Sylian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Valla ben de ismarladim hatta para bulursam hayat boyu uyelik almayi dusunuyorum ama cok feci bir zamana denk geliyor 14 nisandan itibaren 1 ay boyunca midtermlere girecegim pek oynayamam diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 olay nedir peki oyunda gidip quest alip yapip level atlayip sonra grup bulup instancelara mi giriosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 hala duruyor mu beta serverları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mortis aynen oyle ama bir mmorpg'den ne bekliyorsun ki? Ha lotro'nun en buyuk artisi hem inanilmaz eglenceli olmasi hem de Tolkien'in kitaplarina 100% sadik kalmis olmasi o yuzden rp yapmak isteyen tayfa icin LOTRO'dan daha iyi bir oyun yok su an [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 18:49 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 @Mirage: acaba hangi siteden aldın link verirsen sevinirim çünkü ben de pre order olarak almayı planlıyorum? swg de son anlarımı yaşadıktan sonra iyi gelir bu oyun umarım.. rp ftw!! [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 16:30 tarihinde, GwindonSurion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 sendit de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ya bende level falan yok beta accounta başvurdum,oyunu indirebileceğim bir adres var mı ? sitesinde bulamadım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 fileplanet e gir orda anasayfada bir link var ordan kayıt ol sonra dl linkini veriyor fileplanet dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mighty_thor gerekenleri zaten yazmış. Tirbune un Bundan evvelki oyunu D&D online da böyleydi. Allahtan bu sefer aynı hatayı yapmamışlarda her bölge arasında saçma salak loading le sinir etmiyor insanı. INterface ve wowun kopyası ama kopya olması normal, kullanımı kolay basit. KArakter kontrolunde sanki hafif lag var gibi geliyor. (pingi interface den bir zöellikle görebiliyosunuz). Grafikler kesinlikle muhteşem. Bana sadece toolbarlardaki ikonlar biraz garip geldi. Wow a alıştığım için sanırım. En azından wowu inanılmaz ötesi gerizekalı ONa gir bunu kas buna gir bunu kas şuna gir bunu kas sisteminden sonra Hikaye + Oyun yapısı bakımından daha güzel. Gece gündüz resist item kas, heal gear kas, damage gear kas, Ona reputation kas, TBC ile gelen şuna heroic girmen lazım ki önon yanaklarından öpemen lazım, şununla exalted olman lazım ki şu item senin olsun gibi aptal ötesi bayık ve benim istdiğim eğlenerek girmek istediğim yere yerine angarya olarak beni bir yere sokma zorunluluğu getiren bir opyun istemiyorsanız LOTR online derim ben tabii ki. Warhammer konusuna da katılıyorum kesinlikle oynamayı düşünmüyorum videolardaki gibiyse hayal kırıklığı olabilir. Age of Conan LOTR ve WOW dışında oynayabileceğim bir oyun gibi gözüküyor. En azından zevkli biraz. Ama ne yalan söyliyim WOW daki gibi karakter hakimiyetini ve çabukluğu + rahatlığı göremedim henüz. Tüm Grafikler En üst ayarda (FSAA 16X + AA 4x + 1280x1024 çözünürlük) Takılmadan oynayabildim ve inanılmaz güzel gözüküyor. AMD 3700+ Sandiego, 2GB DDR 400 ram, 7900gtx 512mb, Dual SAta2 raid0 sistem ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mac için yokmuş oyun bravo yani [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 10:17 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 GwindonSurion ayın 2'sinde amazon.de 'den ısmarlamıştım ama şimdi kalmamış ellerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Ben de Grafik Ayarı High da fakat gölgeler kapalı bi şekilde oynuyorum daha hiç kasmadı geleceğimi güzel gördüm bu oyunda ^^ @mirage sağlık olsun şimdi senditten bakıyorum sağol yinede edit: *benim bu yılki öss yatar* [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 12:10 tarihinde, GwindonSurion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Yaw şu 3.5 gblik clienti indirdikten sonra ne kadarlik daha patch yapıyoruz ona göre indirmeye başlıcam edit:şimdilik clienti indirmekten vazgeçtim son patchle birlikte yaklaşik 5 gb :( Bana gelen mailde şu adreslerden indirilebiliyomuşuz. http://www.fileplanet.com/169391/160000/fileinfo/Test-Client] http://www.arena51.be/lotro] http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=156802] [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 15:22 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 15:22 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Fileplanet dışında indirebileceğim yer var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 geçen ay level dosyaları verdi.oradan temin edebilirsiniz biraz daha patch çekip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 da geçen ayın lvlini nerden bulacaz sorun orda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 an itibariyle senditten sipariş verdim oyunu ama burdaki preorder mı bilmiyorum umarım öyledir.. Neyse çıktığı zaman hep birlikte kasarız sipariş edenlerle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yarın akşam beta test süreci bitiyormuş varmı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ya arkadaşım turbine'nin sitesinden iki tane downloader gönderdi şimdi anlamadım hangisini kurayım ? NVIDIA Lord of the Rings Online :World Tour Open Beta Client Lord of The Rings Online : Shadow of Angmar GMC (betadownloader.exe adında) hangisini kurayım,2. ye başladım gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 benim duyduğum kadarıyla herkese açik olan 1 haftalik deneme sürümü varmış bide beta olanı yannız beta serverlari pazra günü kapanacakmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 off kasmayacağım yeter :D onca zamandır bekliyoruz oyunu betaya kalmadık çıksın direk kendisini şipariş edeceğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 send it teki oyuna 10 gün erken başlamalı özel zımbırtıdan değil diye biliyorum. Codemasterın ana sayfasına 5 euroe ya mı ne indirme özelliği var. Onu indirince 10 gün erkenden access hakkı + founder zombırtısını alıyorsunuz. Ben oyunu indirme şansımız var diye satın aldım ama gelen mailda 10 günlük satın almış oldugum yazıyordu. Bundan sonra oyunun cd sini almak zorundayız tekrar tabiiki :D çünkü orda gösterilen sitler türkiye'den kredi kartı almıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Oyunun standart versiyonunu da pre-order edebiliyorsunuz aman karıştırmayın da, söyliim ben her ihtimale karşı. 10 gün önce girmek istiyorsanız pre-order edition'ı pre-order etmeniz lazım. Standart versiyonu pre-order etmek sadece oyunu ayırtmanızı sağlar, 10 önceden giremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 10 günden ne olacak ki zamanında alırız :D, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 founderda verdikleri item code ne itemi veriyo acaba puf pre order versiyonunu pre order etmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar