ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Efenim, Buralardan nickini bilmediğim 3 kişi, oynuyoruz Sporeggarda. Bildiğim kadarıyla BC ile açılmış bir realm burası. Ben 32 levelım an itibariyle, gidiyoruz az buçuk. Bekliyoruz yani buraya, bir ihtimal saeros lidriel xaenin falan da gelecek. Yani inşallah. Voltranı oluşturacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Zaugna ben bir ara alt açmayı düşünüyorum , hatta olmazsa belki sporeggar a character transfer açılacak nisan sonu gibi , ozamana benim karakteri transfer ederim , voltranı bensiz oluşturmayın ayıp olur :P (ya da voltranın tamircisi olurum sdfsdf :P) [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 19:44 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Hangi taraftasınız? Alliance/Horde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Biz bu işi hoplayan manda'da başlatmıştık, ama Zaugna benim buradaki nick'imi bilmiyor tabi. Horde tarafındayız, ama level grinder'dan ziyade role-play için geçtik, server gerçekten çok güzel, ben baya huzurlu oynuyorum. Server'da 10 tane no-lifer var, 70 oldular, onun harici yaş ortalaması yüksek, role-playerlar hep. Benim nick Phaelas. Pm atarsanız daha detaylı bilgi verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 xhun 40-41 falandı, ben de 35i zorluyorum şu anda. Şahsen oynadığım sürelerde grinder takılıyorum, bakmayın xunna^^ yok gelecek olursanız eğer, haberleşelim mutlaka, yardımcı oluruz elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Xhunarion ne lan AHAHAHAHA . Neyse , ben sanıyorum ki maelstorm'dan devam edebilirim , orada insanlar bekliyor çünkü , daha kararımı henüz pek evet yok hep veremedim , ama söz veremiyorum oraya geleceğime dair . Xhunarion , EKEKEK . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 verme zaten abi, xunn u falan da görmüyorum artık ben. Satış yiyen insan modunda tek tabanca takılasım yüksek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 xunn yeni daireye taşınmıştı, interneti de yeni bağlandı daha. ha bi de ben gelmiyorum. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Gelme sen zaten. No-lifer istemiyoruz. Nerd. Uzak dur höyt. Ya Xunn ban mı ne yemişti, ben de bunu açmıştım kekeke. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ben ve arkadaşimda geldik orya ben lvl 10 o lvl 14 :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 3-4 gün içinde tam gaz dönüyorum =p @zlorwf horde tarafındayız guild yok henüz chat kanalı var "manda" başlamayı düşünenlere bende yardımcı olabilirim nick chrisenville Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 satan varsa çok ayıp eder bende çok kınıyorum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Nuki, whisper falan atın, manda channel'ına girin.(Bkz: /join manda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 level 31 wlock um la horde un hizmetindeyim dandirikten bir ecnebi guildine girdik bakınalım diye pek türk yok ama galiba bu serverda hafta sonu 40 olurum sanırım whisper: calderion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Rölanti oyun için pvp/rp serverları ideal. WPVP campaingler, geç de olsa her bossu kesebilme imkanı, BGler arenelar zaten dolu, olmadı gece bilgisayar başında elin İskandinavıyla geyik(rp). Herşeyin tadına ufak ufak bakmak için faydalı. Ben gelmem, bu serverda charımda yok ama pvprp serverlarını düşünmeleri için insanları yüreklendirmek gerekiyor; zira pek boşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kimler var hala burada, ben tekrar açtırdım hesabımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 rp-pvp de olsa oyuncu kalitesi dusuk bu serverlarin. salt rp servlari bile acinacak duruma geldi ingilizce ozurluler yuzunden. sporeggar su an fena degil bence, lag de oldukca az, nufus cok az yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 pop yok orda bıraktım orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 muhabbette çekilmiyor zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 reroll rules diyelim o zaman. realm karar veremiyorum tabi, millet nerede o önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 çok oynuosun ya :p realm beğenmiyo bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kimler kaldı şimdi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 /roar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 level 13 charım var, arada girip xunn'u haraşlıyorum whisperdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar