Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masstival 2007

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Sinan,

Tool gelecek diyor Echoes Production. Ama Masstival kapsamında değil.

Yani şimdi şöyle bir durum var, festivalin resmi açıklamasında soru-cevap bölümünde sadece Tool ile ilgili bilgi veriliyor. Neden böyle bir şey yapılıyor diye de soruyor insan. Tamam Tool sevenler çok fazla Türkiye'de; ama adamlara istek olarak Tool'dan çok daha fazla istek alan başka gruplar sorulmuştur. Yani "çok talep oldu açıklama gerek gördük" gibi bir şey söz konusu değil bence Tool için.

Ne diyorlar peki Tool için adamlar:

Soru : Rammstein ve Tool ile ilgileniyor musunuz? Gelme olasılıkları nedir?

Hiç ilgilenmez miyiz? çok ilgileniyoruz. Rammstein 2007 yılında henüz turne kararı almadı ancak almayacakları anlamına gelmiyor.

Tool muhtemelen 2007'de istanbulda çalacak. Grupla ilgili yazışmalar devam ediyor. Whitesnake'den dolayı Tool konusunda çok şanslıyız. Konser olurda netleşirse zaten duyururuz. Tool gibi grupları ülkemizde görmek güzel yani biz yapmasak da olur yeterki gelip çalsınlar ve insanlar kaliteli müzik dinlesin ama Tool konserinde de imzam olmasını isterim açıkçası ki dediğim gibi görüşmedeyiz.

Tool konusunda umutluyum yani ben, Masstival kapsamında olmaz ama.
Sosyal ağlarda paylaş

levent yükseli öyle küçümsemeyin yahu Türkiyenin en iyi 1-2 bassçıcısndan birisi.
o şarkıları conconlardan para kazanmak için yapıyor asıl iyi işlerini masstivale çıkcağı 0 km. grubuyla yapıyor orada izleyeceğimiz en iyi 1-2 gruptan birisi olacaklarını tahmin ediyorum ben..
Sosyal ağlarda paylaş

@laraken: conconlardan para kazanıp sonra bu parayı güzel güzel müziklere harcamakta bence bir sakınca yok.
gorgorothla karşılaştırman garip olmuş hayvani bi metal grubunun böyle bişey yapmaya pek hakkı yok (hakkı yok derken oralarda gözüken bir adamı dinlemezler) ama blues çalan birisinin dinleyicileri bunu çok sorun etmez bence...
son olarak ön yargılı davranacağına (eğer festivale gelirsen tabi) performansını izlersen beğeniceksindir bence
Sosyal ağlarda paylaş

hayır zaten gelen gruplar anladığım kadarıyla bir türe yığılmış.o türü de ben pek sevmiyorum saygı duyarım tabi de sevmem.o yüzden festivale gelmek ihtimallere dahil değil sanırım.ama ben türk de örnek verdim.erkin koray dedim.o da bilirdi conconlardan para kazanmayı senin tabirinle.değil mi?veya barış manço veya cem karaca.ne bileyim işte.

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 14:06 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...