Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Son zamanların en kral organizasyonu olacak sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 pain of salvation garanti geliyormuş sitesinde de yazıyorhttp://www.painofsalvation.com/tours.htm birde tool söylentisi dolaşıyor bakalım sadece söylentidemi kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Cake söylentisi de var.biri diyordu. Cake iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Cake'de geliyormuş en azından masstival forumunda öyle yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 gitmeyi düşünüyorum. pain of salvation gelsin diye o kadar dua ettim (: kaçar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 pain of salvation varsa bende varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 cake'te gelicekmiş gidilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 masstival resmi haber vericisi oldum ben pek çok yerde=) disenchant, riverside, paatos, pain of salvation, levent yüksel+sıfır KM, Cake, çilekeş en son kesinleşen isimlerdi. 3 tane progressive isim var kadroda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 aa riverside. çok severim. de levent yüksel yakışmamış olaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ya sıfır KM denen proje ciddi ciddi rocknroll coverları falan çalıyorlarmış, bilinen levent yükselle pek alakası yokmuş yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ohh. bi an çok korktum geçti sonra. :) edit: mastivall forumunda şöyle yazıyor: said: Repertuar, ağırlıklı olarak Levent Yüksel’in bugüne kadarki tüm albümlerinin öne çıkmamış şarkılarından ve çeşitli yerli yabancı cover şarkılardan oluşuyor. levent yüksel şarkıları? [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 22:15 tarihinde, Lethious tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 22:21 tarihinde, Lethious tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 rocknroll olarak bak bir de o parçalara, ekşideki yorumları da tavsiye ederim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 peki bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Masstival gibisin, katilmak istiyorum. Da katilamiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yahu yok mu isveçte konser=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Yok valla ne yalan soyliyim, yerel olaylara daha girisemedim tabi, yerel death black konserleri falan var dun bi elemanla tanistim zamanla onlara akarim belki. Ama Arch Enemy Guney Amerika'dayken ne anlarim ya ben Isvec'ten : P Saka bi yana baharda basliyormus burda konserler, onu beklicez artik. Bi de bu Masstival temmuz'da, ABD'de olcam ben temmuzda. Gocmen kuslara dondum, yerim yurdum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Şimdilik beni Masstival'e götürecek tek şey Pain of Salvation, bir de gerçekten alternatif sahneye PoS çıkaran bir organizasyon ana sahneye ne çıkaracak çok merak ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 du bakalim isim olmazsa ben cikicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 nerede olacak bu ? ben de yokum gerçi. bunun için temmuzda tr ye gelsem ağustosta wacken için geri dönmek saçma olur. direk burda kalırım wacken a giderim dimi.. burda konserler de var ayıptır söylemesi bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 illa canını çektireceksin insanın.. neyse şimdi headliner tam olarak kesin değil mi daha?Cake işte abi headliner diyenler türedi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 2 . ana sahne gruplarinin cogunun kesinle$mi$ oldugu, ancak sponsorla yapilacak olan basin aciklamasinda duyurulacagi festival. [ güncelle ] ZaugnaKhaldun @ 2007-02-16 11:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yeri yurdu belli değilmiş. ne zaman belli olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 tool gelse mesela.. hani mesela yani mesela diorum yani amanın sölemesi bile bi garip:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Gerçekten iyi olucak gibime geliyor ... Pain of Salvation .. mmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar