bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 abi yediğim halta bakın Lost u indirdim sonra uploadı kapamak için azureustan kaldır yaptım sanırım dosyayı tamamen kaldırmış. :( kota dan dötümüze bidaha girdi.Zaaaten rosetta stone da girmişti. bu ay 1.5gb zarardayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 [spo]ada kanser yuvası olsa ne olacak biz kanser olduk burda adi herifler.[/spo] [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 22:48 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 3x16 [spo]the others sen ne ayaksın be anam? Kafam karıştı bildiklerimide unuttum.Ben 1 hafta sonra görüşürüz dedi herhalde 4. sezonda görüşürler artık. Julliette bence bi güzellik yapacak bizimkilere. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 [spo]julliet in goodwin le olan ilişkisini gösterdiler. goodwini öldürdükleri icin bizim tayfadan intikam almak için gönüllü olmuş olabilir gibime geliyor julliet :p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 [spo]ben dikkat etmedim evet de o juliet'in kaba tabirle pompacisi ne zaman oldu?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 [spo]cok üzerinde durmadilar bi ameliyat masasında yanında idi teselli etmek icin, bide o sahne. muhtemelen sadece aralarinda bi ilişki vardi demek ile yetinmek istiyor senaristler ki koymalarinin nedeni muhtemelen senaryoda bi rol oynamasidir. goodwin anna lucile ile de bi ilişkisi varmiydi hatirlamiyorum ama öyle bişeylerde olabilir. cesur ve güzele dönmese dizi bari :p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 [spo]valla nasil oluyordu ben hatirlamiyorum bile[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 [spo]ulan ne karıymış ula ula ulaaa yemin ediyorum sayid benim adamım gerçekten bi yap olum şuna işkence ama işte sizinde geçmişiniz ahh ahh nası kurtulda karı sizden vay anasını bee[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 [spo]juliet tam şerefsiz çıktı yalnız.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 eski bölüme bi soru [spo]ya bu anna nın o adamı öldürdüğü bölüm kaçtı yaa bi daha izlemek istiyorumda[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 llama [spo]2sezon ilk 2-3 bölümden biriydi sanırım 20 günlük süreci özet yapıyordu kuyruk kısmında olanların[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 [spo]ya bu adamlar harbi salak..juliette'in böyle birşeyin ğeşinde olduğu daha en baştan belliydi..bi kere sayid'e güvenseler biticek bu iş.. kimbilir neler yapacak şimdi.. sawyerın da kate gelinceki hali güzel olmuş..iyi oynamış herif=P [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 [spo]bu olayda bizimkilerin zararrına biterde birdaha sayide güvenmezlerse artık nasıl bir mal olduklarını anlarız.abi adam dedektör. nazar deymesin daha sektirmedi aslanım.iman iman goccum[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 sayid direk jack bauer olmus burada, bir dinleseler dizi 2 sezonda biterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 sayid süper yahu, benjamini ormanda bulduklarında onun diğerlerinden olduğu konusunda da haklıydı işte, ben büyüyünce sayid olucam... [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 22:33 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 spoilera alın şunları , çıldırtmayın patileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 3.sezon'la ilgili spoiler değilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 [spo]juliette tam kan kırmızı çıktı be. ne güzel de tatlı kadın diyodum kendi kendime. ama bana öyle geliyo ki o gaz maskesini kullanmayacak juliette. her neredeyse.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 3x17 nin de promosu bu ve dahi 5 bölümde acaip gaz olacak mesajı var. desmondu seviyorum. aksanında ötürü :) http://www.youtube.com/watch?v=j500tgo9a_i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 see you in another life brada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 [spo] 17'de mikhail'i görücez galiba dındın.dın.. http://bp3.blogger.com/_RrObyQ3XzcY/Rh_u_APykuI/AAAAAAAAEGU/VC34f3dm4A8/s1600-h/patchy_lives.jpg [/spo] [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 23:40 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo]17nin promosundan bişey anlaşılmıyor be. ama adamın dediği doğruysa birileri gelecekmiş adaya. ha bir de bomba 5 bölüm bizi bekliyor anlaşılan.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo]ya biraz önce farkettim de. madem kadınlar çocuk doğuramıyor bu adada, ben nasıl bu adada doğmuş olabiliryor? aha açık buldum galiba. ayrıca richardın çektiği gazetenin üzeirnde neden 22 eylül 2004 yazıyor?[/spo] [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 15:38 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo]dizi zamanına göre 2004'teler ve juliet'in görüntüleri gördüğü gün uçağın düştüğü gün olan 22 eylül.[/spo] [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 15:52 tarihinde, Lethious tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo]Bence denizaltı fake. Başka bir yolla insanlar getiriliyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar