Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masstival 2007

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ohh. bi an çok korktum geçti sonra. :)

edit: mastivall forumunda şöyle yazıyor:

said:
Repertuar, ağırlıklı olarak Levent Yüksel’in bugüne kadarki tüm albümlerinin öne çıkmamış şarkılarından ve çeşitli yerli yabancı cover şarkılardan oluşuyor.

levent yüksel şarkıları?

[ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 22:15 tarihinde, Lethious tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 22:21 tarihinde, Lethious tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yok valla ne yalan soyliyim, yerel olaylara daha girisemedim tabi, yerel death black konserleri falan var dun bi elemanla tanistim zamanla onlara akarim belki.
Ama Arch Enemy Guney Amerika'dayken ne anlarim ya ben Isvec'ten : P Saka bi yana baharda basliyormus burda konserler, onu beklicez artik.
Bi de bu Masstival temmuz'da, ABD'de olcam ben temmuzda. Gocmen kuslara dondum, yerim yurdum yok.
Mesaj tarihi:
Şimdilik beni Masstival'e götürecek tek şey Pain of Salvation, bir de gerçekten alternatif sahneye PoS çıkaran bir organizasyon ana sahneye ne çıkaracak çok merak ediyorum =)
Mesaj tarihi:
nerede olacak bu ?
ben de yokum gerçi. bunun için temmuzda tr ye gelsem ağustosta wacken için geri dönmek saçma olur. direk burda kalırım wacken a giderim dimi.. burda konserler de var ayıptır söylemesi bol bol.
  • Yeni Oluştur...