Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Official olarak release tarihi açıklandı. 24 Nisan Codemasters Online Gaming is excited to announce that Lord of the Rings Online: Shadow of Angmar , (LOTRO) will be officially released on 24th April, 2007 the same day as it is launched in North America! [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 07:22 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 biseye benzemiyo pek, ya da benim laptop kastigi icin pek bisey anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 almayı düşünüorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Bu oyun daha çok pvp değilde Rp yapanlara göre gibi gözüküyor ama neden olmasin alabilirim warhammer online gelene kadar idare eder gibi geliyo . O world de gezmek bile oyalar insanı [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 14:21 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 içimde bu oyun hep patlıycak gibi bir his var :S ama ortalamü üstü bir mmorpg oldu :) gerçi daha gelişir hemde baya bi gelişir son sözü söylememek lazım :) . Geliştircem derken ellerinde patlatmazlar inş ona yanarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 eğer RP olayı varsa ve insanlar RP yapacaksa direk katılrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 pvp yerine monster bilmem ne olayı var.O biraz ilginç geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 dun bi hobbit actim, kosturuyorum sokaklarda, riderlardan birini gordum nerde bu baggins gibisinden olaylar donuyodu, sonra bu bana saldiricakti arkadan elfler geldi kacti, oyle enteresan olaylar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 400 ay kadar beklettiler sadece beta icin. madem o kadar buyuk bir sey yapiyoruz diyorsunuz bu nasil bi pazarlama. pek omur bicmiyorum bu oyuna sanki sadece isim hakkini alip milleti somureceklermis gibi duruyor ama umarim beni yalanci cikarirlar. sahsen bi warhammer bi age of conan varken pek bir sansida yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 indirip kurdum key bulursam bakıcam nasılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ulan key i aldık oyunu yükledik ama giremiyoz iyi mi ahanda sorun "you can only run the game from the launcher program" teknik desteğin söylediğine göre bir cok oyuncunun karsılastıgı bir sorunmuş çözüm önersi de makinayı resetle olmadı mı bekle ve tekrar girmeyi dene hay yarabbim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Aha çok iyi ya hiç beklemiyordum. Umarım beklediğim gibi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 open beta basliyo galiba bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Bu arada sitede ne release tarihi hakkında ne de open beta hakkında bir yazı bulabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 http://www.lotro.com/article/270 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 said: Don’t Miss the LOTRO Open Stress Test on February 23! [16-Feb-2007] Ready to get a first-hand look at The Lord of the Rings Online™: Shadows of Angmar™? Visit GameSpot.com to get your Stress Test Product Key for the next LOTRO Stress Test Event starting Friday February 23rd, 2007! This stress test event is open to residents of North America, Australia, and New Zealand. Please visit http://lotro.turbine.com/stresstest for more information! Ben hala release tarihi yada open beta tarihi ile ilgili bir şey göremiyorum. Stres test, open beta ile aynı şey değil. Ayrıca bu Avrupa için değil zaten anladığım kadarıyla. Şimdi baktım da Lopeth 16 Şubatta açmış forumu. Belki de işler istedikleri gibi gitmediği için kaldırdılar açıklamayı? Yada ben kazmayım göremiyorum. Yani release tarihini resmi olarak açıklayacaklar ve ben sitede bulamayacağım. İlk sayfada adamın gözüne sokarlardı öyle bir şey olsa. [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 20:46 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 24 ü yazıyordu site de aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa adamı alancı çıkarıyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 yok onu demisler, 24 nisanda avrupada cikicak plana uyarsa, belli olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Ya zamanında demişler ki Lopeth açmış forumu. Ama şu anda yazmıyor. Yamulmuşlar bir şekilde demek ki. :p Edit: Codemasters'ın sitesinde yazıyormuş. http://www.codemasters.de/games/?format=pc Ama lotro-europe.com 'un giriş sayfasında şu tarihde çıkacak diye gözümüze sokmadıkları sürece inanmam. Oyun 2004'ten beri erteleniyor yani kolay değil çıkış tarihine inanmak. [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 21:05 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 http://www.lotro-europe.com/faq.php?keyword=&type=EU%20Preorder&page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Ee kem küm cidden FAQ'a koymuş adamlar. Manyak bunlar ya.. oyunun çıkış tarihini belirleyip ana sayfaya koymamak ne demektir. Burda görmesem hiç haberim olmayacak. Ben hala inanmıyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 yalniz almadan once open betada veya stress testte oynayin derim ben, sonra hayal kirikligina ugramayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Pre-order ve collecters edition paketlerine ömürboyu üyelik koymuş adamcağızlar (150 avro - avroyu işaretle yazınca almıyo- civarı). Almaya karar vermiş olan var mıdır? Ayrıntılı bilgi... [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 00:59 tarihinde, DraculaVigorous tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 00:59 tarihinde, DraculaVigorous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Beta da oynuyorum.Biraz acayip.Hero kontrolu güzel degil. Bug dolu. Bi beta da oynayin. Bu arada bu adamlar bu kadar buglıyken,Oyun stabil calısmazken nasıl pre order lari alıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 benide beta'ya seçmişler taa 6 ay önce başvurmuştum çekip deniyimcem simdi. Sevindirik oldum :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar