Sage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: Guild Beta Invites We have selected 120 Guilds to join us in the first round of the Guild Beta. Members of the WAR Community Team will be contacting invited guilds shortly with details on how to get into the Beta. If your Guild did not get in this time around, you’ll have more opportunities in the future as we invite more in to experience the joys of WAR. Daha gazete üyelerine gelmediler pfst :( [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 09:56 tarihinde, Sage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Evet 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 dark elf de bi rogue bi assassin bi thief fln olmucak mı yani olmazsa cok kotu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 assasin mutlaka olurda gorunmez olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 razıyım ona assassin olsunda görünmez olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Bence olay budur: [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 01:09 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Van Helsing gördum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bildiğim kadarıyla hiçbir görünmez karakter olmayacakmış (level dergisindeki yazıda öyle diyordu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Betada oynayan kimler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Betada oynamak için çok çok ballı olmak lazim . Kimseye vermiyo gavatlar . Daha Closed beta'yı adam gibi oturtamadılar. Blizzard olsa şimdiye Open Beta'yı açmıştı bile. Birşey sorucam Oyun içerigi Wow dan çok farklı olucak ok de . Grafiklere baktınızmı ? Hiç bir fark yok wow la aynı. wow kaç yıllık oyun üstelik. [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 10:20 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Masticore open beta açılmış zaten? Siteden beta formunu doldurdum direk mail'e yolladılar buyrun girin diye. Ama client indirmeye üşeniyorum girmedim daha. Bi de nerden indirceğimizi yazmamışlar kim arayacak şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 atma din kardeşiyiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 said: Welcome to the WAR community, Artunsan ! Your subscription to the website is complete. From now on, you will be able to enter the noisy and furious world of Warhammer Online: Age of Reckoning. The Old World is being torn apart: you will have to choose your side very quickly and join the army of Order or the army of Destruction. Whether you fight with the Greenskins, the High Elves, the Dwarfs, the Dark Elves, the Empire or the Chaos, your goal will remain the same: become the most glorious warrior on the battlefield and destroy the capital of your enemy! Valla ben yanlış anladım sanırım. Etrafta betayla ilgili bir haber yok. Ne client adresi, ne de başka bilgi. Ama zaten dediğim gibi üşeniyordum farketmez benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ben de o cümlede takıldım, girebilme ihtimaliniz var ile girebilirsiniz arasındaki fark tam anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Beta hakkınız geldiğinde, WaR-Euro sitesinde login olduğunuzda, aşağıda bilmem ne seçenekleri açılıyor diyor birkaç eleman www.war-rvr.net adresinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Ya adamlar arkadaşları, çocukları, eşleri vs bir beta çeviriyorlar. Arada siteye kayıt olanlardan falan rastgele birisini seçip alıyorlar oyuna. Şimdilik o kadar, ciddi bir stress test yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Siteye kayıt olanlar alınmıyor. Betaya ilk katılacak olanlar Guildler olacak. Arkasından yurtdışında Games-Day'e katılanlar girecek, sonrasında Veteran diye hitap edilen, Aylık Newsletter'a Beta başlamadan önce kayıt olanlar girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: Aylık Newsletter'a Beta başlamadan önce kayıt olanlar girecek. 5 farklı account açtırdık birisi denk gelir inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 var mi patiden kimse o sansli kesimden birisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 daha dağıtılmadı glb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 invite geldi, şuan client i çekiyorum. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yalansa ram'in yansın =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 gratz !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 oaeah bala bak. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar