Apache Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 mighty kadar incelemesemde benim de hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 oynadıkça güzelleşiyor.wow halt yemis ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ben şimdiye kadar, hunter oynadım sadece. lvl 15 filan oda. zaten bi kaç gündür lagden oynanmıyordu. ama şu çok rahatsız etti beni, diğer classları bilmiyorum ama. hunter kendi kendine yetemiyor, defence ı 0. hayır abartmıyorum , her hangi bi def faktörü yok classın. evade filan var ama 40 yılda bir.birde moblar addli geldimi hiç bir seçenek yok kaçmaktan başka. nebiliyim eksikler var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 bendede hunter var ben inanılmaz memnunum sanırım benim başta yaptığım hatayı yapıyorsun oyunda point black arrow atılabiliyor yani 0 yarddan da 30 yarddanda bow kullanabiliyorsun sonra tek lvl larda pasif özellikler geliyor dodge u parry si bence hunterın tadında bazı şeylere dikkat etmek lazım hunterda kullanabildiğin kadar çok trap kullanmak snare le aç quick shot sonra swift bow üstünede focusla atılabilen özelliklerini kullan inan tadından yenmiyor tabi bazı şeyleride dikkate almak lazım ileride çok güzel oyuncaklar geliyor hunter a ben şuan lvl 25 hunter ile lvl 29 mobu farmlayabiliyorum 0 down time ile ayrıca lvl 20 de duel wield a geçtiğin için melee kapasiten aman aman artmasada tatmin edici bir düzeye geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 vallaha, çok vasat bi bow vardı, şimdi 8.0 dps bi bowum oldu daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 quest rewardımı vermedi :'( bug oyun güzel.orta dünyada geçtiğini düşününce dahada güzelleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 /gm help son yazdığımda enter a bastım buyur diye cevap geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hmm yapayım hemen. aranızda collector's edition almayı planlayan var mı? ömür boyu bedavaymış ce lere ancak bunun altında yatan bir oyun var gibime geliyor işin aslı nedir? farklı zonelara girebilmek için bir seferlik ücret ödenecek gibi bir dedikodu duydum böyle büyük bir para tuzağı varsa hiç oynamayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 eu- us ayri mi bunda da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 said: aranızda collector's edition almayı planlayan var mı? ömür boyu bedavaymış ce lere ancak bunun altında yatan bir oyun var gibime geliyor işin aslı nedir? farklı zonelara girebilmek için bir seferlik ücret ödenecek gibi bir dedikodu duydum böyle büyük bir para tuzağı varsa hiç oynamayayım. Hayır doğru (sadece avrupa için) ve 250 euro. 3 versiyonu var. Standart, Special ve Collector's Edition. Avrupa için Collector's Edition sadece 5000 tane üretiliyormuş ve numaralıymış. İçlerinden rastgele bir tanesinden 24 karat altın bir yüzük çıkacakmış. 9 tanesinden ise gümüş yüzük çıkacakmış. Altın yüzüğü bulan bedava Amerika seyahati kazanıyormuş (Turbine'e). Gümüş yüzük bulan ise Microsoft Zune Media players kazanıyormuş. Ama 250 euro'yu bu pakete verecek adamın da en kralından lotr fanı olması lazım sanırım. Üç paketin ayrıntılı içeriklerini ve detaylarını bu adresten alabilirsiniz. said: eu- us ayri mi bunda da? Evet ayrı. Paketlerin içerikleri bile farklı. Bu bahsedilen CE paketleri US için yok mesela. Onlarınki kıytırık. :p [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 22:22 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 mirage bu collector's edition ı Türkiye'ye getiren bir şirket firma hede var mı? lotro bir kere cıkıyor tam olsun bari belki altın yüzük cıkarssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Buraya bir bak belki vardır Türkiye'ye yollayan bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ee türkiye yok