ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Sinan, Tool gelecek diyor Echoes Production. Ama Masstival kapsamında değil. Yani şimdi şöyle bir durum var, festivalin resmi açıklamasında soru-cevap bölümünde sadece Tool ile ilgili bilgi veriliyor. Neden böyle bir şey yapılıyor diye de soruyor insan. Tamam Tool sevenler çok fazla Türkiye'de; ama adamlara istek olarak Tool'dan çok daha fazla istek alan başka gruplar sorulmuştur. Yani "çok talep oldu açıklama gerek gördük" gibi bir şey söz konusu değil bence Tool için. Ne diyorlar peki Tool için adamlar: Soru : Rammstein ve Tool ile ilgileniyor musunuz? Gelme olasılıkları nedir? Hiç ilgilenmez miyiz? çok ilgileniyoruz. Rammstein 2007 yılında henüz turne kararı almadı ancak almayacakları anlamına gelmiyor. Tool muhtemelen 2007'de istanbulda çalacak. Grupla ilgili yazışmalar devam ediyor. Whitesnake'den dolayı Tool konusunda çok şanslıyız. Konser olurda netleşirse zaten duyururuz. Tool gibi grupları ülkemizde görmek güzel yani biz yapmasak da olur yeterki gelip çalsınlar ve insanlar kaliteli müzik dinlesin ama Tool konserinde de imzam olmasını isterim açıkçası ki dediğim gibi görüşmedeyiz. Tool konusunda umutluyum yani ben, Masstival kapsamında olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 levent yükseli öyle küçümsemeyin yahu Türkiyenin en iyi 1-2 bassçıcısndan birisi. o şarkıları conconlardan para kazanmak için yapıyor asıl iyi işlerini masstivale çıkcağı 0 km. grubuyla yapıyor orada izleyeceğimiz en iyi 1-2 gruptan birisi olacaklarını tahmin ediyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 görmeden birşey demem mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 anadolu rakçı o adamı küçümserler tabi.bi immortal bi gorgororth piyasa olalım diye alternatif çalmışlar mı? ha türkiye'de dersen erkin koray var.para kazanmayı herkes bilir önemli olan inandığın şeyle başlamak.sonra adam çok güzel bas çalıyor.e çok var ondan o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 said: anadolu rakçı ?? Levent yüksel gayet de popçudur abicim..daha doğrusu albümleri pop albümleridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 o yüzden rakçı.rock çı veya rocker demeyi de bilirdim. once a rocker always a rocker de derdim. ama rakçı. [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 01:36 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 kimse söylememiş.. paatos falanda gayet iyi grup. disenchant, riverside, paatos, pain of salvation.. hepsi iyiler. mükemmel bi progressive ziyafeti olcak giibme geliyor. [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 13:18 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Arda sağol cevap için. Şimdiden sabırsızlanıyorum. :) Gelsinler de paticik tool çıkartması yapalım pati t-shirt lerimizle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Whitesnake olayı da şey, iki grubun da menejerlik şirketi aynı, Whitesnake konseri de bütün herkes için 10/10 olan bir konser olduğu için ellerinde referans vs. var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 @laraken: conconlardan para kazanıp sonra bu parayı güzel güzel müziklere harcamakta bence bir sakınca yok. gorgorothla karşılaştırman garip olmuş hayvani bi metal grubunun böyle bişey yapmaya pek hakkı yok (hakkı yok derken oralarda gözüken bir adamı dinlemezler) ama blues çalan birisinin dinleyicileri bunu çok sorun etmez bence... son olarak ön yargılı davranacağına (eğer festivale gelirsen tabi) performansını izlersen beğeniceksindir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 hayır zaten gelen gruplar anladığım kadarıyla bir türe yığılmış.o türü de ben pek sevmiyorum saygı duyarım tabi de sevmem.o yüzden festivale gelmek ihtimallere dahil değil sanırım.ama ben türk de örnek verdim.erkin koray dedim.o da bilirdi conconlardan para kazanmayı senin tabirinle.değil mi?veya barış manço veya cem karaca.ne bileyim işte. [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 14:06 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 türe yığılmış dediğin festivalde hem Cake, hem Pain Of Salvation, hem Çilekeş, hem de Levent Yüksel çalacak yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 tür derken metal ve extreme metal diye ayırdım. blind guardian'a param yetmeyecek zaten buna nerden para bulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 tool gelmez.. türkiye kaldırmaz.. yaşasın cumhuriyet O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 giderek daha da merakla beklemeye başladım bu festivali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 riverside'in degerini bilin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 nerde nasıl oluyo bu festival anlayamadım Oo pain of salvation kaçmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HollowMan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Anlaşıldığı kadarıyla gayet progresif bi festival olucakta nerde bunun hardcoru'u metalcore'u ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 hayır onu geçtim de insan araya bi immortal sıkıştırır.hehe.almanya'da yaşamak varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 riverside iyidir gecen girdigimde site gocmustu, levent yukseli artik begenmiyorum da pos ve riverside icin "ben ben ben ben" diyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 o değil de, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 evet o aslinda, son nokta ben kacicaktim bu yaz, hala planlarimin arasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 kesmedi beni wacken..nerde eski festivaller..hele hatırlarsanız zamanında ispanyada vardı bi tane..forumu ararsanız çıkar.. bi de graspop falan wackenden iyi oluyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 lordi olmasa gidecektim wacken a.hehe. bi yerlerden para bulursam gidecem ama.nereden bulacaksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 walla wackenın üstüne tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar