duende Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 cumartesi günkü yaş ortalaması ile pazar günkü yaş ortalaması arasında rahat bi 10 yaş vardır. cumartesi orta son lise bir gençliğinden geçilmiyodu, pazar 25'lere çıktı. bu arada avril şarkı söylerken heyecandan ağlayan bir kıza şahit oldum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 cumartesi max 8 yaşında diyebileceğim tipler gördüm ben.ama çokta sallamadım yani.avril için geldikleri belliydi.dünde tori amos için gelenler direk belli ediyordu kendini.her yaş kesimine hitap eden bir festival oldu hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yazmış olduğum konser eleştirisi için: http://www.siyahkahve.com/index.php?cmd=7&textID=3464 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 eleştrini beğenmedim arda.tek katıldığım nokta ana sahneye çıkabilecek grupların alternatife çıkması ya da alternatif sahnenin seyirci bölümünün çok küçük olması . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Disenchant nasildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 metalciyim ben edasıyla çıktılar bize pek tat vermediler.gerçi biz tam diğer sahneye giderken adamlar comfortably numb girdiler.sahneye daniel falan geldi birlikte söylediler.gerçi daniel unuttu sözlerin bir kısmını ama son şarkı haricinde bence boktandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Disenchant iyidi de, vokal pek bir nemruttu konser başında. Gelip tavır koydu seyirciye, Predator'deki Arnold'ın bakışları gibi bakışlar attı sağa sola falan. İlginçti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=b7yoWV2KY60 pos - undertow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 terazine abandım arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 arda seni sevdiim kadar advisora kıl oluorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar