Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 [spo] ölmez o Jacob amcam kurtarir birde Locke in Jacob ı gordugu cok kısa sureye bakarsaniz şemali biraz Locke'a benziyo şimdi teori 1-)Jacob o yerdeki tozumsu seyin etkisi yuzunden bir nevi hapis ve Locke dan yardim istiyor. 2-) Bence Locke O adada dogmus olabilecek bir adam cunku yanlis hatirlamiyorsam 2. sezonda annesi ile karsilastiginda sen ozel uretilmis bir cocuksun gibi sacma seyler soyluyordu.bide anlamadigim birseyi var neden o adanin yerlisi olan Richard durduk yere Locke a yardim etme ihtiyaci hissetti(Sawyer ın Dosyası) Ada ile Locke in iliskisi olduguna bu kadar parmak basilmazki yahu yani bu artik bariz Locke'ın Ada yada Jacobla Kesin bir ilişkisi var. bide su Julliet bacim nasi bi Yanar doner bisidir ya bi kestiremedim kimden oldugunu[/spo] [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 04:20 tarihinde, Prophecy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 jacop un fotosu bu arada buyrun; [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 jacop locka ne kadar benzıyor yahu değilmi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 herkes benziyor diyor ben alakasi yok diyorum... neyse artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 peruklu lock lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 3x20+lost room [spo]jacop lost roomdaki odanın sahibi gibi bişey olmasın onu öldüren yerine geçecek filan ben in çocukluk arkadaşını oynayan kız bi dizi veya filmde vardı ama hatırlayamıyorum [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 O kız Heroes'daki Molly değil mi ? Yoksa salldım mı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 isimleri tutmasa da benim hatırlayamadığım dediğim kız moly di, sağol benziyolar ama baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Çok güzel bölümdü walla s03e20, idolumuz favorimiz john locke yine sawyer jack vs.. diğer başrol kahramanlarından üstün olduğunu kanıtladı... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 [spo]of of ne bölümdü be kardeşim. ben ne var ne yok açıp gösterdi. odada 1-2sn gözüken kesinlikle Locke. öte yandan Dharma nin ne halt yediğini hala öğrenemedik adada. ayrıca bu richard denilen adam hiç yaşlanmaz mı be? taa çocukluğunu da gördü "ben"in, hala "ben" in altında çalışıyor hıyar. ayrıca locke un ölmesi imkansız gibi. bir de bu jackin yaptığını hala anlayamadım ben ya. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 [spo]Daha önce de dediğim gibi sezon finalinde sahile yapılan raidi izlicez.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 [spo]Bu arada dikkat edin,filmin sonunda Locke'un elinde vurulduğu yeri tutmadan kan var... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 film hatası ilk defa gözüküyor böyle bişey losta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Daha önce de oldu [spo]Hani desmondun meşhur fotoğrafı olayında fotoğraflar farklı çıkıyodu da yapımcılar yok orda ipucu aramayın hata oldu dediler[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 [spo] Dharma'nın ne yaptığı açıkca belli değil ama insanlık adına bir takım araştırmalar yaptıkları kesin, peki neden others(gerçekten others ın varlığına emin olduğumuz bölüm , eskiden dharma sanırdım mesela ben) dharma nın işlerini bozma uğraşı içerisinde ? dünyayı kurtarmak ? insanlık adına birşeyler yapmak adı altında çalışan dharma ekibini neden wipe etme uğraşı içerisindeler ? Burnuma pis kokular geliyor, dharma acaba adadaki bulduğu enerjiyi bir şekilde satıyormuydu. Dharma'nın nasıl wipe oluğunu öğrenip 1029310 soru işareti açtık kafamızda. Others otomatik silahlarla geliyor, Ben'in o kadar silahı others a el altından vermiş olması imkansız . Full tecrizat ile zehirledikleri dharma elemanlarının ölüp ölmediğine bakmaya gelirken gördük others ı. Peki Dharma adada wipe oldu , nası juliet i adaya getirebiliyorlar ? Diğer Hanso çalışanları anlamıyorlarmı , bizim adaya gönderdiklerimiz bunlar değil , Richard kim ? Dharma nın ada yöneticisi Ben değild, vs vs gibisinden, Dharma gibi davranıp dharma nın kaldığı işleri devam ettirmelerini nasıl açıklayacaklar ? Yada açıklamayıp kafayı yiyin mi olacak ... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 [spo]herşey o namaste g-man kılıklı elemanda bitiyo bence.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 arkansis, wipe nedir abi ortadan kaldırma, silme yi mi bulamadın allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 internet benide bozdu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 wipe is bir verb which anlamı silmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 wipe ederim sizi sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 -50 dkp ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 [spo]arkansis, bu others mittelos bioscience adıyla adaya adam getiriyodu, artık getiremez herhalde.[/spo] [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:08 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 [spo] az önce tekrar izledim de sanırım sağa sola gözüküp duran (benin annesi falan) jacob ın ta kendisi. e durum böyle olunca ben in jacob ı görebilmesi normal. fakat anlamadığım locke jacobı nasıl görebildi bir sahnede? bir de jacobın gerçek olmadığına dair iddaalar var ki ben katılmıyorum. camın önünde taze yapılmış reçel kapları falan vardı:) bir de jacob ilk olarak locke a benziyor dedik. ama ben sözümü geri alıyorum benzemiyor. görüntüdeki adamın kocaman saçları var omuzlarına kadar. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 [spo]jacob locke'un gerçek babası çıkıcak, bundan yola çıkarak locke'un adada doğduğunu öğrencez, sonra locke others'ın başı olucak, sonra bi bakıcaz bunların hepsi locke'un rüyası oley.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 [spo]locke kaç yaşındadır ? yeri geldiği zaman sopa yer, yeri geldiği zaman sopa atar pata küte aklım almıyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar