Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Samsun die bi elli var.. Sanırım türk ama konuşamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Benim 9 lvl druid var, 2.3 patchi geldiğinde hesabımı aktif hale getirip devam edeceğim kasmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Phaelas yada Galith'e whisper atabilirsiniz temas için. Hayır, cyb0r yok arkadaşlar. Aaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 To [Phaelas]: hai kan i coin ur guld pls?? im gud at pvp veri niec))) [Phaelas]: /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Legend of Sae vol II. [Saeros]: lol kan i jon ur guld plz i rox. To [Saeros]: Now you see me... ... [Anuagor]: Hi agian!11 :D:D To [Anuagor]: :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Biz Sporeggar'ın açıldığı gün baya bi insan geçmiştik o zamanlar Ravenholdttaki 1.5 senelik asıl guildimiz raidleri fln azaltmştı.. bi ara tamamen oraya geçmeyi ble düşündk çok iyi gidiyoduk herkes 65 oldu fln .. zaten 2...3 guild fln vardı iyi ama sporeggar sux ravenholdt rulz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ravenholdt RP'nin sadece realm tag'ında bulunduğu salt pvp server'i değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Xhunarion said: Ravenholdt RP'nin sadece realm tag'ında bulunduğu salt pvp server'i değil mi? official forumda topicler cogu zaman server hakkinda bilgi veriyor. mesela executus a baktiginda wtf lololol mallarinin bol oldugunu gorebilirsin. serverda bir sure gecirdikten sonra alayinin 10-12 iskandinav veletlerinin oldugunu goruyorsun. rp realm ine mig icin baya bakmistim aynisini Ravenholdt icin de gordum. hic oynamadim ama diyecegim koklu & eski guildler haricinde pek rp nin olmadigidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bu serverda devam eden hordeler kimler :) ? horde tarafında türk guild ifln war mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Her serverda vardır bi numunelik "Turx, anatolians, bosphorus, golden horn" vesaire (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Ben, Cuce, Phyx, Zheld, Odium buradayız oynuyoruz işte. Tek bir 5 kişilik türk guildı var, oda Ottomans diye engelli insan guildı. Baya türk var ama bir guildta toplanmış değiller, roleplayinde insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 bende burda oynuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Ya burada harbi harbi role play varmı? Birde BG sıraları nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Bg sıraları bir ay önce korkunçtu. gittikçe iyiye gidiyor. Şu an Defias Brotherhood'un erken halleri. RP var, daha çok guildlar arası organize RP dönüyor, casual RP'ye rastlamak zor biraz. FlagRSP2 addon'u kullanmazsanız casual RP şansınız düşüyor gerçekten. 9 aydır RP guildımız var, The Tower of Azshara. türk guildı değil, çoğu yabancı arkadaşlar. Eğer dürtmek isterseniz nickim Phaelas/Galith/Xunn. Yardımcı olmaya çalışırım, Cuce lapdance veriyor zaten yenilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 hmmz roleplay :) 2.5 senir harala gürele o boss indi bu tier düştü şeklinde oynayan biriyim :) Raidlerden fırsat kaldıkça burada bir alt kasayım o zaman. Olaya biraz da RP olarak yaklaşalım :) muhtemelen 3. Rogue karakterim olacak (roguedan sonra hiçbir karakter oynayamıyorum, olmuyor -.-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 var roleplay yapan, omg who kilz my kitten diye gezende var bg sırası ab gelmiyor,wsg,eots 10+mins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Sen bir ara mage kasıyordun, insanlar senden suyu uzun in character cümlelerle istediği için duygulanıyordun ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bu server da oynuyacağım diyorsanız ve lamer iseniz elay olun yok ben oynamayı biliyorum lamerda değilim diyorsanız Horde olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bugün bir human paladin yaptım 15 lvl oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Ally gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Ulubatli Kocyigit Eray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Xhunarion said: Ally gay. says the blood elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Aluriel said: Xhunarion said: Ally gay. says the blood elf says the night elf (:P) Zpoylır Aluriel sen night elf hunterdın yamulmuyorsam di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Sen gay, ben gay, o gay. Böyle yani warcraft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 @jay-jay yamulmuyorsun, ne hunter ben. igrenc male hemde :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar