Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sasclan var tr serverı olarak, eskiden hemen hemen herkes uğrardı, artık ne durumda ben bilmiyorum.

gözüne kestirdiğin yabancı serverlara gir oyna işte, 100 ms i geçmediğin sürece oynanabilir seviyedeler.

6 ay önce de ağlıyordum, yine ağlayacağım :P :
görünmez haldeyken bu hafta oynadığım yerlerde gördüğüm 2-3 kişi direk bana nişan alacak şekilde vurabiliyordu, hile mi yoksa başka bir şey mi?

ek olarak az önceki oyunda engineerın biri 5-6 tane sentry kurmuştu, teleporterlara koyduğum sapperlar çalışmıyordu vs.
bug mı, engiler çoklu bina kurabiliyor mu artık, yoksa hile mi bu da ?
Mesaj tarihi:
bazı serverlarda var o olay
premium yazip 10 dk deneyebiliyorsun. istersen veriyosun ayda bi ücret server sahibine sürekli o halde oluyorsun

tamamen saçmalık. 5x scout hızında heavyler falan vardı orda.
sentry denemiştim ben 4 sentrydi max oynadıgım serverda onlarında hpleri 1000 falan
Mesaj tarihi:
eh ne saçma işmiş :
evet premium olayıymış bir daha girdim de arada mesaj geçiyor denemek istiyorsan yaz diye.

teleporterı sapperla patlatmam 3 dk sürdü ya :
Mesaj tarihi:
sınırsız görünmezlikte var o premiumda:) ama oyunun suyunu çıkarıyor o serverlarda hiç oynama bence. ben biyer buldum adını hatırlamıyorum girdiğimde bakarım. 32 kişilik server 3 tane var Fasr Respawn, ve 3 serverın 3'üde hep dolu (düşünün yani 32*3) orda oynamanızı tavsiye ederim respawnıda hızlı olduğu için sıkıntı basmıyor. Pingleri 100 civarlarında

Steam'a girdiğim vakit ip'lerini veririm.
Mesaj tarihi:
adamı öldürüyorum 2 sn sonra yine öldürüyorum 2 sn sonra yi...

instant olanlar değil de bazılarında ayarlardan 7-8 sn max süre limiti var sanırım, onlar ideal bence.
Mesaj tarihi:
ya kapının önüne pyrolar diziliyor fast respawnın bi özelliği kalmıyor :D kitlediği doğrudur ama oyun bitsin diye oynamaktan çok eğlenmek için oynadığımdan daha eğlenceli geliyor bana öylesi.
Mesaj tarihi:
Luriel said:
eet sen sniperı iyi kullanıon. ama benim gördügüm kadarıyla en iyi newby ama bayadır oynamıo gormuyorum. benimde %45 headshot yüzdem var sasclanda. zaten toplasan karşıda olunca dikkatli davrandıgın 4-5 sniper var. işte sen, bysniper, newby felan yoksa hiç kasmadan rahat takılıon.

newby'yi ben de biliyorum. Adam hakkaten çok iyi, hatta benden iyi olabilecek tek sniper newby demiştim bi kaç sayfa önce, ama adam oynadığı zamanlar benle hiç duela girmedi, dedim gel orangeX'te kapışalım, burda oynuyoruz işte dedi yanaşmadı.
Mesaj tarihi:
Public sunucularda instant respawn olması lazım bence. Sonuçta öylesine rahatlamak için oynanır public'te. Sanki ciddi maç yapıyormuş gibi 15-20 saniye oyuncuyu bekletmenin hiçbir anlamı yok.
Mesaj tarihi:
Adiemus said:
Public sunucularda instant respawn olması lazım bence. Sonuçta öylesine rahatlamak için oynanır public'te. Sanki ciddi maç yapıyormuş gibi 15-20 saniye oyuncuyu bekletmenin hiçbir anlamı yok.

herkes için server var rahat ol :D
ister hemen spawnlı ister 7-8 sn gecikmeli ister 20sn
Mesaj tarihi:
Luriel said:
savunan takım sürekli reslense instant baseleri nasıl alıcaz. saldıran takım eglenmesin mi ki.
,

alınıyor ama mesela gold rushu defalarca bitirdik biz o serverda. azimli olan alır :) hatta daha zor olması daha eğlenceli oluyor kanımca. bastırdığın vakit takımın çoğu dağılıyor, sentryleri patlattığında zaten iş kolaylaşıyor ondan sonrada iş biraz pyrolara ve demomanlara düşüyor, spawn olanları indirmeleri gerek bastırıp. sonrada mutlu son :)
Mesaj tarihi:
Instant spawn ile de alınır problem değil. Zaten alsan ne olacak ki? Public sunucuda oynuyorsun. Bir sürü bilmeyen adam var, bilenler de genellikle skor yapmaya oynuyor. Hiç anlamıyorum public'te hırsla oynayanları.
Mesaj tarihi:
ya valla respawn time olmasa 3 tane tanıdık enginneer olsan yıkılsa bile sentry 3 kişi abanıp 2.5 snyede lvl 3 sentry çıkarsınız. bayar yani. su anda bile takımlar dengeli olmayınca 2 saat harcıyoruz.
Mesaj tarihi:
az evvel sas clan'daydım, malum 15 sn respawn. takımdan 5-6 kişi ölmüş. spawn olmayı bekliyoruz, biz bekleyeduralım mavi takım kapıya dayanmış. 1 demo 2 pyro, medicleride var maşallah. çıkamadık dışarı (gold rushtayız bu arada) adamlar 2. noktanın biraz ilerisinden son noktaya kadar, bizi öyle içerde tutarak getirdiler.

bu da bayıyo işte :/ sas clan adminleri sesimizi duyun! instant istemiorum ama bari 5 10 saniyeye indirin spawn süresini
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...