Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 MSN'den ss yollamakta mı yasak = =p
noxite Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Dışarı sızdırmayacaklarına güvendiğim bir iki kişiye yolladım 1 2 ss. Tamam suçluyum, ama herkese açık bir foruma ss koymak ne bileyim... lan! celion ss mi istiyon sen?
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ya koyun bişi olmaz çok merak ediyorum :) ya da nickinizi karalayıp upload falan edin. "aa bakın biri ss yayınlamış aha da linki" gibi bi havası olsun =P
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cok legal insanlariz kahretsin, kanimizda var.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 adamlar çat diye elinizden alabilirler hesabı, şaka değil. ben olsam koymam. o kadar merak ediyorsanız fan sitelerinde bakın fuarlardan çekilmiş canlı görüntülere.
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 gelip buraya ss koyucak adami bulacak zamanlari yoktur bile abartmayın sizde hehe. anonim bir ss koymaktan kolay ne var. koyamam ugrasamıcam dersin o ayri
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 buradan birisinin ihbar etmeyeceği ne malum? dediğim gibi ihbarcıya veriyorlar hesabı.. :p
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 oyunla alakam yok ama ihbarciya veriolarsa hemen koyun ozaman :) ebayden satariz accountu
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 abi nerden anlıycaklar burdan birinin accountu olup olmadıgını onu çözemedim ben.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ismini örtmezse bulur işte kaç server var ki
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 nickini karalayıp dedim yukarda. ayrıca burdan biri şikayet etse de linki verenin accountu oldugu anlasılmaz. neyse ben videolarla idare edecem artık.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ApYSgxl_l00&NR=1
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 abi lol koysan sanki adamlar bulup öldürüp gebertcek seni
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 adamların isi gucu yok bizim forumu takip edio
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 anlayış kıtlığı değil de cidden okumadan son sayfaya bakıyorsunuz herhalde. gerçi son sayfada da yazmışım hani.. ihbar denen birşey var, adamlar işi gücü bırakıp kendileri aramıyor zaten. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 22:44 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Umm, hello there Paul Barnett, I'd like to inform you about this player Xxarthasxx.. He's not being loyal to his end of the bargain you know.. Just seen couple of beta shots taken by his character, that black orc.. (You see, he's as dumb as his char itself) :p
noxite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Kabul ettiğim bi anlaşmaya uymam için birinin beni dövmesi gerekmiyor arkadaşlar. Dediğim gibi güvendiğim bir kaç kişiye gönderdim ss, ama kimin nolduğunu bilmediğim bir foruma ss ms koymam kusura bakmayın. Size çıkarsa donatırsınız buraları. Rastgele.
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 diyelim 2-3 tane account aldım ne kadar veriliyor ebayde =)
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ahaha. Abi satamazsın acc felan yasak yahu. E bay bi de.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 oyun ciksin, ilk isim senin karsi factioninda char acip seni farmlamak olacak EKMEK. ekmegi suya banip yer gibi.
Öne çıkan mesajlar