Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuce said:
bu arada nerden görebilim yenı achievementları?

steame gir(steamin yüklü değilse web browserdan gir), comminitye tıkla, k.a. ve şifreni yaz, sağda view all stats var ona tıkla, personel achievements kısmına tıkla. bu kadar.

bu achievementsların bazıları hakkaten zor. bide sadece mediclere çıkardıkları kötü olmuş. inşallah ilerde soldier, pyro packleride gelir :)
Mesaj tarihi:
spy'ların achievmentlarını çıkardıkları zamanı düşünemiyorum.. HER TARAF SPY DOLU olucak baya eğlenceli olucak :D

Sniper çıkınca da en çok o zaman eğlenicem :) Hemen girerim bi orange x'e.. off ki ne off. süper olucak.
Mesaj tarihi:
achievementler bugün geldi de, bug var sanırsam bi komutla hepsini yapmış sayılıyosun ve medic için yeni silahlar açılıyo. valve achievementleri sıfırlicak diyolar bu yüzden.
Mesaj tarihi:
işte medicin 3 silahı da değişiyor. birincil silaha her vuruşta 3 can heallenme geliyor ama daha yavaş atıyor gibi bişi vardı. ikincil silah için bakarsak ubercharge yapınca invul olmuyor da o süre boyunca critical atıyor. testerede de vurunca %25 ubercharge dolduruyor. tabi tam yazamadım artılarını eksilerini, böyle çok aşmış şeyler değiller sonuçta sadece seçenek sunulmuş gibi oluyor.
Mesaj tarihi:
yeni gelen achievementler sıfırlanmış iyi olmuş, dün birileri komutu söyleyince deneyeyim dedim hepsini olmuş saydı. ama tabi kasıp yapmanın zevki ayrı :)
Mesaj tarihi:
Silphatos said:
oha kaç tane yeni achievement gelmiş, baktım 90 gündür oynamıyormuşum ahah. o default achievementları fulleyip bırakmıştım şimdi geri dönme isteği oluştu bünyemde.

heh 24 Şubat'tan beridir bende sadece 2 kez girdim,yarın biraz girip oynayayım ya,hem özledim hemde merak ettim yenilikleri :)
Mesaj tarihi:
Cuce said:
e tfc de gördük biliyoruz medicleri ok istemiyorum ben öle tf zaten =)

edit: o kadar ucmak istesem flight simulator oynarım

[video]http://youtube.com/watch?v=ddHNmMbA_C8?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
pöff medicte amma zor achievementlar varmış ya.

bi tane achievement var acaba doğrumu anladım bi el atın.

"Provide an enemy with a freezecam shot of you taunting above their ragdoll."

yani şöylemi, adamı öldürdükten sonra taunt yapacan ?
Mesaj tarihi:
Devamlı değiştirceksin iki kişi arasında sanırım. Seri şekilde değiştirince ikisi de invul gibi oluyor. Toplam süre 10 saniyeden 6-7 saniyeye düşüyor ama. Hatta abartıp üç dört kişiyi falan da yapabiliyosun ama iyice kısalıyor toplam süre.
Mesaj tarihi:
Mirage said:
Devamlı değiştirceksin iki kişi arasında sanırım. Seri şekilde değiştirince ikisi de invul gibi oluyor. Toplam süre 10 saniyeden 6-7 saniyeye düşüyor ama. Hatta abartıp üç dört kişiyi falan da yapabiliyosun ama iyice kısalıyor toplam süre.

En mantıklısı bunu spawnda afk olanlarda veya geride savunma kuran engineerlarda yapması öbür türlü uğraşılmaz.
Mesaj tarihi:
Bir heavy ve demoyu buff'layıp defansı yararak achievement almak var, bir de base'de afk duran spy ile engineer'i buff'layarak almak var. Bu da iyi medic ile kötü medic arasındaki farkı gösteriyor işte :)
Mesaj tarihi:
heh yaptım onu kolaymış meğer :)

dustbowlda başlangıçta doldurdum uberi, daha kapılar açılmadan bastım 2 kişiye birden eheh. kimsede bişey demedi sdga.

ya asıl bi achievement var ondan kafayı yedi yapamıyom bi türlü.
uberi dolduracan ve uberi kullanmadan 5 kişiyi öldürecen. lan arkadaş ne şanstır 3-4 kişi öldürüp yatıyorum yaa. hatta bi keresinde biri "bugün birine uber açcanmı?" diye sormuştuda rezil rüsva olmuştum, zaten sorar sormazda öldüm asdgs
Mesaj tarihi:
aramızda bi TcT über achievment toplantısı gibi bişey yaptık.. yapabildiklerimizi yaptıktan sonra engineer extravaganza olayına giriştik..

1v1 engineer sentry duel
2v2 engineer sentry duel

fix positions, random positions.. baya eğlenceliydi.. ss'ler geliyo
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...