Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hala 417 veriyor bende yaa pff =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 eveeeetttt zilyon tane deneme sonucu bir tanesi tuttu ve... Fransızca seçmişim dili lol :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 kimse biliyomu eger beta basladiysa? yada ne zaman basliyacak? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 kayıt hedesini bitirirler öle başlar işte mail atarlar zate. belli bi sayıya ulaşmak isticeklerdir beta tester açısından. da inşallah şu kayıt sayfasındaki kadar buglu deildir oyun ehe yoksa patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben kendimden baska 3 kisiye account aldim ve zerre kadar tekleme/zorlanma yasamadim, ne sorunu yasamissiniz merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Arkadaşlar oyunun çıkış tarihi 2008 ilk çeyrek olarak görünüyor şimdilik, sakin olun, günlük rutinlerinize dönün onlar sizi arayacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Ben askere gidecem o zamana yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 www.war-tr.com hayırlı uğurlu olsun cümlemize :) ilerde el atarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 dxdiag'ımı upload edemiyorum error veriyo hep, herkeste böle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bende edemiyordum firefoxla upload etmeye çalışınca comfig i girebielceğin bi yer oluşuyor.Orayı doldurunca tamamlayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 orayı senin gonderdigin dxdiag dosyasını tarayıp ona gore kendi doldurması gerekiyordu ya =)... bir sorun cıkmaz insallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 saol evet oldu firefox ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 güvenlik duvarı denen gereksiz yaratıgı kapatinca kabul etti bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ben ilk denememde gayet kayit oldum hic bi sorun da cikmadi hayirlisi olsun hade bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Çıldırcam yaa 4323784238746284 denedim olmuyor Code 417 error kısmı aşamıyorum nasıl geçicem bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ülke listesinde Türkiye yok mu benim fox mu sapıttı. Hatta birçok ülke yok :D ilginç bu adamlar. ADrese Rakam da yazdırmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Adrese rakam yazılıyor, sadece noktalama isareti yok diye biliyorum. Türkiye'de var ama farklı bir şekilde ortalarda yer alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 şöle bişi deneyin: mesela dx dosyasından 1-2 bölümü silin (mesela ses kartı). sistem hata verio manual yapma hedesi çıkıo bölece istediğin gibi seçion donanımı. ben öle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ie ile yapamiyordum firefox halletti bazilari da opera ile halletmiş bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Login olma olayı açılmış war europe da.. bilgisayarını ( benim gibi =P ) upgrade edenler yeni diax ları ordan gönderebilir my profile dan.. Wallpaper,ss falan birçok olayda acılmış güzel olmuş.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 FireFox ile de hata verdi ancak, assagida yeni bir bolum aktif, kendi bilgilerimizi kendimizin girebilecegi. Ben oradan girdim konfigurasyonumu ve kaydimi tamamladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 benim çözümüm dxdiag dosyasını c: nin altına kydum sonra dosyayı bulmak için olan yere browse demedim de elle c:dxdiag.txt yazdım sonra dışarda herhangi bir yere tıklayınca başka bir hata veriyor ve aşağıya bilgisayarınızın konfigürasyonu için ayrı bir pencere açılıyor orda dropdown menulerden bilgilerinizi girip paşa paşa sonraki sayfaya geçiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bi arkadaşa da aldık today. en basit yöntem şu: dxdiag.txt yi açıp crtl+A ve sonrasında delete tuşu ve save yapıoruz. sora siteden eklioruz bu benim dxdiagım die. direk hata verio okunmuo lan bu dosya die ve manual doldurma hedesi çıkıor. anında geçioruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bi arkadaşa da aldık today. Bu nedir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Norak get da fuck outta here fuckin' nigga you motherfuckes can't be us or see us we motherfuckin' thug life riders westside till we die.. Out here in California, nigga We warned ya' We'll bomb on you mother fuckers. We do our job. You think you the mob, nigga, we the mother fuckin' mob Ain't nuttin' but killers And the real niggas, all you mother fuckers feel us.. anladın mı ? today anlamadıysan tomorrow gel again anlatırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar