tellos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Dün oynanan maç 3-3 bitti, kendi sahasında Fb'nin 3 gol yemesi kötü oldu ama Alkmar evindeki maçta da gol yiyecek bi takım, tur için fenerin şansı nasıl olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 fenerbahçe'nin deplasmanda az alkmaar'ı yenecek gücü var ama dün adamlar nası balıktı öle ya :D asılıyolar gol asılıyolar gol. gerçi tümerde de vardı o baldan. güzel maçtı. tribündeki kendini bilmez biraz taraftarın takımını yuhlasa da ,ben zevk aldım. mücadele vardı en azından.fenerbahce de avrupada en cok maçını bu sezon yapmış. yavaş yavaş olur böle şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Türk takımlarının, hatta milli takımın hızlı takımlara karşı ACye bayağı bir penalty alması gibi bi durum var. O yüzden 3 gol yedi Fenerbahçe, yoksa AZ Alkmaar kat kat iyi bi takım. Lugano olsa defansta belki daha az pozisyon verirdi diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Tuncayın yerinde olsam ben alexin enseye şaplagı oturtur alırdım aşagı nası gıcık oldum :) sözleşmesi yenilenmedi adam pek bir isteksiz, kızlarda yok böyle naz seyirci iyi yaptı gerçi bu arada alkmaar da pozisyon bulunca affetmiyor pek guzel şut atıyorlar rövanş çok zevkli olcak ama kim turu geçer? %50 şans var 2 takımında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 maçı geçin o centilmen dediğiniz taraftarlar (hani sizin değimizle 3-5 çapulcu) nasıl yuhluyorlar bir kaç hafta öncesine kadar taptıkları(!) adamı. hadi onu geçtim. bu nedir bu utanın centilmen civcivler. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/5955523.asp?m=1&gid=143&srid=3560&oid=2 *ilk günden ortalığı karıştırır ve kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Alkmaar deplasman takımı olarak geçiyor heryerde, gelecek maçı alırız gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ciddi misin sen? alkmaar için deplasman takımı diyolar da peki içerde çok kötüler de diyorlar mı? ya da soruyu değiştireyim fenerbahçe deplasman takımı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 alkmaar için deplasmanda çok iyi diyorlar, vede feneri avrupa da baz alırsak deplasmanda çok daha iyi oynuyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 valla gelecek maçta böyle kolpa kaleci olmayacak kalelerinde ama. fenerbahçe daha 2 maç yaptı zaten deplasmanda, iyi oynaması yetmiyor kazanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 alkmaar yener shota oynarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 alkmaar'ın bir pozisyonda paslaşarak bizim ceza sahasına girişi var ömrü hayatımda böyle komik bir şey görmedim pes5 oynuyor gibi verkaç mı yapılır yahu ahha. neyse ki gol olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 kezman aurelio lugano semih... ayrıca 2 tane haybeye gol yemesek çok farklı olurdu sonuç. dün yine kendimize yenildik. normal şartlarda fenerin yenmesi lazım ama büyük olasılıkla kaybederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Adamlar resmen dalga geçti, iki pasta karşı karşıya kaldılar. Şota olsa feci fark olurdu. Şükredin berabere kaldınız. İyi ülkemiz rezil olmadıi Tümer sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 dun fener icin bir donum noktasiydi bence. tuncaya artik insan demicem o insan ustu bi varlik. ama mactan fazla seyirci icin bir donum noktasi oldu bu oyun. kim olursa olsun fenerbahce oyuncusunu yuhalayamaz. iki kurus icin yaratilan bu ortam fenerin basina cok is acacak. musterileri mabedden cikarip taraftari yeniden yerine koymadan bi halt olmaz. 4-3 luk antep macinida 3-0daki atmosferi hatirlayin.bide dun mac 1-1 ikenki. bu arada dun fener forumlarinda 'gg' yazdigim icin bi hafta ceza aldim.ne olarak algiladilar cok merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 walla alkmar deplasman takımı ama fenerbahçe futbol oynamıyo...her zaman boyle goller bulamıyabilir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 fenerin avrupadaki maçlarında rtük sol üste 18+ ve şiddet amblemleri koymalı shdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Haftaya Kezman show rahat olun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bu sefer tükürerek kırmızı görecekmiş kezman büyük şov var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bi genç oyuncu girdi dk 60 da olcan mı adı neydi cok hosuma giti hatta fenerde begendigim tek oyuncu diyebilirim o cocugu her maç 90 dk cıkarmaları lazım 2. arda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 3-3 çok sinir bozucu bir skor, kendi evinde 3 gol atıyorsun ama tur hala zor. O yüzden 0-1 yenil 3-3 berabere kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Alkmaar beklediğim kadar "korkutucu" çıkmadı,orda her türlü gol atar Fenerbahçe,ama bu defans anlayışıyla bu iş olmaz ki. Kademe sıfır.5 kişi aynı anda aynı adama gidiyor,ciddi mantık hataları var.Malesef sırf bu maça özgü durumlar da değil bunlar. Anladığım kadarıyla onların defans da çok farklı değil.Hırslı ve disiplinli oynanıldığı taktirde bu iş halledilebilir. Olcan çok güzel koşular yaptı,takımı pozisyonlara soktu vesaire.Ama bu performansı 90dakikaya yayabilir mi o muamma,bunu öğrenmenin tek yolu da birkaç maç oynatılmasından geçiyor ama Zico'da bu cesaretin olduğunu hiç sanmıyorum. [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 00:04 tarihinde, Ceronibo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 o tuncay ın golüne hasta oldum yalnız harikaydi o top kontrolü topu takip edişi felan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 hollanda da 9 atar fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 fenerbahcenin işi cok zor eğer orda bu takımı yenerse tur atlarsa finale kdar kesin gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 siz rahat olun arkadaşlar maçın skorunuda söylüyorum hatta 2-1 dedi dersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar