Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 vs. Wii

ivan

Öne çıkan mesajlar

valla gfx olarak abarmak istiosan sanirsam once HD Ready degil de 10-20$ arasi degisen Full HD almak gerekiyo. Ayrica bi arkadasim bu bahsi gecen Full HD TV ve PS3 sahibi ama ne yazikki kablosunu bulamadigi icin normal TV'den de kotu bi grafige sahip. Pixel pixel gozukuyormus oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 alacağınıza xbox360 alın, hiç olmazsa çağımızın oyunlarını oynayabilirsiniz. onun yanı sıra, xbox360 live için bile tercih edilebilir.

wii konusunda ise diyebileceğim tek şey, mutlaka her eve bir tane alınmalı olabilir. zira, gelmiş geçmiş en eğlenceli oyun konsolu. en azından benim neslim için. çünkü kendimi bildimbileli oyun oynamayı sadece button mashing ile bağdaştırmış bir insan olduğumdan dolayı, hareket ederek oynayabilmek çok daha zevkli geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sistem olarak ps3 çakar, wiinin bi tek o wiimote var. O konuda da ps3 için duyarlı eldiven mi ne yapılıyor galiba. Ayrıca bence çok gerekli değil.

Sonuçta birçok oyunda ps3 kumandası çok daha kullanışlı. Araba yarışı yapmışlar wiiye ama ne wiimote ile ne de o diğer komik kumandasıyla oynanamaz diyorum, hele pes düşünemiyorum bile.

Ayrıca wiiye her zamanki gibi garip garip oyunlar çıkacak. Çoğunlukla en iyi oyunlar yine psde çıkacak, wii için nintendo baya bi anlaşma yaptı ama o kontrollerle ve mario'cu hayranlarıyla zor diyorum. senede wiiye 50 tane 14 yaş üstü über oyun çıkarsa, ps3te en az 80 tane çıkar.

Sonuç: PS3 rulezzz
Sosyal ağlarda paylaş

wii de ps3de oynadim wii cok zevkli felan ama simdi sikici olmaya basladi sadece arkadaslarla felan oynamak zevkli ps3 ise bildigin playstation iste mukemmel oyunlar felan sadece guzel grafikle (acaba?) ps3yi buyuk ekran hd tvye taktigim anda goruntu dagildi grafik kalitesi dustu eger kucuk ekran hd tvde oynarsaniz gercek gibi ama buyuk ekranda sux.
ben pc oynayin derim araliga kadar aralikda star wars wiide hehehe

ps: son anda aklima geldi wii de duck hunt geliyo hahaha duck hunt tek basina yeter be :D

[ Mesaj 19 February 2007, Monday - 05:59 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ikisini de oynamış biri olarak ikisinin de artı ve eksilerini vereyim..

Wii
grafikler iyi değil bunu açıkça söylemek lazım. yanlız şunu unutmayalım ki ben hayatımda hem süper grafiği olan hem de muhteşem olan bi oyun görmedim.hatta en çok eğlendiğim oyunlar hep en basit grafikli oyunlar oldu.
wii'nin güzel kısmı eğer arkadaşların yanındaysa maksimum eğlenceye ulaşabiliyorsunuz. ayrıca sürekli bilgisayar başında oturanlar için ayakta az da olsa enerji harcayarak oyun oynama şansı veriyo.gerçi mesela boks oynarken ter içinde kaldım kaslarıma kramp girdi ama=)
bir de tabii wii'ye kaç tane meşhur iyi oyun çıkar onu bilemem.

ps3
aslında daha pek bişi bilmioruz bu meret hakkında..hani full hd televizyon alsan da ne kadar fark eder? sony'nin kendi dediki aletin herşeyini sömürmeleri imkansız.yani asla full performans birşey veremicekler.ama çok iyi oyunlar da çıkacak.ps3 için avrupa çıkışından en az 6 ay sonra almanızı tavsiye ediyorum..hem parası düşer hem de daha adam gibi oyunu yok piyasada.
alet kesinlikle şu an piyasadaki en iyi sisteme sahip. ancak demin de dediğim gibi ana mantık olarak xbox360tan çok da bir farkı olmayacak.

sonuç: aslında wii tamamen yedek konsol..yani evde ps3 veya xbox360ın olacak, yanında da wii olacak. zaten yurtdışında bu hedefle piyasaya girdiler.çok ucuza çıkararak herkesin bir tane de wii almasını sağladılar.
tabii ki türkiyede yine de pahalı bu wii. paranız varsa 2.konsol oalrak alınabilir.yok adam gibi oyun oynıcam diosanız bi işe yaramaz..
Sosyal ağlarda paylaş

eger bir xbox 360 ve ps3 unuz yoksa kesinlikle wii tavsiye etmiyorum, Gileanin dedigi gibi wii kesinlikle yedek konsol gibi birsey playstation 3 e veya xbox 360 a saatlerce kitlenirsiniz ama wii yarim saat sonra yorar bayar sizi. farcry oynayacam diye girdigim sekillere yarim saat katlanabildim en fazla. ayrica alacaksaniz mutlaka yurt disindan birine aldirin. arkadasim kardesine 400 ytl ye aldi almanyadan ki d&r gibi yerlerde 799 ytl gibi bi fiyata satiliyo. kesinlike 800 milyon wii icin cok pahali
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...