Fly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ahah güzel olmuş evet, medicsiz de iş yapabilmesini istiyoruz hede hödö diye açıklamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 serverlar ne zaman gelcek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ahaha mükemmel, harbi mükemmel, silah olarkada güzel, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hm geldi bile updateler sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 nataşanın slowu çok düşükmüş az önce alan birinin dediğine göre, %5 falan herhalde diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 nataşa gereksiz olmuşta sandiviç iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 evete nataşa patlamış sanırım, onun dışında tost yiyenleri arkadan şişledim ve şişlendiğini gördüm, 4sn mi daha fazla mı anlamadım hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bilemem ama 4 sn'ye isyan edipte "düşürün" derlerse tokatlarım. beleşten 120 hp gelio lan olsun okadar cilvesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Lumberyard acıldımı oyun kitleniyor bende :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hangi serverı denersem deniyim, retrieving server info'da oyun kitleniyor, bi çözüm bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kitlenmyo ama uzun suruyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 evet ilk yükleyişte baya uzun sürüyor, sonra olmuyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Abi sandwich ne ya? 4 saniye 120 health için şaka gibi. natascha da şaka gibi... olmamış bu update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bence çok iyi. düşman bölgesindesin ama kuytu biyerdesin. 50 hp falan kalmış ama koskoca heavysin yani tee kendi üsssüne dönmeye kalksan ya dayak yersin ya da düşmanı tuzağa düşürme planların yalan olur. o kuytu yerde ufak ufak yicen sandwiçini sonra hücum! başıma çok geldi, düşmana çok yakındayım, yakınlarda medic yok, yerdeki medic paketlerini almaya çıksam gebercem kısılıp kalıyorum haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 4snlik boşuk cok oluyo oyunda dert değil, coğu zman medpac alamya gitmekten daha hızlı bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tostsuz arena yalan olur muhtemelen, yanındaki medic ölünce de onu beklerken yemek filan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 doğru diyosun bide zaten heavy yavaş medpack alcam diye ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 şeyde iyi oluyo, med pack yanındaıym ben tostumu yiyorum mavi takımı bekliyorum, soldier gelip med pack'i alıyo onunda canı doluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Şimdi açtım achievment ı da... fena diilmiş sandwich olayı. 4 saniye göründüğünden daha çabuk geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Arenalarda medpack olmaması çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Yerkende çok bağrıp çağırıyor :) Server senin sandwich yediğini anlıyor :D Pek pusu sırasında yencek birşey değil. Bas bas bağrıyor ben burdayım 4 sn hareketsizim diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 NOM NOM NOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 daha update etmedim ama merak ediyorum baya :D komik sahneler olur tahminimce sandviç yiyen heavynin karşısına dikilmiş bi sniper falan mesela :D sandviçin bitmesini bekliyor bitince HS gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kgb'yi yemesinde burnuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Adiemus said: Arenalarda medpack olmaması çok kötü. Tersine süper olmuş bence. Bu gece yaptık bi arenada.. İNANILMAZ eğlendim diyebilirim. Süper olmuş arena modu.. kimin aklına geldiyse aklıyla bin yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar