Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 3. Sezon

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

[spo]kimse locke'in bombayi deniz altina yerlestirdikten sonra siril siklam olduguna dikkat etmemis galiba ? sonucta deniz altina koyduysa niye islak olsunki? bana oyle geliyoki deniz altini biyerlere batirdi sonra orda patlama yaratip patladi ayagina getirmeye calisiyo. yoksa islak olmasina bi anlam veremiyorum[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear
[spo] sanmıyorum, patlatmıştır denizaltıyı
sonuçta etrafta metal olur, x olur y olur, patlayıp patlamadığı belli olur denizaltının
otherslarda mal deil yani gidip bakarlar ne olup bittiğine

prsion break de olsa kesin öyle olmuştur derim ama lost ta bu çeşit fake yapmadılar şimdiye kadar.

[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

ben cok kücükken acık hava sinemasında bir film izledigimi hatırlıyorum. korku filmiydi. 4 kişilik bi aile evlerinde güzel güzel yasarken bi gün anormal şeyler yasanmaya baslıo. evdeki sıcaklık anormal artıo, evi sekerimsi bişeyler faalan basmaya baslıo, türlü türlü garip olaylar..

filmin sonunda bu ev ve evdeki insanlar, bi uzay gemisiindeki cocugun fırında sekerlemenin yanında unutulmus "dollhouse" u gibi birşey cıkıyordu.

lostun sonu da budur abicim.
Sosyal ağlarda paylaş

cu$turttu beni
cu$turttu : bir olayin olgunun veya bir kisinin karsisindaki kisiye cus$ dedirtmesi

bi bakin bi bi
[spo]Ya sezon 1 elinde olan kim var? bi bakabilir mi o sahneler direk mi alinmis yoksa sahne cekilmis mi.
Eger cekilmisse demek ki 3. sezonun varligindan haberdardilar.Ya da bu zamana kadar sarkti bu.
Ayrica bu bolumde zamanin inanilmaz yavas gectigini anladik.5=6 bolum oncemiydi neydi o sawyer la nikki kavgasi.
Nikki de ta$mi$ ben onu unutmustum.
Canli canli gomulduler yazik oldu.Ama ilginc nasil olduklerini anladilar.Tamam eger kalbi falan durduysa daha sonra calismaz mi yine.Bu da ilginc
paralyze olayida guzel. Fizzle oldu nikki[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]ne salak bi bölümdü bu 14 ya..nikkinin ne kadar denyo oldugunuda ögrendik, be kadın adam sana diyor bunlar zehirli inanıyorsunda öldürünce cıkan kokudanmı kandanmı ne erkeklerin toplandıgına niye inanmıyorsun yada aklından cıkarıyorsun. diri diri gittiler haha[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Abi şu diziye saçmalıyor nası diyosunuz hala anlamadım ben yani.Adam 1.sezonda 2.sezonda izledigimiz seyin ucunu taaa 3.sezonun 14.bölümüne cıkarıyor..Hala sacmalıyor falan diyosunuz.Bu kadar güzel birbirine eklemeli senaryomu gördünüz Türk dizilerinde falan..
Hala çok süper Lost bence..Hala keyifle izliyorum.

Şey kısmına yarıldım yine.
Nikki silah istiyoya Sawyer'dan,
Sawyer'da "üzgünüm hepsini A takımı aldı" diyince koptum yine uahauh..Harika nickler veriyo adam millete ya[/spo]

[ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 16:48 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

izlemiyom ben anlamıyomda hiç izlemeim bi bakyıım dedim neymiş ne değilmiş

[spo]Nikki silah istiyoya Sawyer'dan,
Sawyer'da "üzgünüm hepsini A takımı aldı" diyince koptum yine uahauh..Harika nickler veriyo adam millete ya[/spo]

şu espriye eski bir

[spo]a-takımı[/spo]

hayranı olduğum için güldüm ama soal eternal
Sosyal ağlarda paylaş

@bLackcha0s:

[spo]abi diziyi cekerken dielim adadaki 20 kişiye göre hazırlıyorlar senaryoyu. bu 20 kişinin geçmişi, adadaki hayatları vs vs. Ama yayınlarken düşündükleri top 6-7 kişiyle (daha dogrusu ana karakterler+2/3 digerleri) baslıyorlar. İzleyiciden gelen yorumlara, ratinglere göre falan zamanla yeni karakterleri dahil ediyorlar senaryoya. Dolayıısyla bu 20 kişi için de birçok sahneyi yayınlamayacak olsalar dahi cekiolar.

ikinci birşey her bölümü cekerken tam olarak 40 dakika cekmiyorlardır. atıyorum 50 dakikadır veya 60. daha sonra bunları kırpıyorlar, geri kalan material de daha sonra kullanılmak üzere bi köşede kalıodur. ki flashback opsiyonu olan bir dizi de, bu baya bi işe yarıo.

yoksa sizin düşündügünüz gibi bir durum yok. adamlar aşmış, daha ilk bölümden 3. sezonu yazmışlar gibi..
bana kalırsa senaryo iyice sarpa sardı. bkz: bi önceki mesajım..[/spo]

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 09:05 tarihinde, Ceday tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

seneryosunun iyi olması bütün herşeyi izleyiciye ilk başlarda vermeyip geriye diziyi uzatmak veya bölümleri doldurmak adına daha fazla şey eklemek zorunda kalmamakla ilgili

bütün seneryo bitişe kadar en ince ayrıntısıyla yazılmamış olabilir ama nerede ne olacağı genel olarak planlanmıştır, bu sayede sonradan eklenecek şeyler daha az olur ve gidişata göre seçilir

iyi bir plan yapmadan bu kadar ayrıntıyı başka şeylerle neredeyse çakıştırmadan diziye sokmak zor.
Sosyal ağlarda paylaş

14 ne kadar gizem çözmediysede bağlamalar falan cidden iyiydi. Ayrıca dizi 7 sezon değil max 5 sezon olucak. Yapımcı amca geçen röportajda dedi ki 100 bölüm olarak planlıyolarmış , 4. sezonun sonunda 93 saatlik bi yayın yapmış olcaklarmış bu da hemen hemen sona yaklaşıldı demek oluyormuş. Bunun sebebide bu gizem olayının cılkını çıkardıkça reytingler düşmeye başlamış eh doğaldır yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...