Eternal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 En sevdiginiz karakter(ler) ? 3 tane söliyebilirsiniz. Yok öle tüm diziyi seviyorum şu şöle şu böle.. 1 - Sawyer 2- Desmond başkada yok. Sawyer'ı tanıdıgım arkadaşlarım hiç sevmezsek ben adama sempati duyuyodum hareketleri acısından..Nası kalite biri oldugunu sonra anlayınca arkadaşlarımda lafıma geldi.Kullandıgı takma adlarda bazen inanılmaz koparıyo. Desmond'da çok ilginç ve tarz biri olarak görüyorum.Kültürlü ve karmaşık bir yapıya sahip..Konuşma tarzı ve gizemli halleri çok süper bir hava katıyor bence ortama. Sizin görüşleriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 1- Hurley Seviyorum çünkü çok komik herşeyiyle. Ayrıca "Hey Dude! You have some Arntz on you... " demişti. Ordada bitmiştim ben. 2- Kate Çok güzel. Onun için seviyorum. 3- Claire O da ayrı bir güzel. Onun için seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ahah, sawyerı benden başka seven yok sanıyordum ben. sawyer, hurley, sun, sayid. en favori? tabi ki sawyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 locke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 tek sawyer.gerisi gözümde insan bile diil eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Erkeklerden Desmond, hatunlardanda Claire. See you in another life brothaa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 sawyer ı kate,sayid ide shannon yüzünden sevmiyorum artık yeni favorim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 he Hatunlardan birini yazmak gerekirse Claire kesinlikle.. Tam bir ingiliz,konuşması tepkileri falan. Kızlardan Claire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Sawyer tabii ki de... O kadar şerefsizlik yap sen, adadaki en güzel hatunu götür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 desmond locke sawyer jack loser ın önde gideni. lavuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Jack hayvanın teki.. Kendi başına plan mlan yapıyo orda .. Ne planı lan hayvan otur ameliyatını yap hayvan herif eşşek hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 sawyer for the win zaten kızlardan claire güzel ama iki tokat atmak isterim kendisine şahsen Kate zaten attırmaz tokat felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hicbirini sevemedim. çıkıntılık gibi gelmesin ama hepsinide aşırı aptal buluyorum:) senaryo tabi adamlarin suçu yok hepsinde bir mallik, saflik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 1-hurley 2-charlie 3-sawyer hurley komik, charlie bassçı, sawyer daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 İnsanlar böyle işte ya, adam orada gıçını yırtsın, onu kurtarsın bunu hayata döndürsün, öbürünü ipten alsın, sonra sevilen karakterler arasında listeye bile giremesin... Hey gidi Jack heeey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hic birini sevmiom bakalım bu bolum hangisi gebercek die arada bi bakiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Sayid bu romantik işlere girene kadar sağlam karakterdi. Bi aralar Sawyer dedim ama artık isim takmaları ve esprileri baymaya başladı. Locke ve Hurley derim. Desmond da sevdirecek gibi kendini ama daha öne çıkmadı tam anlamıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Hurley tabi ki. yo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 1)sayid 2)desmond 3)anna lucia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 anna lucia diye biri yok ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 desmond jack hurley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Benjamin 'o' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 rose ölmedi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Eko ya koptum.. Rose melek gibi kadın demek istiyo yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar