Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Ben de döndüm Dakka bir gol bir, hoplayan mandaya da koyduğum yeni olayımı göstereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 monitoru niye gizledin? [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 00:19 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ilginç bir çalışma olmuş :P ekran neden photoshop'la mavi renge bürünmüş onuda anlamadım. kesin uygunsuz içerik vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Odamın ışığı sarı, resim sapsarı çıkmasın diye beyazlaştırırken monitör gayet saçmaladı bende sildim topluca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 joystick'e de tesbih tak tam olsun =) (bkz: dejavu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 alın ediksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Tespihten çok bi tane şöle topuz lazım en başına tepesine koyacak. Hani minibüs direksiyonlarındaki gibi. Ondan tutup çevirecek sağa sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 sol arkadandaki dolabın üst tarafından ne aldın peki? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ohh dikiz aynası direk kapıya bakıyor yani uygunsuz içeriğe girince arkadan gelebilecek olası akınlara karşı korunmak için yapılmış izlenimi uyandı bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bu herifi bile özledim ya artık ne diyim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ben lafın gelişi söylemiştim gerçi. aynaya cd'de takılabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 aeheah efsane ama aynaya zar lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Hmm evet evet aynaya cd.. Bi de şu sünger dev zarlar var ya 2 tane birbirine bağlı. Ondan sarkıtmak lazım biyerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Süpersin Kemikıl. Özlemişim Vallahi Seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 spoiler yap şunları kemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 lol be süper bitane minibüscü tabelası yaptır. KADIKOY MODA fln bişiler yaz :) (gerçi araklıyor ogrenciler de biz öle kötü seyleri tavsiye etmiyoruz :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Bence "Kartal - Tibet" yazdırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bu da benim arkadaşın arkadaşının yaptığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Yabancı olabilir ama baksana mil var göstergede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Nerden anladın mil olduğunu ben göremiyorum ki göstergeyi bişey anlaşılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bizim 160 koyacağımız yere 100 koymuş adamlar ya mil yada araba harbiden yavaş. (Bu arada baktım 100mil 160kilometreye denk) Bir de nedense Türkiyedeki araçların göstergelerinde o şekilde sayıların döndürüldüğünü görmedim, düz duruyor bizimkiler. [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 11:38 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yahu külüstür işte anlaşılmıyo mu. zaten araba dandik olmasa adamın odasında ne işi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Abi herşeyi anladım da o silecek nedir ya. Abartmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Abartmak için yapılmış bişey zaten. Koyduğun tek bir dikiz ayna da abartma :) Neyini abartmış yani ona bakarsan küllük bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar