Sacma bir video, sacma nedenler gostermis, kendilerince takilmislar.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Team Fortress 2
son kısmını beyendim ben
her yönüyle severim.
pöff medicte amma zor achievementlar varmış ya.
bi tane achievement var acaba doğrumu anladım bi el atın.
"Provide an enemy with a freezecam shot of you taunting above their ragdoll."
yani şöylemi, adamı öldürdükten sonra taunt yapacan ?
bi tane achievement var acaba doğrumu anladım bi el atın.
"Provide an enemy with a freezecam shot of you taunting above their ragdoll."
yani şöylemi, adamı öldürdükten sonra taunt yapacan ?
Adam öldükten sonra ss kamerasına geçiyor ya. İşte orda seni taunt yaparken görmesi gerekiyor. Orda yazana göre illa senin öldürmen de şart değil.
iyi bari doğru anlamışım.
"ÜberCharge 2 teammates at once."
bunu nasıl yapacaz peki? uberi açtıktan sonra 2 kişiye spamlicazmı sürekli ?
"ÜberCharge 2 teammates at once."
bunu nasıl yapacaz peki? uberi açtıktan sonra 2 kişiye spamlicazmı sürekli ?
Devamlı değiştirceksin iki kişi arasında sanırım. Seri şekilde değiştirince ikisi de invul gibi oluyor. Toplam süre 10 saniyeden 6-7 saniyeye düşüyor ama. Hatta abartıp üç dört kişiyi falan da yapabiliyosun ama iyice kısalıyor toplam süre.
Devamlı değiştirceksin iki kişi arasında sanırım. Seri şekilde değiştirince ikisi de invul gibi oluyor. Toplam süre 10 saniyeden 6-7 saniyeye düşüyor ama. Hatta abartıp üç dört kişiyi falan da yapabiliyosun ama iyice kısalıyor toplam süre.
En mantıklısı bunu spawnda afk olanlarda veya geride savunma kuran engineerlarda yapması öbür türlü uğraşılmaz.
Bir heavy ve demoyu buff'layıp defansı yararak achievement almak var, bir de base'de afk duran spy ile engineer'i buff'layarak almak var. Bu da iyi medic ile kötü medic arasındaki farkı gösteriyor işte :)
heh yaptım onu kolaymış meğer :)
dustbowlda başlangıçta doldurdum uberi, daha kapılar açılmadan bastım 2 kişiye birden eheh. kimsede bişey demedi sdga.
ya asıl bi achievement var ondan kafayı yedi yapamıyom bi türlü.
uberi dolduracan ve uberi kullanmadan 5 kişiyi öldürecen. lan arkadaş ne şanstır 3-4 kişi öldürüp yatıyorum yaa. hatta bi keresinde biri "bugün birine uber açcanmı?" diye sormuştuda rezil rüsva olmuştum, zaten sorar sormazda öldüm asdgs
dustbowlda başlangıçta doldurdum uberi, daha kapılar açılmadan bastım 2 kişiye birden eheh. kimsede bişey demedi sdga.
ya asıl bi achievement var ondan kafayı yedi yapamıyom bi türlü.
uberi dolduracan ve uberi kullanmadan 5 kişiyi öldürecen. lan arkadaş ne şanstır 3-4 kişi öldürüp yatıyorum yaa. hatta bi keresinde biri "bugün birine uber açcanmı?" diye sormuştuda rezil rüsva olmuştum, zaten sorar sormazda öldüm asdgs
aramızda bi TcT über achievment toplantısı gibi bişey yaptık.. yapabildiklerimizi yaptıktan sonra engineer extravaganza olayına giriştik..
1v1 engineer sentry duel
2v2 engineer sentry duel
fix positions, random positions.. baya eğlenceliydi.. ss'ler geliyo
1v1 engineer sentry duel
2v2 engineer sentry duel
fix positions, random positions.. baya eğlenceliydi.. ss'ler geliyo
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar