Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sporeggar Rp/PvP

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Efenim,

Buralardan nickini bilmediğim 3 kişi, oynuyoruz Sporeggarda. Bildiğim kadarıyla BC ile açılmış bir realm burası. Ben 32 levelım an itibariyle, gidiyoruz az buçuk.

Bekliyoruz yani buraya, bir ihtimal saeros lidriel xaenin falan da gelecek. Yani inşallah. Voltranı oluşturacağız.
Mesaj tarihi:
Zaugna ben bir ara alt açmayı düşünüyorum , hatta olmazsa belki sporeggar a character transfer açılacak nisan sonu gibi , ozamana benim karakteri transfer ederim , voltranı bensiz oluşturmayın ayıp olur :P

(ya da voltranın tamircisi olurum sdfsdf :P)

[ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 19:44 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Biz bu işi hoplayan manda'da başlatmıştık, ama Zaugna benim buradaki nick'imi bilmiyor tabi. Horde tarafındayız, ama level grinder'dan ziyade role-play için geçtik, server gerçekten çok güzel, ben baya huzurlu oynuyorum. Server'da 10 tane no-lifer var, 70 oldular, onun harici yaş ortalaması yüksek, role-playerlar hep. Benim nick Phaelas. Pm atarsanız daha detaylı bilgi verebilirim.
Mesaj tarihi:
Xhunarion ne lan AHAHAHAHA . Neyse , ben sanıyorum ki maelstorm'dan devam edebilirim , orada insanlar bekliyor çünkü , daha kararımı henüz pek evet yok hep veremedim , ama söz veremiyorum oraya geleceğime dair .

Xhunarion , EKEKEK .
Mesaj tarihi:
3-4 gün içinde tam gaz dönüyorum =p
@zlorwf horde tarafındayız guild yok henüz chat kanalı var "manda" başlamayı düşünenlere bende yardımcı olabilirim
nick chrisenville
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
level 31 wlock um la horde un hizmetindeyim
dandirikten bir ecnebi guildine girdik bakınalım diye pek türk yok ama galiba bu serverda
hafta sonu 40 olurum sanırım
whisper: calderion
Mesaj tarihi:
Rölanti oyun için pvp/rp serverları ideal.

WPVP campaingler, geç de olsa her bossu kesebilme imkanı, BGler arenelar zaten dolu, olmadı gece bilgisayar başında elin İskandinavıyla geyik(rp).

Herşeyin tadına ufak ufak bakmak için faydalı. Ben gelmem, bu serverda charımda yok ama pvprp serverlarını düşünmeleri için insanları yüreklendirmek gerekiyor; zira pek boşlar.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
rp-pvp de olsa oyuncu kalitesi dusuk bu serverlarin.

salt rp servlari bile acinacak duruma geldi ingilizce ozurluler yuzunden.

sporeggar su an fena degil bence, lag de oldukca az, nufus cok az yalniz.
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...