Eno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Hastasıyım üniversitenin :p Not: Saç uzatma alışkanlığım yok gerçi ama olsun. eheh[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Saç değilde mont davasına okul müdürüyle bariz kavga etmiştim daha okula yeni geliyorum hop yakaladı beni mont ne ceketin nerde bende çantamda ceket dha yeni geliyorum yukarıda bunu çıkartıp ceketimi giyerim dedim sonra yakama sarıldı bende açtım ağzımı kapadım gözümü (tamam annemin il milli eğitim müdürünü tanımasına güvendim itiraf ediyorum) =))) Daha öncede bir durum olmuştu araya sokmuştuk milli eğitim müdürünü Bizim müdürde pek üsteleyemedi zaten gir şu odaya bekle dedi sonra 1dk sonra hizmetli geldi hadi oğlum git sınıfına sen fln dedi =) Arkadaşlar Torpil olmasa bile kavga etmekten çekinmeyin tabi 3000 kişilik bi okulda okumuyorsanız! Daha az mecvutlu okullarda kolay kolay adam atmazlar. Anadolu liselerinde zaten seçilmiş öğrenciler bunlar fln diye kendilerini kandırmışlar bizim okuldan atılan olmadı hiç. Bide Özel okuldayken sınıfta hocalarla bariz kavga ederdik çıtları çıkmazdı her öğrenci +para demeek... [Bu mesaj Vodan tarafından 16 September 2003 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 abi cinsiyet ayrımı var kızların gömlekleri dışarda bütün kasalarını açıkta bırakan kumaş parçaları (etek diyemiyorum), kısa çorap, uzun saçlar makyaj felam. ne demek abi ya bende uzatacam ya onlar da kestirecek... insan hakları evrensel bildirgesinde yazıyo cinsiyet ayrımı yapılamaz diye[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ben daha okula gitmeden ev baskısıyla karşılaşınca elim mahkum kestirdim saçları oysa o saçlar kulağın altına inene kadar nasıl işkence çekmiştim :((((([hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 yaşasın özgürlük yaşasın papaz gibi saç uzatma :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 diger topice yazdım aynen c/p ediyorum Ulan şu kılı tüyü dünyanın en mühim meselesi haline getiriyorsunuz ya allah sizi bildiği gibi etsin. Ulan suratında kıl olmasa ne olur? Saçın kısa olsa ne olur? Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Saçın kısa olacak deniyorsa olacak kardeşim budur. Yaygara çıkarmanın manası yok. Dünyada milyon tane daha önemli konu varken bi kıla tüye bu kadar takmanızın sebebini anlayamıyorum. Karizma mı? Ulan kılla gelecek karizma gelmesin be. Otoritenin sağlanması için gerekli birşey bu saç ve sakal traşı. Ayrıca hergün traşını olacaksın ki güne hazırlanasın ve temiz başlayasın. Bu böyledir dünyanın her yerinde. Sakallı adamın iş bulması zordur evet. Bakın aczimendilere. Öyle bi adam gelse sen şirketine alırmısın? Sakal güven duygusu uyandırmıyor insanda. Ha ben çok mu mutluyum zorunlu olarak saç kestirmekten? Hayır diilim ama böyle bir kural varsa uygulanacak kardeşim. Sonrada gelinip bıdıbıdı etmiceksin burda. Eger saçını uzatmak istiyorsan gitme kardeşim okula o zaman. Senin için hayatındaki bir önem sırasına koyup ona göre tercih yapman gerekiyor. Yeter. -Bitti-[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 evet millet bende bugün saçımı kestirdim daha doğrusu kırktırdım. .... berber ağzına etti 4ay uzatçam diye bi tarafımı yırttığım saçımın. herife üstten en fazla 2 cm al dedim herif 2 cm saç bıraktı. yarın at hırsızından da öte at tecavüzcüsü görüntümle okula gidicem. yanımda da kına götürücem bolbol yaksın gerzek öğretmenlerim. bu salak berberlere de, beyinsiz yönetmeliğe de dangalak öğretmenlerime de lanet olsun diyorum. sevgilerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 daha 2 gün önce saçım kestirdim ama nerminatör gelip " o saçlarını kes aslında yanlardan almışsın biraz ama öle jöle sürme hadi yanlara yatırsan neyse öyle saç istemiyorum okula almıycaz " diye bir laf işittim dünyanın en büyük yazışı eminim bunun gibi daha bir çok söz diğer sınıflarda da duyulmuştur.ama hiçkimsenin saçını kestirceğini sanmıyorum en azından ben kestirmeyi düşünmüyorum.[hline]yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 okulun torpillisi olarak 2. günü de kazasız belasız atlattım. 3. gün de sağlam geçerse (ki öyle sanıyorum bugün saç-sakal kontrolü vardı yarın kıyafet) artık sene sonuna kadar kimse karışmaz :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Valla garip bir $ekilde KEL'de iki gundur Piercing'e kizmiyorlar. Ba$arilarinin devamini diliyoruz...[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ühühühü utanıyorum kendimden bende kestirmek durumunda kaldım ayrıca şansımdan da nefret ediyorum, okula girerken çevirdi müdür yardımcısı hadi o bi seferlik affetti, merdivenleri çıktım köşeyi döndüm baş müdür yardımcısı(aynı zamanda müdür vekili olur) o da azarladı bugnu çıkma sınıfından yarın görecem hede hödö dedi, sınıfa girdik hoca geç kağıdı istemez mi mecburi bizim kattakinden almalıyım, o da ayrı azarladı bütün idare den azar yemiş bulundum yani sikiym ya...[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: Vodan, 16 September 2003 13:57 tarihinde demiş ki: Saç değilde mont davasına okul müdürüyle bariz kavga etmiştim daha okula yeni geliyorum hop yakaladı beni mont ne ceketin nerde bende çantamda ceket dha yeni geliyorum yukarıda bunu çıkartıp ceketimi giyerim dedim sonra yakama sarıldı bende açtım ağzımı kapadım gözümü (tamam annemin il milli eğitim müdürünü tanımasına güvendim itiraf ediyorum) =))) Daha öncede bir durum olmuştu araya sokmuştuk milli eğitim müdürünü Bizim müdürde pek üsteleyemedi zaten gir şu odaya bekle dedi sonra 1dk sonra hizmetli geldi hadi oğlum git sınıfına sen fln dedi =) Arkadaşlar Torpil olmasa bile kavga etmekten çekinmeyin tabi 3000 kişilik bi okulda okumuyorsanız! Daha az mecvutlu okullarda kolay kolay adam atmazlar. Anadolu liselerinde zaten seçilmiş öğrenciler bunlar fln diye kendilerini kandırmışlar bizim okuldan atılan olmadı hiç. Bide Özel okuldayken sınıfta hocalarla bariz kavga ederdik çıtları çıkmazdı her öğrenci +para demeek... [Bu mesaj Vodan tarafından 16 September 2003 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Evet özel okul farklı oluyor. Saç konusunu kim açıyor diye sorduğumda müdürler topu birbirine attı çünkü delleneceğimi biliyorlardı o yüzden kimse laf etmeyince (iki üç gıcık hoca çıktığında müdürle konuşun diyordum) son sene rahat gezdim. Patavatsız ve duygularımı gizlemeyen bir ruh hali içinde olduğumu bildikleri için (eh artık 7 sene olmuş bırakın bilsinler) rahat bıraktılar. Düşünsenize saç yüzünden tasdikname alıyorsunuz. Okulun prestiji direk yerde kalırdı. Zaten bir kişinin kendini asmışlığı var okulumuzda. İkinci felaket iyi olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 o kadar nefret doluyum ki inşallah bu saç muhabbeti yapan tüm gerzeklerin kafalarında bi defa çıkmaz ya da kafaları kopar da bi daha saç bulunduracak alana sahip olamazlar. :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 müdürümüz sabah töreninde içimiz siyah t-shirt giymemizi yasakladı,nedeni"satanistliğe özenti",yalan değil ne yazıkki doğru :-8[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 dogmeat ciddiysen gelir basarım okulunuzu.. okulun adı ne. ya bişey diil bizim gibi satanistlere yazik oluyor. Yanlış anlaşılıyoruz :)))))) Desem de inanmiyorsunuz tabi sonra sen satanistmisin diye gelmeyin yanıma..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Fi$h. KEL in açılı mı ne ? Yoksa açılımı yokta sadece kel mi ehe :-)[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bahçeşeh,r atatürk lisesi,ne yazikki doğru,üzüldüm,müdürümüz iyi bi adamdı,dumurdan dumura koşuyorum dediklerini her hatırladığımda:([hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 kestirin canim ne olacak. birkac seneye size karisan olmayacak nasil olsa. ozamanda amann kestiriyim ne rahat kisa sac diyeceksiniz. [tecrube edildi][hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 abicim niye kızıryorsunuz ki! adamlar kural koymuş işte sende uyacaksın.Ben de isterdim saçlarımın uzun olmasını japon mangalarından fırlamış gibi görünmeyi ama okuldan önceki gün gittik kestirdik.Sonuçta hepimiz o kurala uymak zorundayız. Ha dersenizki yoq böyle kural olmaz diye bu kuralı çıkartan kimse milli eğitim bakanlığıdır heralde dilekçemi yazarsınız imza mı toplarsınız bi şekilde toplu olarak tepkinizi dile getirirsiniz.[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 abicim taş devrinden kalan bi yönetmelik olmaz olsun salak bi yönetmelik çağın gereklerini karşılamıyor, bunu bizim değiştirtmemiz değil kendilerinin değiştirmesi lazım ama nerdeeee[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 işte onu diyorum onlar değiştiremiyorsa baskı yapıp bizim değiştirttirmemiz lazım[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Arkadaşlar saçınızı kestirseniz ne olur?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 abi inan bana abartmıyorum depresyona girdim resmen başım üşüyor, acayip rahatsız hissediyorum kendimi, sanki çıplakmışım gibi geliyo[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hoş durmuyor. bana kısa saç çok abest duruyor mesela. Ama kestiriyoz işte napalım.[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: _Sir_Lancelot_, 16 September 2003 00:20 tarihinde demiş ki: Abi ilk önce kutluyorum smiley manyağı bizim dörtyol ağzına benzetmiş paso kırmızı ışık yanıo ...[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? HAHAHAHAHA :D[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar