Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

sanırım bu bahsettiğim türk şehirlerine özel bi uygulama. bizim millet denyo olduğu için çok sık salgın oluyor diye kurdular bu klinikleri geçenlerde, yeni yani.

diğer şehirlerde insanlar normal normal evde oturup geçmesini bekliyo, 3 günde geçiyor bildiğim kadarıyla.

akila ben de 2 aydır filan yollardayım paso, kasım ortasına kadar da booked'um maaşallah. hiç arkadaşım filan kalmadı ilgilenememekten. çocuk yaptım onu mıncıklıyorum ben de arkadaş niyetine lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada hastalık sorununu çözmenin yolu şu:

Her şehrin forumu var, hangi şehirdeyseniz ona giriyosunuz, bakıyosunuz, kesin bi tane sick people/cure/cold/illness gibisinden bir topic vardır. En azından Los Angeles forumlarında vardı. Oraya yazıyosunuz, eve gidip kapıyı açık bırakıp bekliyosunuz, şehirde bulunan doktorlar görüyo yanına gelip ilaç hazırlayıp veriyo, ilacı kullanınca hastalık 1 saatte geçiyo

Tabi doktorlar sürekli bakamıyo foruma, o açıdan bi süre beklemek gerekebiliyo:)

(öyle hastayım help plz diye birkaç mesajlık topikler var onlar değil, özel olarak açılmış toplu bir başlık var ona yazmak gerekiyo sanırım, diğerlerini ilgilenmeden siliyolar,kitliyolar ya da görmezden geliyolar)

Bu arada, benim de moral sorunum var. Para konusunda da sıkıntıdayım. Hiçbir yerde de din kitabı bulamadım. Şöyle ucuzundan temel din kitabı bulabileceğim biryer bilen varmı? ya da öğretebilecek birisi:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...