Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 3. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi yediğim halta bakın
Lost u indirdim
sonra uploadı kapamak için azureustan kaldır yaptım sanırım dosyayı tamamen kaldırmış. :(
kota dan dötümüze bidaha girdi.Zaaaten rosetta stone da girmişti. bu ay 1.5gb zarardayım :(
Mesaj tarihi:
[spo]ada kanser yuvası olsa ne olacak
biz kanser olduk burda adi herifler.[/spo]

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 22:48 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
3x16
[spo]the others sen ne ayaksın be anam? Kafam karıştı bildiklerimide unuttum.Ben 1 hafta sonra görüşürüz dedi herhalde 4. sezonda görüşürler artık.
Julliette bence bi güzellik yapacak bizimkilere.
[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]julliet in goodwin le olan ilişkisini gösterdiler. goodwini öldürdükleri icin bizim tayfadan intikam almak için gönüllü olmuş olabilir gibime geliyor julliet :p[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]cok üzerinde durmadilar bi ameliyat masasında yanında idi teselli etmek icin, bide o sahne. muhtemelen sadece aralarinda bi ilişki vardi demek ile yetinmek istiyor senaristler ki koymalarinin nedeni muhtemelen senaryoda bi rol oynamasidir. goodwin anna lucile ile de bi ilişkisi varmiydi hatirlamiyorum ama öyle bişeylerde olabilir. cesur ve güzele dönmese dizi bari :p[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]ulan ne karıymış ula ula ulaaa
yemin ediyorum sayid benim adamım gerçekten bi yap olum şuna işkence ama işte sizinde geçmişiniz ahh ahh nası kurtulda karı sizden vay anasını bee[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]ya bu adamlar harbi salak..juliette'in böyle birşeyin ğeşinde olduğu daha en baştan belliydi..bi kere sayid'e güvenseler biticek bu iş.. kimbilir neler yapacak şimdi..

sawyerın da kate gelinceki hali güzel olmuş..iyi oynamış herif=P
[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]bu olayda bizimkilerin zararrına biterde birdaha sayide güvenmezlerse artık nasıl bir mal olduklarını anlarız.abi adam dedektör. nazar deymesin daha sektirmedi aslanım.iman iman goccum[/spo]
Mesaj tarihi:
sayid süper yahu, benjamini ormanda bulduklarında onun diğerlerinden olduğu konusunda da haklıydı işte, ben büyüyünce sayid olucam...

[ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 22:33 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
[spo]juliette tam kan kırmızı çıktı be. ne güzel de tatlı kadın diyodum kendi kendime. ama bana öyle geliyo ki o gaz maskesini kullanmayacak juliette. her neredeyse.[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]ya biraz önce farkettim de. madem kadınlar çocuk doğuramıyor bu adada, ben nasıl bu adada doğmuş olabiliryor? aha açık buldum galiba.

ayrıca richardın çektiği gazetenin üzeirnde neden 22 eylül 2004 yazıyor?[/spo]

[ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 15:38 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
[spo]dizi zamanına göre 2004'teler ve juliet'in görüntüleri gördüğü gün uçağın düştüğü gün olan 22 eylül.[/spo]

[ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 15:52 tarihinde, Lethious tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...