Mike Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ben cok pankım cok pank olmayan bir konserde cok pankcılık yapacağım bostancıdayım. o yüzden daha panksız bir saatte buluşmak dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 kurbancılar sizii =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ee kimler geliyor peki? Tarih koyun tam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Yahu pazar olsa şu buluşmalar. Pls be bab be. he bab .bab? Herkes tatil bak pazar. bab? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Pazar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 siz gelirseniz ben gelmem buluşmaya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Bende gelecemde tam olarak ne zaman nerde anlayamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 netlik kazansada bizde fikir beyan etsek (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 hey mike sana bu topici öneriyorum http://forum.paticik.com/konu.php?id=177945 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 prawler kimle buluşcan biz gelmezsek xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 sizin yaşınız yetiyor mu ki?ghost boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 http://www.hoplayanmanda.com/forum2/viewtopic.php?t=4801 :) [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 13:58 tarihinde, sheref tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Alkollü bir yere mi gidiyoruz ki kutulucum..öyleyse niye geleyim ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Abi gidelim düzgün biyere kadiköyde takılalım paşa paşa edelim muhabbetimizi.İçkiye ne gerek var.Evet -18im :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 +1 to namesiz. 18+'yım fakat fazla haz ettiğim ortamlar olmaktan çıktılar alkollü mekanlar. Ayrıca Cthulhu, sana çok pis laflar hazırladım. Hala Pazar olsun diyebiliyorsun ya. Bende gelicim evladım, beni de düşünün. Arenda, sen de gitmeyiver FRP buluşmasına. Sen gel ben sana oynatırım FRP =P Cumartesi olsun lan, deli etmeyin adamı. Pazar olursa okul dolayisiyle gelemem, ki bu da kaçırmak istediğim bir buluşma değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ya bence de cumartesi iste pazar benim frp bi daha satarsam adamlar gelip dovecek beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ilk once cmtsi ya da pazar gelebileceklerin listesi ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 @ghost_boo : kimseyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 O da güzel.. Hmm yalan mı oldu buluşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Hafta sonu hertürlü gelirim hafta içi ancak 1:30tan sonra olur benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Şuan Saat Gece 00:59 Kadıköy Boğaya Doğru Çıkıyorum... Orda Sizleri Bekliyor Olacağım.. Yakamda Kırmızı Kedi Patisi Asılı Gelenler Beni Ordan Tanıyabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar