Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord of the Rings Online: Shadow of Angmar

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Official olarak release tarihi açıklandı.

24 Nisan

Codemasters Online Gaming is excited to announce that Lord of the Rings Online: Shadow of Angmar , (LOTRO) will be officially released on 24th April, 2007 the same day as it is launched in North America!

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 07:22 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

400 ay kadar beklettiler sadece beta icin. madem o kadar buyuk bir sey yapiyoruz diyorsunuz bu nasil bi pazarlama. pek omur bicmiyorum bu oyuna sanki sadece isim hakkini alip milleti somureceklermis gibi duruyor ama umarim beni yalanci cikarirlar. sahsen bi warhammer bi age of conan varken pek bir sansida yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Don’t Miss the LOTRO Open Stress Test on February 23!
[16-Feb-2007]

Ready to get a first-hand look at The Lord of the Rings Online™: Shadows of Angmar™? Visit GameSpot.com to get your Stress Test Product Key for the next LOTRO Stress Test Event starting Friday February 23rd, 2007! This stress test event is open to residents of North America, Australia, and New Zealand. Please visit http://lotro.turbine.com/stresstest for more information!

Ben hala release tarihi yada open beta tarihi ile ilgili bir şey göremiyorum. Stres test, open beta ile aynı şey değil. Ayrıca bu Avrupa için değil zaten anladığım kadarıyla.

Şimdi baktım da Lopeth 16 Şubatta açmış forumu. Belki de işler istedikleri gibi gitmediği için kaldırdılar açıklamayı? Yada ben kazmayım göremiyorum. Yani release tarihini resmi olarak açıklayacaklar ve ben sitede bulamayacağım. İlk sayfada adamın gözüne sokarlardı öyle bir şey olsa.

[ Mesaj 23 February 2007, Friday - 20:46 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zamanında demişler ki Lopeth açmış forumu. Ama şu anda yazmıyor. Yamulmuşlar bir şekilde demek ki. :p

Edit: Codemasters'ın sitesinde yazıyormuş.
http://www.codemasters.de/games/?format=pc

Ama lotro-europe.com 'un giriş sayfasında şu tarihde çıkacak diye gözümüze sokmadıkları sürece inanmam. Oyun 2004'ten beri erteleniyor yani kolay değil çıkış tarihine inanmak.

[ Mesaj 23 February 2007, Friday - 21:05 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Pre-order ve collecters edition paketlerine ömürboyu üyelik koymuş adamcağızlar (150 avro - avroyu işaretle yazınca almıyo- civarı). Almaya karar vermiş olan var mıdır?
Ayrıntılı bilgi...

[ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 00:59 tarihinde, DraculaVigorous tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 00:59 tarihinde, DraculaVigorous tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...