Norak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 said: 31 Mayıs 2007, Perşembe - 12:43 dreagloth demiş ki: Yeni newsletter yayınlandı. Resimdeki class ı tahmin edersiniz.. Gotcha! :D
Sphere Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Arkadaşlar konunun hepsini okumadım ama ben europa beta test şeyine üye oldum ama client indirme yeri yok ? Sonradan yollanacakmı bize mail olarak yoksa siteyemi üye olduk sadece :D
kfg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 sen oraya uye olunca, direkman betaya girmiyorsun, onlar uyeler arasından sececekler, secilirsen mail yollayacaklar link'in de oldugu...
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 arkadaslar birisi buraya dxdiag dosyasının içeriğini kopyalayabilirmi,linux kullandıgfımdan alamıyorum dxdiag dosyasını,bari betaya başvurabileyim sayenizde.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Dostum biri yazmıstı onceki sayfalarda biyerde. Manuel doldurmada varmiş bi kayıt olurken bak istersen dx sayfasina
tunch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 hüsamettin adıyla bir dwarf ironbreaker olucam , oyuna erken girip hüsamettin adını alan bi insan olursa tepesine binerim ona göre :D
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 arkadaslar siteye login oluyorum sifremi filan kabul ediyor, fakat my account a tikladigimda your not logged in gibi bi msj geliyor. neden olabilir acaba?
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Şifren ne durumda? Değiştirdiler bir ara. Minimum: 2 capital letters, 4 numbers, 4 lowercase hesabı olmalı. (Oralarda bir link var, bu sorun için)
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Goblin Shaman açıp bufflayacağım günler ne zaman gelicek :/
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bu Knights Of The Blazing Sun, brezilyali danscilara mi benziyor zirhlari ne?
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 empire'da knightlar şehirlere (empire'da fedual bir sistem vardır) ve ceşitleri priesthoodlara göre orderlara bölünmüşlerdir. knight panther, knight of the blazingsun, white wolves of ulric, falan böle 10 küsür order vardır, burdaki amaç savaşılan kuvvetin chaos gibi her dokunduğunu cürüten bir güc olması ve empire'ın dolayısıyla durmacan icerden saldırılara ihanetlere acık kalması. e nolucak bu iş koca empire'ı bı adam verirsen oda chaos'a düeşrse kötü olur diye gücler ayrılığı yapılmış empire'da. masa üstünde eskiden her knight'ın farklı özelliklri vardı ama sonra standarta indirdiler hepsini
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 adamlar ne konsept art cidi be abı. ben bile doydum concept arta.... gamesworkshop gösterdi kaynaklarını bu oyunda hadı bakalım hayırlısı
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Oyunu çok uzattılar ama uzattıklarına değicek gibi hadi bakalım hayırlısı. Dark elf i merakla bekliorum görünmez bi class olmucak die bisiler okudum umarım yalandır.
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Evet, Paticikte Warhammer forumu ne zaman açılacak? Merakla bekliyoruz +Beta ne zaman başlayacak yahu?
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 beta basladı ama sayılı ınsan alıolar
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Gorunmez class olmamasi icin forumlarda yogun bir talep var ozellile casterlar wow da roguelardan illallah etmis birde gercekci olmaz diyorlar. Not:Dark elflerin yavrulari cok sahane ya.
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Beta başladı mı? Yani kaydı yaptık bizde sonucu bekleyeceğiz. Burada betaya kabul edilen biri var mı?
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ya 40k nın online ı olsa çok kral olurdu ya :D
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Onun da hakları satıldı ama 2010 dan sonra fln sanırım o da... Önce bu ardındanda Warhammer 2 yerine 40k olacak.
Öne çıkan mesajlar