DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kharonla o kadar muhabbet ettik valla başlıyacam bende zor tutuyorum kendimi
elesso Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yeni başlayınca scouttan spydan falan uzak durmak lazım. karşıda iyi bi spy varsa snip oynamakta çok dramatik oluyo, hele engineer başlayınca 3 spy taciz ediyodu bi oyunda oyundan soğumuştum.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 engineersan gözlerini dört açman lazım. Herkesi takip edip bi yandanda tamiri unutmaman gerekiyor. Karşındaki noob spy değilse zaten durduk yere indirmeye uğraşmaz kendi adamlarının saldırısını bekler. Senin sentryni disable ettiği sırada karşı takımın adamları saldırır. Sonra o bölge gg olur. Tabi yanında pyro bir arkadaşın yoksa :)
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Xaenin said: toggie said: ya ben tozlu raflarımdan cıkardım orange box'ımı ve ilk defa tf2 kurdum. daha oncesinde nedense merak etmemistim. simdi benim bu oyunu ogrenmem lazım, cok karısık geldi. hep geberiyorum, nasıl ogrenicem var mı guzel kaynaklar? Bana da öyle geldi ama sonra anladım ki senin renginden olmayanın ağzına sıkınca baya kalite oyuncu oluyorsun. Başka bişeyi yok sanırım sdfs. vur agzına ile bitmiyo ki iste, cs gibi değil sonucta farklı classlar var :) zaten haritadaki gorev falan oyun basında. engineer sectim mesela pompalısı var. bi de biseyler koyuyo yere, bi de detonate icin kumandası var. pek anlamadım ama haritaları iyi bilmek gerek sanırım onun icin. minigun'ı olan amcayla oynadım ismini hatırlamıyorum. onun da silahi calıstırana kadar karsıdaki harcıyo beni. special attack da ne ise yarar cozememistim.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 sağa tuşa basılı tutarsan minigun ı döndürmeye başlıyorsun fakat ateş etmiyorsun. Birisi geldiğinde sola basıp zaten o anda dönen silah, geçikme olmadan ateş etmeye başlıyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Engineer'in asıl görevi savunma ve lojistiktir. Mesela kilit noktalara koyacağın turret ile savunmada ek bir güç sağlarsın takımına,ayrıca savaş alanında gizli yerlere veya kilit noktalara koyacağın teleporter ile de takım arkadaşlarının savaş alanına kısa sürede ulaşmalarını sağlayabilirsin. Engineer alıp pompalı ile saldırıya gidersen hiçbir şey yapamazsın,o pompalı savunmada spylara karşı falan çok işe yarıyor. Mesela ben şunu yapardım engineer ile Turret'i kurardım önce,sonra yanına dispanseri kurardım.(dispanserdi deil mi adı 7-8 aydır oynamıyorum oyunu sadfa tam hatırlamıyorum) işte,dispanser zaten sürekli sana gerekli demiri sağlıyordu.O sağladıkça birazda çevreden gidip toplayacaksın turreti en üst seviyeye getireceksin.Sonra dispanserin üzerine CTRL'ye basarak çıkıp,turret üstüne atlacaksın,sırtını duvara verirsen daha iyi olur.Spy'in öncelikli hedefi zaten turreti patlatmaktır.Dispanserden sürekli mermi alacaksın zaten pompalıyı alıp çevreye rastgele ateş edeceksin ki spy görünmez olarak gelirse mermi isabet eder ve yeteneğini kaybeder.Ondan sonra almak kolay onu da :) Engineer'in en önemli kullanım şekli budur,
moriQ Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 engineer la dispanserin üstüne çıkmayacaksın. yoksa ölürsün. sentry nin arkasında kalacaksınız dispanserle. dispanseri lvl 3 ledinmi zaten karşına über heavy gelse bile dayanıyosun.
Kharon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Engineerin en onemli kullanis sekli bu degil en genel kullanim seklidir. bu en son duzeltmeyle teleporter larda levellanabiliyorken duzgun bir defense haritasinda engineer sentry veya dispenserden once takimina bi teleporter saglamasi defans acisindan bi kac sg nin yapacagi isi yapar. Hem bu atak baslamasindan sonra gecen 30sn de ilk wave atlatildiktan sonra sg levellamaya da imkan verir. Zaten harita hakimiyeti soz konusuysa 10-15 saniyelik bir gecikmeyle cok rahat sg-disp-tele uclusu kurulup tele ardindan sg levellanmaya bile baslanir rahatlikla.
Aiko Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 millette bezbol topu fln var onlar nasıl geliyor
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 achivementlarla geliyor. Bikaç sayfa geride bol miktarda bilgi var.
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bu bazı achive maplerinde yürürken hareket ederken takıla takıla gidiyorum ama karakterde değil takılma maplerde. diğer maplerde olmuyor bu sorun bende mi map de mi?
Aiko Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 paticik serverdaki malta mapi değişsin plz
Riddler Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 KHaRoN said: Engineerin en onemli kullanis sekli bu degil en genel kullanim seklidir. bu en son duzeltmeyle teleporter larda levellanabiliyorken duzgun bir defense haritasinda engineer sentry veya dispenserden once takimina bi teleporter saglamasi defans acisindan bi kac sg nin yapacagi isi yapar. Hem bu atak baslamasindan sonra gecen 30sn de ilk wave atlatildiktan sonra sg levellamaya da imkan verir. Zaten harita hakimiyeti soz konusuysa 10-15 saniyelik bir gecikmeyle cok rahat sg-disp-tele uclusu kurulup tele ardindan sg levellanmaya bile baslanir rahatlikla. her defans oynadıgımda direk lvl 3 ent. exit kasıyorum, lvl 3 sentrynin 3 sticky bobmluk canı, lvl 3 lük teleportının yaptıgı defansa kıyaslanamaz bile. hele hele fast spawn haritalarda mavı takımın şansı kalmıyor bile.
Aiko Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ya bu istatistiklerde gözüken most teleport enginnerin kurdugu bizi ışınlayan şey değil mi? o stats bende hep 0 gözküyüor
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 oha teleporter ve dispanser'e ne zaman level geldi,ben oynarken yoktu. Bir ara yeniden başlamam gerek :)
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Aiko said: ya bu istatistiklerde gözüken most teleport enginnerin kurdugu bizi ışınlayan şey değil mi? o stats bende hep 0 gözküyüor Engineer olup teleporter entrance ve exit kuruyorsun, biri girişini patlatmadan önce en fazla kaç kişi teleport oldu onu sayıyor. Hangisini anladın bilmiyorum ama "kaç kere teleporter kullandınız" ya da "kaç teleporter entrance kurdunuz" değil yani o :p
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bir sonraki güncelleme hayvan gibi büyük olacakmış ve sniper varmış sırada.
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 1 nisan sakasi jarate ydi. sonraki pack sniper a gelecekte ustteki geyik tabii. steyr scout ,tf_office falan. fanlardan biri yapmistir bunu.
elesso Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bu çok düz olmuş, araya bi kaç espiri sıkıştırıyolar gerçeğinde hep.
Öne çıkan mesajlar