redge Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ah kota vah kota son bi gün yarın ay bitiyo bi bitsin şu son bölümüde izlicem ama artık biraz baymaya başladı yani.. bazı şeyleri çözmeleri lazım... Claire ölürse bu dizi biter... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 19 promo çok sağlam [spo]http://www.youtube.com/watch?v=K0Vk_Y8_lBQ[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 [spo]şu rousseau'nun hikayesini bir verseler artık ama heralde dördüncü sezona kaldı..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 E19 [spo]öeah. antoni kupır others tarafından doldurulmuş falandır diye düşünmek istiyorum. diğer türlü hadise çok karışıyor ya. olmasın.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Gilean 'ın promo linkinde adamın tekinin yorumu, asıl yorumu sizlere bırakıyorum said: THIS IS THE STUPIDEST THING EVER!!! BUT I LOVE MY MOM AND DON'T WANT TO TAKE ANY CHANCES! If you do not copy and paste this onto 10 videos your mom will die in 4 hours If you do not copy and paste this onto 10 videos your mom will die in 4 hours If you do not copy and paste this onto 10 videos your mom will die in 4 hou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 8auhuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Abi düşmedi mi hala nete ya ? var mı bulan torrent falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 5 de felan düşer yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bekliyoruz edit: torrentreactor.net te bi tane çıktı ama sağlık nedir bilemiyorum. bitsoup'takini bekliyorum caph versiyonunu. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 04:27 tarihinde, taz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Yüksek ama çok yükse miktarda spoiler içerir. [spo]Evet biraz önce izledim arkadaşlar..Amerikada arkadaş var benim için cekip upload yapıyo.. Kate hamile arkadaşlar tahmin edilen kişiden sawyer =D sawyer baba oluyo =D Jack ve Sawyer birbirine giriyo resmen. Ada inanılmaz bölünüyo.. Juliet'in ablası adada bu arada.Desmond yeni bir ambar buluyo ama sölesem mi sölemesem mi triplerinde.. Bölüm BOMBA[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 gören duyan olursa link pls edit: http://www.bitsoup.org/details.php?id=84261 Lost.S03E19.HDTV.XviD-XOR.torrent [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 05:31 tarihinde, taz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ben her seferinde şu siteden indiriyorum http://www.ibaq.co.uk/dl319/ gayet hızlı bi site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ibaq FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bilmiyorum da ben bu lost tan sikilmaya basladim yeni bir bolum gene birsey yok yeter yaaaaaa hep yeni sorular hep yeni sorular 0 cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Yanlışlıkla etrnalın spoilerini açtım. gitti herşey. of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 eternal sormasi ayiptir hangi bolum bu 19 u bende izledim ama boyle seyler yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bende sıktım zaten dufhdsufsh action olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 fazla sıkmışsın bu arada süper bölüm... Ama yine bi bokluklar var yine soru işaretleri havada uçuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 [spo]iyice bok ettiler ya öteki taraf çıkarsa bu ada izlemeyi bırakacam bence o system failure anında duplicate olayı falan oldu paralel evren burası[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 3x19 [spo]Sezon finalinde kampa yapılan raidi izlicez sanırım. Çıldırıcam artık ya ne kadar güzeldi hızlı hızlı izlerken sezon 1i. Bir hafta beklemek çıldırtıyo.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 3x19 [spo]Farkettiniz mi, 2 yerde Star Wars: Return of the Jedi'a gönderme var. Birincisi Ben'in Palpatine gibi Locke'tan babasını öldürmesini istemesi ve eğer yaparsa bir sekilde kendisini kanıtlayacağını belirtmesi.. Diğeri de Sawyer, Anthony Cooper'ı öldürürken zincirle boyuna dolayarak öldürdü tıpkı Leia'nın Jabba'yı öldürmesi gibi. Burdaki sahne aynı zamanda bir gemide. RotJ'da da gemideydi ve karanlıktı etraf. Direk izleyesim geldi zaten episode 6'yı :)[/spo] [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 00:33 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 çok kötü bölümdü yahu, hiçbi aksiyon yok, 2 dk lık şeyi nasıl 45dk ya yaymışlar hayret doğrusu. Hiçbir şey gelişmedi değişmedi, ne yeni soru var ne eski soruya cevap. Kötü kötü kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Çok tahmin edilebilinir bir bölümdü ama güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 3. sezondan hoslanmamiştim hatta bi ara seriyi birakmayi dahi düşündüm ama su son 3-4 bölüm soluksuz izliyorum. tamam belki eski aksiyon gizem falan yok ama o kadar cok soru işareti bırakmaya başladı ki bölümler bir hafta yerimde zor duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ya zaten hep soru isareti yeter be kardesim nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar