Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 3. Sezon

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Doğru doğru hydra çok güzel.

[spo]
said:
lan siz haydar maydar nerden biliyosunuz ? o kadar her bölümü izledim ben bilmiyorum hiç hydra midra falan
:(

çok aciip bi bölümdü hiç bişey olmadı ehehe

Bende sendenim valla çaktırmamaya çalışıyodum ama bilmeyenler varmış sevindim tek değilim. :)[/spo]

[ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 15:14 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

lostpedia da tarihlerle ilgili bi karmasa var kimse çözememis
3x14 le ilgili bölümde;

[spo]efenim paolo havaalanında gazete okumamaktır o ünlü yönetmenin ölümüyle ilgili yanında nikkide vardır hatta boone ve shannon da girerler sahneye neyse o gazetedeki tarih 24 eylülü göstermekte ama uçagımız 22 eylülde düşmüştü..
hatta 24 eylülde açmışlar bakmışlar cumaymış perşembe diil tabi 2004 için bu, ne yoksa zamanda yolculuk mu? :D
[/spo]

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 01:23 tarihinde, Garadia tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

[spo]316 da othersin ne arastirdigini ogrenmedik, julietin adada ne arastirdigini ogrendik, sadece julietin adadaki hamilelik sorununa cozum getirmesi gerektigiydi yoksa others niye orda ne yapiyo bilmiyoruz. bu arada bolum bence guzeldi eski lost havasini yakaliyo tekrardan, hele o kadar kanser kanser dediler bolumun sonu cidden adami kanser eder turden, bir hafta beklenirmi ya
bu arada tekrar bazi bolumlere bakarken dikkatimi cekti, ben'in juliet'e rachel'i gosterdigi sahnede adada gunduzken ordada gunduz ? sonucta ada pasifik okyanusundaysa rachelda miamidemi neydi, e bu iki mekan arasinda saat farki yokmudur kardesim ? adada gunduzse orda gece olmasi lazim degilmi ? (13 saat fark var yani boru degil)[/spo]

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 19:34 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...