Llama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 8 aymı yuh bu dizi yemin ediyorum ne ömürler alıcak hadi hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 lan siz haydar maydar nerden biliyosunuz ? o kadar her bölümü izledim ben bilmiyorum hiç hydra midra falan :( çok aciip bi bölümdü hiç bişey olmadı ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Doğru doğru hydra çok güzel. [spo] said: lan siz haydar maydar nerden biliyosunuz ? o kadar her bölümü izledim ben bilmiyorum hiç hydra midra falan :( çok aciip bi bölümdü hiç bişey olmadı ehehe Bende sendenim valla çaktırmamaya çalışıyodum ama bilmeyenler varmış sevindim tek değilim. :)[/spo] [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 15:14 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Lostun trailerlerine bile altyazı koyulur beee gözünü seveyim Lostun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Predator [spo]of süper geldi bu spoiler .. 70lere dönüş dharma olayları vs.aylardır bekledigim konu onlar zaten[/spo] 8 AY NEDİR YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Sayid [spo]Sayidden yeni torture performans bekliyorum aslında ama bu juliet ötücek heralde :([/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 John'un babası [spo]Bu John neden babasına bu kadar şevkatli? Onun yerinde bir başkası olsa şimdiye çoktan öldüştü. (Bence) halen ellerinde babası var diye othersla gitti. Kim bilir hangi deliğe girdiler.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=0IVv_0a4d1s lost ingiltere tanıtımı. çok güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 16 promosunun altındaki comment: Just sayid found the real things before they happens but nobody believe and listen him. He told BEN can be others. NObody listen him. He must be the leader not jack. Musluman kardesım benım... euheuhe süper..ama haklı aslında doğru diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sezon sonuna kadar bölümlerde olacak flashbackler: [spo]3.16 juliet 3.17 desmond 3.18 jin and sun 3.19 jack 3.20 karen and gerald degroot (woot!) -(dharmanın adaya gelişi) 3.21 charlie 3.22 ben as a young man 3.23 ben as ben[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 17 ve 22 güzel olcak demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 20'de güzel olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 [spo]20 22 23 bomba gibi olur umarım en cok merak edilen konular araya birde çarli sokmuşlar geberir inşallah hobit[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 şu an en merak ettiğim iki tane konu var şu dharma olayı ve ben. kimdir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 baydı beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 lostpedia da tarihlerle ilgili bi karmasa var kimse çözememis 3x14 le ilgili bölümde; [spo]efenim paolo havaalanında gazete okumamaktır o ünlü yönetmenin ölümüyle ilgili yanında nikkide vardır hatta boone ve shannon da girerler sahneye neyse o gazetedeki tarih 24 eylülü göstermekte ama uçagımız 22 eylülde düşmüştü.. hatta 24 eylülde açmışlar bakmışlar cumaymış perşembe diil tabi 2004 için bu, ne yoksa zamanda yolculuk mu? :D[/spo] [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 01:23 tarihinde, Garadia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 [spo]o gazete sayfası üretilme olduğu için yapan tasarımcı yanlsı yazmıs olabilir tarihi ve günü normaldir.[/spo] [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 01:55 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 hayda... [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 05:57 tarihinde, zaidral tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 6 saniye bekletme pls [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 05:58 tarihinde, zaidral tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 [spo] 316da others'in ne arastirdigini sonunda ogrendik oh be. bi de dekolte var surekli. ogrenmedik mi yoksa kafam karisti haha[/spo] [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 06:02 tarihinde, zaidral tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bisey ogrenemedim ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 3x16 yı indirdimde altyazı yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ahahahaha alt yazı mı o da ne :P sezon sonuna doğru tansiyon fırlıyor. Ayrıcana benjamin şeytana bile pabucunu ters giydirir bir de üzerine adadan dışarı salmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 [spo]316 da othersin ne arastirdigini ogrenmedik, julietin adada ne arastirdigini ogrendik, sadece julietin adadaki hamilelik sorununa cozum getirmesi gerektigiydi yoksa others niye orda ne yapiyo bilmiyoruz. bu arada bolum bence guzeldi eski lost havasini yakaliyo tekrardan, hele o kadar kanser kanser dediler bolumun sonu cidden adami kanser eder turden, bir hafta beklenirmi ya bu arada tekrar bazi bolumlere bakarken dikkatimi cekti, ben'in juliet'e rachel'i gosterdigi sahnede adada gunduzken ordada gunduz ? sonucta ada pasifik okyanusundaysa rachelda miamidemi neydi, e bu iki mekan arasinda saat farki yokmudur kardesim ? adada gunduzse orda gece olmasi lazim degilmi ? (13 saat fark var yani boru degil)[/spo] [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 19:34 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 [spo]juilet'in uzmanlık alanını biliyoduk ztn, ayrıca aradan 3 sene geçmiş rachel hala miami'de olmayabilir.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar