aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 aylardir sehir sehir dolasiyorum, rahat yuzu gormedim. araliga kadar konser dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 sanırım bu bahsettiğim türk şehirlerine özel bi uygulama. bizim millet denyo olduğu için çok sık salgın oluyor diye kurdular bu klinikleri geçenlerde, yeni yani. diğer şehirlerde insanlar normal normal evde oturup geçmesini bekliyo, 3 günde geçiyor bildiğim kadarıyla. akila ben de 2 aydır filan yollardayım paso, kasım ortasına kadar da booked'um maaşallah. hiç arkadaşım filan kalmadı ilgilenememekten. çocuk yaptım onu mıncıklıyorum ben de arkadaş niyetine lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 o cok kotu bi olay ya solo takiliyosan ve surekli konserdeysen karakter bi zaman sonra yalnizliktan bunalima girebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 zaten bluescuyuz, acilarin cocugu olduk, bu durumu da sarkilarima yansitiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Oha bi bluescu olarak geleceğimden korkuyorum ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 *mavi $eytanlar* edik: mac't çıkmıyo $'ler ühühü.. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 23:59 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ruhumuzu sattik crossroadsta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Selimiye Camiye gittim 30 kere dua ettim fatiha yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 İstanbul'da yaşayıp başka bir şehirde işim olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 evet ama bazı patronlar şehirde kalacak çalışan istiyor. prensip olarak evet diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 1000> bi fiyata tezgahtar oldum mühendis kadar maaş alıyorum lan ehehe. Umarım çıkartmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Biri çok acil "Temel Fen" kitabının kaç para civarında olduğunu söyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ve tabi ne işe yaradığınıda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Bayağı pahalı 10k civarı sanırım.İleride bomba yapımı ve ilaç yapımına yarıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 vay be bu konser işinde iyi para varmış. ileri bi tarihe bir bardan teklif aldım. 1 haftada 5 konser aynı barda. iyi para gelecek bilet satışından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 konser isinde iyi para var ama ayni sehirde surekli konser vererek bilet satamazsın :) bir dunya turu ayarla ya da Turkiye Around The World turnesine katil. hem eglenir hem ogrenir hem kazanirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Nasıl katılıcaz o turneye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Bu arada hastalık sorununu çözmenin yolu şu: Her şehrin forumu var, hangi şehirdeyseniz ona giriyosunuz, bakıyosunuz, kesin bi tane sick people/cure/cold/illness gibisinden bir topic vardır. En azından Los Angeles forumlarında vardı. Oraya yazıyosunuz, eve gidip kapıyı açık bırakıp bekliyosunuz, şehirde bulunan doktorlar görüyo yanına gelip ilaç hazırlayıp veriyo, ilacı kullanınca hastalık 1 saatte geçiyo Tabi doktorlar sürekli bakamıyo foruma, o açıdan bi süre beklemek gerekebiliyo:) (öyle hastayım help plz diye birkaç mesajlık topikler var onlar değil, özel olarak açılmış toplu bir başlık var ona yazmak gerekiyo sanırım, diğerlerini ilgilenmeden siliyolar,kitliyolar ya da görmezden geliyolar) Bu arada, benim de moral sorunum var. Para konusunda da sıkıntıdayım. Hiçbir yerde de din kitabı bulamadım. Şöyle ucuzundan temel din kitabı bulabileceğim biryer bilen varmı? ya da öğretebilecek birisi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Oyun oynanmaz hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 neden dolayı oynanamıyo ? ben hastaneye yattım sabah. sağlık %12 idi korktum. ne zaman çıkarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Oyun sadece sizin gördüğünüz şekilde gitmiyor.Ciddi şekilde realde olduğu gibi gizli işler dönüyor.Derin devlet misali çok ince bir yapı var.Ama yinede siz realde olduğu gibi bundan haberi olmayan insan rolü yapmaya devam ediceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 senin nerden bilgin oldu? şahit olduğun ne tür olaylar oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Hehe bende bu işlerin içindeyim bir süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ya arkadaşlar ben istanbula uçakla gittim param kalmadı orda kaldım 10 saattir otostop yerimndeyim alan yok nası gidicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 "Nihoaoaooha biz işin içindeyiz işler çok karışık ama siz bilmiyosunuz" demek sonra da hiçbi bilgi vermemek de GAYET iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar