Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo


Apache

Öne çıkan mesajlar

vallahi, yetenekleri normal olarak 6 yıldız uzerine cıkarmak şu an için en mantıklısı. hiç yoktan üniversitelere tıkılıp kalmıyor, sağda solda gönül rahatlığınca geziyorsun. Zaten notda gelmiyordu, bir an önce profesorlüğe ekstra bir şey getirmeliler ki, millet onu tercih etsin. Yoksa yakında, mühendislik/avukatlık gibi, parası icin girilen bi meslek olup cıkacak :(.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bir camia haberi daha;


BETA Karakter Enerjisi
Uzun süredir bizi izlemiş olanlarınız, karakter sayfalarındaki yeni enerji barlarını fark edeceklerdir. Bu enerji barı, üzerinde çalıştığımız yeni bir şeydir. Bununla ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız, lütfen oyun geliştirme forumuna buyurun. Aksi takdirde boş verebilir ve daha sonraki bir tarihte gelecek olan resmi açıklamayı bekleyebilirsiniz.




Oyun geliştirmede Jonas'ın yaptığı acıklamaya göre, artık uçmak, konsere cıkmak, içmek, seks yapmak gibi hede ve hödöler için bu enerjiden lazım ve her yaptığınız şey icin istediği enerjiye göre, enerji kaybı yaşamaktasınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Yeni bir camia haberi, avukatlık bir para kaynağından ziyade bir meslek mi oluyor?


Avukatlar Büyülü Bir Şekilde Tezgâhtarlara Dönüştü
Artık avukatlar yalnızca avukatlık büroları tarafından işe alınabilecek.

Avukatlık bürosu dışında bir mekânda avukat olarak çalışan herkes bunun yerine artık tezgâhtar olarak çalışmaya başladı.

Bazı şehirlerde tezgâhtar maaşlarının, gereğinden fazla olabilme ihtimaline rağmen maaşlarla ilgili herhangi bir değişiklik yapılmamıştır.

Bu sonuçtan etkilenen mekânlardaki tezgâhtarların etkileri ise, kaldırılan avukatların etkilerini karşılaması için düzeltilmiştir.

Bu değişiklik, Yüksek Mahkeme ile ilgili devam eden çalışmalar ve avukatlar için gelecek olan yeni özellikler sebebiyle yapıldı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, Oyun KO tarzını almaya başladı, herkese hayırlı olsun.


Krediler Nedir?
Krediler ve Kredi Ürünleri, karakterinizin oyunda direnebilmesi adına gerekli olan lüksten ve kaynaklardan yoksun olmadığından emin olmak için kullanılan ek bir yoldur. Devamı»

Kredi satın alabilmek için VIP olmak zorunda değilsiniz. VIP üyelik, uzun vadede yaşamlarını kolaylaştıran ve daha keyifli hale getiren ek katkı ve hizmetlere erişmek isteyen oyuncular içindir. Buna karşılık krediler ise; bir eşyaya, geçici bir desteğe veya o anlık belli bir gereksinimi karşılamalarına yardımcı olacak özel bir hizmete ihtiyaç duyan oyuncuları hedefler.

Kredileri oyunda ayrı bir ürün olarak satışa sunmaya başlamadan önce, örnek teşkil etmesi açısından bütün VIP oyunculara 100 kredi verilmiştir. Kredileri satışa çıkarır çıkarmaz, eski VIP hediyelerin yerini 100'lük kredilerle değiştireceğiz. (Bu, daha önce VIP üyelik satın almadıysanız, kısa bir süreliğine hem 100 kredinin hem de VIP hediyelerinin sahibi olacağınız anlamına geliyor.)

Krediler, Kredi Ürünleri ve VIP üyeliği ile ilgili daha fazla bilgi almak için lütfen Dükkân'a uğrayın.



dükkan dedikleri de, vip sekmesinin artık yeni adı.

Oyunda ki bir cok antikayı, kabile tüyünü farklı bir achievement'i ve bir cok yeni hedeyi artık kredi ile satın alabileceksiniz. tabi ki bu krediler gerçek türk lirası hesabı.

teşekkürler jonas, T_T
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Yeni Şehirimiz Kiev hayırlı olsun.


Kiev ve Ukraynaca tercüme
Uzun zaman oldu, ancak an itibariyle Popmundo'ya katılan yeni bir dili hem de yeni bir şehri sizlere tanıtmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Lütfen Ukrayna'nın başkenti Kiev'e hoş geldin deyin. Bu çalışmayı gerçekleştiren Anatoliy Novikov, Andrey Prokhorov, Elvira Volkhonskaya, Fiodor Farafontov ve Zurab Zverev'e kocaman bir alkış.



Ve yine türk başarı avcıları iş başında. 500k para vererek oy satın alıyor sonra Güzelim şehrin azına s*cıyorlar.

-

Yine bir festival haberi daha.


VIII. Festival çok yakın bir zamanda kapınızda!
Kapalı kapılar ve sürgüleri çekilmiş pencereler ardında, serin odalarda ve karanlık, rutubetli koridorlarda, Müzik Bakanlığı sizlere bir diğer festivali getirmek üzere tüm hızıyla çalışıyor.

Henüz hiçbir şey neticeye varmamışken, planlar şeklini yavaş yavaş almaya başladı. Şu an herhangi bir tarih ve şehir belirlenmedi, ancak önceden plan yapmayı seven herkese 49. senenin Sekizinci Popmundo Festivali için iyi göründüğünün haberini verebiliriz.



ve bu sefer seçimleri bize bırakıyorlar.


Festival Şehri Yarışması
Müzik Bakanlığı'ndaki miskin üyeler, dinlenmek için her zaman bir bahane arar. Bu sefer işleri SİZİN yapmanızı ve VIII. Popmundo Festival finaline hangi şehrin ev sahipliği yapacağı konusunda karar vermek için yardımcı olmanızı istiyorlar. Daha fazla bilgi için İngilizce Genel Forum'a bir göz atın.



Eh, büyük ihtimal bu sefer festival Istanbul da olacak. Onca türk gidip çoktan sadece "istanbul" yazarak mesajlarını attılar. Istanbul da olması hepimizi çok mutlu ettiği kadar üzüyorda. Umarım yabancılar, 13 yaşındaki tiplerin yaptıklarını tüm türklere mal etmezler.

-

Bu da Mr. Jonas'ın paraya doyumsuzluğu adlı eseri.


Kredi Yenilikleri
Bazı özellikler eklendi, bazıları kaldırıldı ve o en çok beklenen de geri getirildi. Ayrıca kredilerin şu anda bütün ödeme şekillerimizle satın alınabilir olduğunu unutmayın. Keyfini çıkarın!



Kabile tüyü 500 Kredi karşılığında tekrar geldi ve Suçlular için Hapishaneden "Firar" geldi. En azılı suçlumusunuz? Bir anlık hata ile hapise mi tıkıldınız? üzülmeyin, kredi satın alıp, 50 kredi karşılığında hapishaneden kaçabilirsiniz.


/less qq plz mr jonas.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

VIP YENILIGI!

VIP yenilikleri
VIP özelliklerine birkaç küçük eklenti yapıldı:

*Kişisel takvim iki haftadan bir aya çıkarıldı.
*Bazı fotoğraf albüm bilgileri görünür hale getirildi.
*Arama sayfasına üniversite bulma sekmesi eklendi.
*Ve son olarak da yetenek listenizde görünmesini istemediğiniz yetenekleri kaldırma imkânı sunan bir özellik eklendi.

Hoşçakalın!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...