Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ama bi ittifak olmıycakmı yoksa aynı guilde empirela chaos mu olcak eger oyle birsey varsa sahsen rp serverında oynarım o mantıkla bi chaosla yanyana olcagıma kafamı koparırım daha ii
Mesaj tarihi:
ittifak tabii olacak.

good vs evil savaşı var sonuçta.
bir high elf'i orc'la birlikte yanyana savaşıyor olarak göremiyceksin.

ben sadece karakter yaratmada ırk sınırlaması üzerine bahsettim
Mesaj tarihi:
chaosla orderın yanyana olması soz konusu bile değildir warhammer'da

hanı belki oda belki empire'la orc veya dark efller yanyana gelebilir, oda elector count delenmişse veya inner chaos cultlar empire'ın o şehrindeki iyice coşmuş.

ama oyunda bu kadar extreme durumalrın yaşanıcağını sanmıyorum.

alıcaz cekicimizi alcıaz baltamızı kafa yarıcaz
Mesaj tarihi:
zegna bi ara forumlarda konuşuyolarda character collision 'ın oyuan da etkisi olcuak diye ne biliyim işte bi hammerer goblin shamanın icinden gecmeye yanı itmeye calıştığıdna harbiden iticek yok castingi bozulucak yok bilmemne olucak gibi mevzualr vardı ne oldu ama bilmiyorum
Mesaj tarihi:
bildiğim kadarıyla dost birliklerden istediğiniz gibi geçebiliyorsunuz ama düşman birliklerine takılıyorsunuz. itme çekme yok henüz.

[ Mesaj 23 February 2007, Friday - 21:58 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu arada arkadaslar, cidden cok cok iyi bir turkce warhammer sitesi istiyorum paticik altinda.

adam gibi update edilicek ve kontrol edilicek. oyun cıktıktan 6 ay sonra sıkılıp sıteyle ugrasmayı bırakmayacak adamlar gerekicek bunun icinde.

zamani geldiginde burdan duyurucam.
Mesaj tarihi:
Bizim bir kaç kişi boyle bir site açma konusunda planlarımız vardı zaten. Hatırlatmak isterim şuanda hiç Türk sitesi yok warhammeronline'ın . Age of Conan'ın yapmışlar mesela çokta güzel olmuş.
Mesaj tarihi:
Yani şunu söylemek istiyorum ilk açılan site İnsanları çekicektir. Wowturk'te ü ele alalım örneğin . İnsanlar wowturk açılmasına rağmen niye paticikte daha çok konuşup tartışıyordu çunku wowturk açılmadan paticik'te wow kitlesi oluştuğu için önceden oluşmuş kaliteli oyunu bilen bir kitle vardı burda.
Mesela sanmiyorumki Yeni bir Age Of Conan sitesi açıldığında tutsun.O kitle orda toplandı çünkü
  • Admin
Mesaj tarihi:
warhammer masaüstünde tüfekten fazlasıda var şaşılacak pek birşeyde yok aslında warcrafttada tüfek var nedemek istediğini pek anlamadım :)
Mesaj tarihi:
said:
Dwarf idi sanırımda bi videoda elinde tüfek mob'a sıkıyordu

steampunk sonuçta. warhammer ve warcraft'ta dwarfların tüfekleri olması çok da şaşılası değil :)
Mesaj tarihi:
uye olmak yetiyor ama elinde promo code olanda dolduruyor diye hatırlıyorum . belki promoyla cıkma şansın artıyordur. Emin değilim promo olup olmadığından 4-5 ay önce aldım en son account ama promo suzda cıkma şansı var . Şu ana kadar hiç Türkiye'den kazanan görmedim orasıda ayrı
Mesaj tarihi:
yok aslıdan warhammerda steam punk yoktur hatta empire'ın buharlı tankı vardı diye fanlardan ciddi olaylar kopmuştu masustu oyununda

arıdnan at verdiler empire egineerlarına ciddi tepkiler geldi kaldırdılar =)

ama barut var özellikle empire deliler gibi kullanır ama doru duzgun uretemezler cucelerden satın alırlar

zaten empire buyu dışıdna herşeyi cücelerden öreniyo
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...