fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bide sadece scout un toplam achivement ı olması lazım bütün karakterlerin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 88.198.6.169:27017 burası !givemeall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Sadece o an seçili olan classlaramı veriyor yoksa hepsine mi? Scout için kullanabilirim çok oynamıyorum zaten onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hepsine veriyo ama istersen tek clss secenegide war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ben yaptım bunuda ban falan yersem alırım sizden parasını oyunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 illegal bisi deil ki steam protected serveri war mapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 patch gelmis Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include: Gameplay changes Added a duck timer that prevents duck spamming while running around on-ground In-air, players are only allowed to duck once before they touch ground again Fixed several bounding box issues with jumping, falling, and rocket jump air-walking. Bounding box should be much more accurate there now Increased backstab check so that Spies can side-stab again When disguising, Spies now always start showing the primary weapon in their disguise, and can then switch it with the last-disguise key TF2 Fixes Fixed flamethrower loophole that resulted in the flame effect being stuck on while the flamethrower wasn't really firing Fixed exploit that allowed players to circumvent the force-fire timeout on the pipebomb launcher Fixed a bug that caused Natasha's slow on hit effect to be inverted from 75% to 25% Restored sawmill_logs.mdl file, fixing some user maps that used it Fixed some localization issues with Scout achievement strings Removed the "Final" phrasing in the map loading screen Engine fixes Fixed a server crash on startup under Linux Fixed a buffer overflow issue related to network string tables Gamestats uploading is now done asynchronously. This fixes the client timeout issues on map changes CP_Junction Fixed an exploit where engineers could build a teleporter exit in an invalid area Fixed a few bad overlay assignments and other minor issues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 BonePART said: Fixed flamethrower loophole that resulted in the flame effect being stuck on while the flamethrower wasn't really firing Şu olay bildim bileli vardı sonunda fixlemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sas clana baktım an itibariyle kimse yoktu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Oranın bi ortası yok ya full dolu ya da bomboş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 turk serverı olarak www.xkafe.net 12 ye kadar falan dolu oluyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Scoutu biraz nerflemişler bence iyi olmuş =) said: [-]March 13, 2009 - Team Fortress 2 Update Released Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include: Gameplay Changes Players who are stunned by a Scout now take 50% less damage Increased the minimum distance to stun a player with the Sandman Fixes Fixed problem where clients were unable to join a team or maintain a connection to the server Fixed Scout taunt kill achievement firing for people who didn't actually qualify Fixed client crash in when creating muzzle flash effects Fixed client crash when determining which disguise weapon to use for a spy Fixed Natascha's chain not being drawn on the view model Fixed stun code regression that resulted in a subtle reduction of Natascha's slowdown effect Fixed rocket & grenade jumps not propelling players as far as they're supposed to Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Sizce bu saatten sonra alinirmi bu oyun? CoD oynuyorum ama hani bu olsa daha cok mu sarar merak icindeyim, tavsiyeniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 cod level sisteminden dolayı falan çok daha uzun süre bağlıyo kendine, tf2de denemeye değer ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Codda yenilik olmuyor. Tf2 de classlar falan yenilendiği için bu bir avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 %50 azaltmaları kötü olmuş, zaten kuş gibi canı war tekten heawyi stunlayıp oldürebilirken şimdi oda imkansız. ee bittimi sandman olayi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Scoutta öldüremeyiversin bare heavy i artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ya ben bi türlü düzgün server bulamıyorum : ( steam üzerinden official serverlara bağlanmak istiyorum ama bulamıyorum iyi pingli yer. böle 150 civarı ping aldığınız güzel serverlar var mı official? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Yerli serverları biliyorsundur herhalde yabancı olarak www.gtfogaming.co.uk serverları var ben oynuyorum bazen ve 100 ping alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Filter dan avrupa serverlarını seç. İngiliz ve alman serverlarının pingleri 100 altında oluyor. Tabi genelleme yapmak yanlış en azından bende böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 official server nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 nonsteam olmayan serverları kastediyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sorucak sorularım var şimdi benim: 1)bu silahların lvl'ları nasıl artıyor oyunda? millette lvl10 flametower var bende hala lvl1, bide lvl arttıkça dmg artıyor mu silahların? 2)bu scoutlar nasıl beyzbol topu ile adamı bayıltabiliyorlar, ben sadece sopayla vurabiliyorum. 3)orjinal serverları nasıl bulabilirim?, streamda aratıyorum bi ton server çıkıyor karşıma ama şimdiye kadar girdiklerimin hepsi private server idi. 4)sizin aldığınız pingler kaç? 60-80 civarlarında ping alıyorum ben. 5)bu achivementlar bize bir şey kazandırıyor mu? bide sanırsam sadece achivment kazanmak için olan serverlar var, bunlar legal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 achievement serverları legal. O 10. level dediğin silahı, top atmayo falan almak için achievmentları yapman gerekiyor. Türk serverları var düşük ping arıyorsan, daha önceki sayfalarda adresleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ya hangi achivmentları aldıktan sonra silahların lvl artio nerden öğrenebilirim. ev arkadaşımla 2 gündür sabahlı akşamlı oynuoz bi lvl2 silahımız olamadı daha ayrıca achivment serverlarıda paralı galiba. credin yok deyip atıyor serverdan. oyuna para verdim bide gidip serverlara mı para bayılcam!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar