Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 [spo]Bunların patlayan hatchten çıkan bi orduya yetecek silahı vardı, hatta sawyer saklamıştı biyerlere, o yüzden hatchle yok olmuş da olamaz. Nooldu şimdi silahsız kaldık diyolar?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 [spo]çarli yerden bitmesini hiç sevmemde ölüme gidişi hll olsun baba dedirtti yani..lost böle zaten birini sevdiriyor sonra nefret ettiriyor sonra gene sevdiriyor...desmond biliyordu bunun böyle olacagını bence bi plan yaptı kafasından ayılınca aşşaya inivericek oda bi şekilde katakulliye getiricek olayı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ekşi sözlükten alıntıdır biri yazmış oha dedim haha inanmıycaksınız [spo]yahu yazmiyayim dedim ama dayanamiyacam; lost'un ucuncu sezon son bolumunun ismi through the looking glass olarak aciklandi. sozlukte arama yaparken bir de looking glass basligini farkettim. ba$ligin ucuncu entrysini bir yazar 2001 yilinda through the looking glass ba$ligina yonlendirmi$. tamam buraya kadar hersey normal de, yahu bakinizi veren yazarin nicki ilginc. kim mi? tikla ve ogren! #364914 (hurriyet gazetesi gibi oldu bu).[/spo] ayrıca yine ekşisoözlükten alıntı olan ohaaaaaaraaa dedirtcek son bölüm spoleri [spo]lost hakkinda,izlenen bolumlere dair bir cok spoiler okumus olabiliriz,bir cok teori uretmis olabiliriz.lakin saniyorum ki birazdan verecegim spoiler,<> ozelligini tasiyor,son sezon son bolum hakkinda. world of warcraft sayesinde tanismis oldugum ve lost set'inde calisan bir arkadasim tarafindan direkt olarak aktarilan bu bilginin guvenilirligi her ne kadar tartismaya acik olsa da,kendisi yaklasik 4 ay evvel,adada bulunan ve others'tan farkli bir amaca hizmet eden yerlilerden (hostiles,natives,inhabitants) bahsetmis ve bahsettigi seylerin cogu dogru cikmis idi. direkt olarak msn diyalogunu aktaralim; ama gelen uyarilar uzerine sunu soylemem gerektigini hissediyorum; "knowing nothing is better than knowing at all",sahsen ben bu bilgiyi ogrenmek icin giristigim cabalardan pismanlik duyuyorum,siz de bu spoiler'i okurken iki kere,uc kere dusunun,pisman olmayin. ---spoiler--- s.l. says: in the last episode, jack will have a flashback s.l. says: and this is a really fucking weird flashback s.l. says: he's fucked up on alcohol s.l. says: he's trying to commit suicide s.l. says: he's like everything we've never seen from jack s.l. says: we see many scenes of him, from various stuff he does, he tries committing suicide, he steals drugs from the hospital and gets caught etc s.l. says: and in all scenes he's trying to call someone too s.l. says: but we never get to see who he's trying to call, it's mysterious s.l. says: he's also to a funeral s.l. says: we don't know who either, it won't be said in that episode s.l. says: anyways, the last minutes.... s.l. says: the person he wants to call, finally answers s.l. says: and guess who it is dream. says: jacob? dream. says: whoever the fuck he is. s.l. says: haha s.l. says: nope... here's the punchline s.l. says: it's kate! for the first time in history of lost we've not been watching a flashback, but a flash-forward! he tells kate almost crying "we gotta go back to the island kate, we gotta go back!" s.l. says: not sure but, maybe they made a deal with the hostiles or whatever s.l. says: and that's why he's so fucked up now, using drugs, alcohol, trying to take suicide, because he knows everyone else is on the island ---spoiler--- burdan da anliyoruz ki,bu dizi son'uyla bile bitmez,"hadi gelin koyumuze geri donelim" tarzinda bir bitis yapar,ardindan da lost vadisi-k.irak gibi bir isimle sinemaya tasinir.boyle son bolum mu olur diyecek olsam,lost bu,her sey olur diye aninda cevabimi veriyorum kendime. (dream endless, 18.05.2007 00:48 ~ 05:23)[/spo] [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 06:28 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 abi o ekşisözlükteki olay ne be..yüreğime indi lan=)2001de lost yoktu o yüzden locke diye bi nickin niye olsun..hani editledi dicem ama lost yoktu adı niye locke olsun yani..felsefeci var bi tane john locke onun da adı belki ordan almıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 [spo]ya kardeşim hiç mi aklına gelmez kabloyu kesmek niye kastınız bu kadar..ayakabbıyı bile çıkarmadan denize mi atlanır..ada kayalarla dolu daha ağır bişi bulamadılar mı? sırf action olsun diye yazılmış bu bölümün senaryosu..lostta ilk defa böyle birşey gördüm [/spo] final bölümü promo: http://www.youtube.com/watch?v=ut-RQaJum1c&NR=1 promo hakkında: [spo]laaaan..jack i love you diyo kate'e galiba..hadi lan ordan şerefsiz..senaristler kate'i jacke döndürürse ben bırakırım bu diziyi..bi de bu episode baya bi adam ölür herhalde..bayadır kimse ölmüyo..en sonunda yine oha diye kalıcaz kesin..dikkatli bakarsak galiba desmond mikhail'i vuruyo [/spo] çekim hatasına gel [spo][/spo] [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 10:13 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 [spo] hem tavşan hem kara delik..abi kesin paralel evren falan çıkıcak bütün olay..bu arada bölüm içinde de tavşan kesiodu alex bilemiorum artık=P bi de ekşiden baktım şimdi de..ben'e hediye vern küçük kız annie'ye çok benzio yeni çıkan kızlardan bir tanesi..acaba dedirtio insana. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 gilean sen baya baya ekşi copy paste yapmışın ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 hiç sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 yazık ya abi ekşiden diye resimler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 yahuuuu ya delirdim final promosunda of 2 saat süper bölümdür umarım bol aksiyon var anlaşılan bişeyler ögrenmiycez heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ya bu kabloyu bunlar kaçıncı sezon hangi bölümde bulmuştu?adamlar daha o zamandan bugünün senaryosunu yazmışlarsa helal=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 [spo]promoda ben in shootem dediğin birileri var. biri sayid diğeri kim anlayan var mı?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 [spo]sayid, bernard(rose'un kocası), jin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 [spo]dammit! yakalanıolar yani. of be! 9 doğurduk burda![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 [spo]2010'a kadar adadan kurtuluş yok bizimkilere..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 [spo] said: ya kardeşim hiç mi aklına gelmez kabloyu kesmek niye kastınız bu kadar ne işe yarayacak ki kabloyu kesmek? dandik bir iletişim kablosudur büyük ihtimalle. öyle güç kablosu olmaz zaten ki sualtı istasyonunun kendi güç kaynağı vardır.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 sezon finali çok acayip olacak gibi görünüyor. ama yani, şimdi bu adiler konuyu öyle bir yerde bırakacak ki yaz zehir olacak diye sinir yapıyorum ben hafif hafif. avatar'ın da başlamak bilmedi zaten 3. sezon. orda bekleyiş, burda bekleyiş, bilemiyorum nereye kadar. bi sıkılırsam görür o yapımcılar. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 15:17 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ben 8 ay ara vericek diye duymuştum. edik: evt şubat 2008'e kadar lost most yok:( [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 15:32 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 [spo]ligtv nin kablosuymuş o meğer. aşağıda yapacak bir sey yok tabii haliyle.[/spo] [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 20:16 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 @Coldwind [spo]2 hatun lig tvi ile ne yapsın? Olsa olsa lez tv'dir o :))) ed: kablosunu ne yapsın yazmıştım, 2 hatun lig tv kablosu ile bişeler yapabilir, lig tv ile ne yapsın olarak değiştirdim xD[/spo] [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:38 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 @Brigand [spo]Sende de iyi fantazi varmış ha, kabloyla bişi yapabilir, lez tv falan. Hem lezbiyen hem bondage gidiyosun hayırdır inşallah :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 @Rewendor [spo]Napıyım hacı, suyun bilmem kaç metre altına indikten sonra kimsesiz bir üs'te 2 tane hatun görünce aklıma ilk gelen şey o oldu :)) Aslında ben oraya Jack'in inmesini isterdim. Daha ada millisi olamadı xD Sawyer habire çakıyo ona buna xD (Ana Lucia ile Kate'e :))[/spo] [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 15:29 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=kxvT_F8GYV4 promo [spo] hayvan gibi dinamitler o kadarmı patlama yapar ya : D 8 tane üst üste saydım ben en az.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 torrente düşmüşmüdür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Amerika'da bu akşam 9 da başlıyor yani bizim için saat 4 de. 2 saat süreceği için saat bizim için 6 da bitmiş olacak, herhalde 6 - 6:30 gibi torrent e düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar