ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Efenim, Buralardan nickini bilmediğim 3 kişi, oynuyoruz Sporeggarda. Bildiğim kadarıyla BC ile açılmış bir realm burası. Ben 32 levelım an itibariyle, gidiyoruz az buçuk. Bekliyoruz yani buraya, bir ihtimal saeros lidriel xaenin falan da gelecek. Yani inşallah. Voltranı oluşturacağız.
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Zaugna ben bir ara alt açmayı düşünüyorum , hatta olmazsa belki sporeggar a character transfer açılacak nisan sonu gibi , ozamana benim karakteri transfer ederim , voltranı bensiz oluşturmayın ayıp olur :P (ya da voltranın tamircisi olurum sdfsdf :P) [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 19:44 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Biz bu işi hoplayan manda'da başlatmıştık, ama Zaugna benim buradaki nick'imi bilmiyor tabi. Horde tarafındayız, ama level grinder'dan ziyade role-play için geçtik, server gerçekten çok güzel, ben baya huzurlu oynuyorum. Server'da 10 tane no-lifer var, 70 oldular, onun harici yaş ortalaması yüksek, role-playerlar hep. Benim nick Phaelas. Pm atarsanız daha detaylı bilgi verebilirim.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 xhun 40-41 falandı, ben de 35i zorluyorum şu anda. Şahsen oynadığım sürelerde grinder takılıyorum, bakmayın xunna^^ yok gelecek olursanız eğer, haberleşelim mutlaka, yardımcı oluruz elbet.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Xhunarion ne lan AHAHAHAHA . Neyse , ben sanıyorum ki maelstorm'dan devam edebilirim , orada insanlar bekliyor çünkü , daha kararımı henüz pek evet yok hep veremedim , ama söz veremiyorum oraya geleceğime dair . Xhunarion , EKEKEK .
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 verme zaten abi, xunn u falan da görmüyorum artık ben. Satış yiyen insan modunda tek tabanca takılasım yüksek gibi.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 xunn yeni daireye taşınmıştı, interneti de yeni bağlandı daha. ha bi de ben gelmiyorum. ^^
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Gelme sen zaten. No-lifer istemiyoruz. Nerd. Uzak dur höyt. Ya Xunn ban mı ne yemişti, ben de bunu açmıştım kekeke. ^^
nuki Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ben ve arkadaşimda geldik orya ben lvl 10 o lvl 14 :-D
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 3-4 gün içinde tam gaz dönüyorum =p @zlorwf horde tarafındayız guild yok henüz chat kanalı var "manda" başlamayı düşünenlere bende yardımcı olabilirim nick chrisenville
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 satan varsa çok ayıp eder bende çok kınıyorum burdan
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Nuki, whisper falan atın, manda channel'ına girin.(Bkz: /join manda)
managerx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 level 31 wlock um la horde un hizmetindeyim dandirikten bir ecnebi guildine girdik bakınalım diye pek türk yok ama galiba bu serverda hafta sonu 40 olurum sanırım whisper: calderion
huun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Rölanti oyun için pvp/rp serverları ideal. WPVP campaingler, geç de olsa her bossu kesebilme imkanı, BGler arenelar zaten dolu, olmadı gece bilgisayar başında elin İskandinavıyla geyik(rp). Herşeyin tadına ufak ufak bakmak için faydalı. Ben gelmem, bu serverda charımda yok ama pvprp serverlarını düşünmeleri için insanları yüreklendirmek gerekiyor; zira pek boşlar.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kimler var hala burada, ben tekrar açtırdım hesabımı
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 rp-pvp de olsa oyuncu kalitesi dusuk bu serverlarin. salt rp servlari bile acinacak duruma geldi ingilizce ozurluler yuzunden. sporeggar su an fena degil bence, lag de oldukca az, nufus cok az yalniz.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 reroll rules diyelim o zaman. realm karar veremiyorum tabi, millet nerede o önemli
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 çok oynuosun ya :p realm beğenmiyo bide
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kimler kaldı şimdi burada
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 level 13 charım var, arada girip xunn'u haraşlıyorum whisperdan
Öne çıkan mesajlar