Server açmayla pek olmuyor, moderasyon lazım. Bugün girdim pati server'ına, çoluk çocuk küfürleşiyor ve neredeyse oyunu bilen kimse yok, çıktım. 2 gündür SAS server'ında oynuyorum arada bariz fark var. Oyunu çok oynayan güvenilir birilerine yetki verilirse düzelebilir, yoksa bir anlamı yok. Olmasa daha iyi yani buranın adını kirletiyor ancak.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Team Fortress 2
Sesler açık izleyin, kullandıkları sesler doğaçlama değil gibi acaba nereden aynısını indirebiliriz.
kondu mu daha once bilmiyorum ama izledigim en komik vidlerden biri, grieferlari sevmem ama videonun son kisimlarinda herifin yaptigi soru cevap olayi efsane komik.
[video]http://www.stage6.com/user/FLOOR_MASTER/video/1973259/TEAM-ROOMBA-PRESENTS:-Team-Fortress-2-Griefing-2?feature=oembed" width="459">
hahaaha süper....
bütün videoları süper adamların...
zamanında CS de TFC de GICIK ekibi vardı... GICIK5 GICIK24 falan girip girip aynen bu adamların yaptıklarını yaparlardı =)
Hahah dumur dumur :D
106 sayfayı baştan okuyamadım maalesef, :/ oynarken hangi sunucuyu tercih ediyorsunuz?
kızların çok olduğu
ip adreslerini bilmiyorum ama latencye göre sıralarsan serverları görürsün zaten kesin
tamam ben de öyle yaptım zaten, paticik'e gireceğim ama nick steam hesabıyla aynı kalıyor anlaşılan?
Steam açtıktan sonra community sayfasından değiştirebilirsin nick'ini. Oyun içinden ulaşmak için shift + tab tuşlarını kullabilirsin.
settings - friend kısmından nickini değiştirebilirsin. ayrıca paticik doluydu demin çıktım :)
Sen çıkmışsın boşalmış. Senin hep kalman lazım sunucuda. :p
bot ekliim kendi adımda :)
sağolun, bir de spray image hazırladım mı tamamım. :)
spy'lar gene illet etti yalnız eski tf'deki gibi heh.
spy'lar gene illet etti yalnız eski tf'deki gibi heh.
irfanview ile boyutları ayarlamıştım ben illet etmişti benide spray olayı. ne diye illaki eşit boyutlarda olacak annamadım
ben de onunla yaptım zaten. :)
yalnız mikrofonu tanıyamadı nedense, bir de onu çözsem sorun kalmayacak farenin ateş tuşunun zırt pırt takılı kalması hariç.
ilk gün sonucu izlenimlerim biraz beklediğimin altında kaldığı yönünde doğrusu, eski oyunda yanlış bulduğum olayları değiştirmeden bırakmışlar. spawn çıkışlarına bomba dizmek vs. neyse artık bakalım..
yalnız mikrofonu tanıyamadı nedense, bir de onu çözsem sorun kalmayacak farenin ateş tuşunun zırt pırt takılı kalması hariç.
ilk gün sonucu izlenimlerim biraz beklediğimin altında kaldığı yönünde doğrusu, eski oyunda yanlış bulduğum olayları değiştirmeden bırakmışlar. spawn çıkışlarına bomba dizmek vs. neyse artık bakalım..
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar