konser monser bilmez boyuna kitap okur yıldız kasar :) [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 01:19 tarihinde, Gothic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 13:00 a Kadar Parıste Olupta Sütü Olan Varmıdır Acaba :P ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 glasgow devrimi bitti mi ? işyerimden giremiyorum oyuna (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bitmedi hala devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 kacirdik o zaman. 12 de ucagim vardi :( 2 gun bekleyip de çarşı işsareti alamamak aci oldu. neyse artık singapurdan alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Chlamydia olmusuz nasil gecer bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bulundugunuz sehirdeki doktorlardan birine mesaj gonderin. bel soguklugu bu. kimseyle make love / quickie yapmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Herhangi Pahalı Kıtaba Ihtıyacı Olup Alamayacak Durumda Olan Varsa Kıtap Ismı / Oyundakı Ismı / Ve Bulundugu Şehri Yazsın Yardımcı Oliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konser ayarlayayım diyorum, bi konser mekanı buluyorum, açık davet yazan bi tarih belirliyorum (mesela 27.10.2007, 22:00), aşağıdan seçip OK diyorum ama yine de belirttiğiniz tarih önceden rezerve edilmiştir diyo. Nereyi, hangi tarihi denersem deniyim öyle. Neden oluyodur bu acaba? Kırk yılda bi aklıma geldi bakayım dedim onda da böle oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 heavy metal / jean-christophe osmont / istanbul'a geçicem bu aksam. 4 kasıma kadar istanbul'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 AAAAAAAAAAH!! allah aşkına şu forumda en azından 7yıldızlı bi albüm yapımcısı yok mu? kayıt yapacağız ne zamandır, ya onlara uymuyor tarihler ya bize! bir türlü yapamadık kayıtları. canavar şarkılar var, kayıt yok.. iyi bi producer arıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 EAARGGHH!! zucker.. yani şeker.. sinirlenince küfür yerine bağırıyorum. dünya üzerinde kötü karmam daha az yükseliyor.. her neyse saçmalamayı bi kenara bırakıyorum.. 10* lı producer ın istediği şartlara bakarmısınız! said: 10* in Record Production = 10 commandments 2007-10-24 00:00 01. Send me an artists-invitation with all details... 02. I WILL delete the invitation if I can't do it on time, and I WON'T accept it, because I don't have enough artists' skills to participate... 03. If you get a message that I didn't accept, don't expect me, If you get any message, that means I accept your invitation and will produce you... 04. Send me a PM with following in the subject: "date/place/how many tracks" 05. Fee is 150'000 US$/track or 100'000 US$ + 1 zombie brain (no other stuff...) 06. You pay my flight, 1st class, supersonic...I'll fly wherever you are (that makes a big difference to my collegues...doesn't it?) 07. I'll speak about discounts per track only when you let me produce more than 5 tracks, not before...discount will be treatened later on... 08. Understand I have to rest also...I finished in hospital last week, because I travelled and worked too much. 09. Any request should be AT LEAST one week before the track will be produced, to guarantee my high mood (important if you want me to make a mind-melting production!), "spontaneous" productions, from now on, will be ignored. 10. Rapture Record-Artists are produced for free. :) Michael Gardner ise şu an cevap vermiyor. büyük ihtimalle çok yoğun. ancak o da bunun gibi isteklerle gelecektir. istekler falan az biraz dert... esas dert olan şu; adamlar full dolu! aralık sonrasına gün alıcam ben galiba bu adamdan.. bu kayıtlar için sağlma bi başka birini buldum. tabi 10* producer değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 10* producer son derece az bulunan birşey :) $150.000 da bence cok uygun bir rakam... daha once 300-350k ödeyen arkadaslarim var. benim kayıt şirketimde 8* producer var. para falan da vermiyorum sabit duruyor stüdyoda gidip kaydını yapıyorsun. kayıt sözleşmesini imzalarken şirketi iyi secmek gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar