Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:
bu arada nerden görebilim yenı achievementları?

steame gir(steamin yüklü değilse web browserdan gir), comminitye tıkla, k.a. ve şifreni yaz, sağda view all stats var ona tıkla, personel achievements kısmına tıkla. bu kadar.

bu achievementsların bazıları hakkaten zor. bide sadece mediclere çıkardıkları kötü olmuş. inşallah ilerde soldier, pyro packleride gelir :)
Sosyal ağlarda paylaş

işte medicin 3 silahı da değişiyor. birincil silaha her vuruşta 3 can heallenme geliyor ama daha yavaş atıyor gibi bişi vardı. ikincil silah için bakarsak ubercharge yapınca invul olmuyor da o süre boyunca critical atıyor. testerede de vurunca %25 ubercharge dolduruyor. tabi tam yazamadım artılarını eksilerini, böyle çok aşmış şeyler değiller sonuçta sadece seçenek sunulmuş gibi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:
oha kaç tane yeni achievement gelmiş, baktım 90 gündür oynamıyormuşum ahah. o default achievementları fulleyip bırakmıştım şimdi geri dönme isteği oluştu bünyemde.

heh 24 Şubat'tan beridir bende sadece 2 kez girdim,yarın biraz girip oynayayım ya,hem özledim hemde merak ettim yenilikleri :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:
Devamlı değiştirceksin iki kişi arasında sanırım. Seri şekilde değiştirince ikisi de invul gibi oluyor. Toplam süre 10 saniyeden 6-7 saniyeye düşüyor ama. Hatta abartıp üç dört kişiyi falan da yapabiliyosun ama iyice kısalıyor toplam süre.

En mantıklısı bunu spawnda afk olanlarda veya geride savunma kuran engineerlarda yapması öbür türlü uğraşılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

heh yaptım onu kolaymış meğer :)

dustbowlda başlangıçta doldurdum uberi, daha kapılar açılmadan bastım 2 kişiye birden eheh. kimsede bişey demedi sdga.

ya asıl bi achievement var ondan kafayı yedi yapamıyom bi türlü.
uberi dolduracan ve uberi kullanmadan 5 kişiyi öldürecen. lan arkadaş ne şanstır 3-4 kişi öldürüp yatıyorum yaa. hatta bi keresinde biri "bugün birine uber açcanmı?" diye sormuştuda rezil rüsva olmuştum, zaten sorar sormazda öldüm asdgs
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...