burda. o yüzük kime çıkarsa kendimi witch king e adayıp tüm avrupayı gezip bulurum.ce alamıyoruz çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 oynicak olsam, param da olsa alirdim CE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Bu arada , Pre-Order edenlerde ömürboyu oynayabilicekmiş . Bi arkadaşta bahsetmişti. Yani CE dısında Pre-Order ederekte omur boyu oynamaya hak kazanabiliyorsunuz . CE - 250 euro Pre-Order - 150 euro --- CE de bi suru zımbırtı var işte , altın gumus yuzuk cıkma sansı vs vs .. Pre-Order ise standart paket ama , oyun satıs cıkmadan 10 gun once oyuna baslayabiliosunuz ... Bu oyun beni 8-10 ay goturur diyenler varsa pre-order avantajlı olabilir, yarın ben de deniyim bari , taksit yapıolarsa pre order siparişi veririz belki belli mi olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Taksit imkanı varsa ii olur hakikaten. Bi yüksük çıkar, olmadı bozdurur satarız dfssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: Bu arada , Pre-Order edenlerde ömürboyu oynayabilicekmiş . Bi arkadaşta bahsetmişti. Yani CE dısında Pre-Order ederekte omur boyu oynamaya hak kazanabiliyorsunuz . CE - 250 euro Pre-Order - 150 euro Tam olarak böyle değil. Pre-Order 150 euro diye bir şey yok. Pre-Order yaparsanız founder account alıyorsunuz. Founder olarak da dilerseniz 2 ayrı ödeme şekli hakkı kazanıyorsunuz. - Birincisi nocom'un bahsettiği ömür boyu üyelik. 150 euro. - İkincisi 6 aylık üyelik. 54 euro (aylığı 13 euro yerine 9 euro'ya gelmiş oluyor) Ama pre-order yapıp da normal aylık ödeme yaparak oynayabilirsiniz. 150 euro falan ödemek zorunda değilsiniz pre-order aldığınızda. Buna rağmen pre-order alarak 10 gün önceden oynama hakkına sahip oluyorsunuz. Ben böyle yapıcam sanırım oynamaya karar verirsem. [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 17:21 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 bende level dergisi sayesinde basladim oyuna.ama sistemi kasiyor bazı yerlerde gereksizyere.umarim düzeltirler bu sorunu. human guardian actim.geleceği parlak gibi gözüküyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 şimdi oyunun oynanışı lag durumu...player durumuyla dungeonlarıyla ilgili böyle detaylı bi bilgi verebilicek birisi warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 oh indi client de eğer patch isterse kendime yakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 1231gb patch var valla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: bende level dergisi sayesinde basladim oyuna.ama sistemi kasiyor bazı yerlerde gereksizyere.umarim düzeltirler bu sorunu. human guardian actim.geleceği parlak gibi gözüküyor :) mütevazi denilecek bir sisteme sahibim ancak full detail şekilde oynuyorum tüm zımbırtılar açık azıcık bir takılma bile olmadı.sisteminin stabilite sorunu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: mütevazi denilecek bir sisteme sahibim ancak full detail şekilde oynuyorum tüm zımbırtılar açık azıcık bir takılma bile olmadı.sisteminin stabilite sorunu olabilir. 1.83 centrino 512ram 256 ekran karti war acaba ram mi yetmiyor cünkü dotada da takiliyor baya ...yada baska bi sorunmu war pff !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 sistemin,bu tür oyunların minimum ihtiyaçlarını bile karşılamıyor maalesef. geniş perspektifli oyunları oynayabilmek için en az 2gb ram olması öneriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 256 ekran karti çok sakat bi tanım olmuş. 256 mb ekran kartları çok kıytırık şeyler de olabilir çok modern şeyler de. Ama ram'ini ve işlemcini göz önünde bulundurcak olursam sanırım eski bir şey. Yada sonradan aldın.. :) Neyse.. işlemci o kadar önemli değil. Ama 1gb ram şart. İyi bir ekran kartı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar