Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daesu said:
TcT :D

bir OGZ aklımda kalmış aklımda oyungezer.com üyeleri sanırım.
bir maç ayarlasak aslında glz olur

eheh bugun medic ile 2 heavy inidirp son pointi aldım komikti baya. şırınga güzel alet

şırınganın criticalı tuttumu heavy meavy yalan ya...
Mesaj tarihi:
Critlerin öldüğünüzde azaldığını, 20-30 saniye durduğunuzda azaldığını ve en yüksek crit şansının 1/4 olduğunu söylerdim, ayrıca crit almaya başladığınızda asla durmadığınızı da söylerdim, critleri tetikliyen şeyin 1 dakikadan az süre içerisinde öldürdüğünüz kişiler ve aynı anda 2 kişi öldürmeler olduğunu söylerdim.

"
The crit chance bonus is a result of damage done in the last 20 seconds or so.
...and the crit bonus lasts around 20 seconds before you get back to your basic crit chance.
The crit chance is capped at around 20% chance to crit, or so.
Valve is experimenting with letting a players crit chance be more visible to himself and other players.
They are trying it out with the gametesters, and they are getting good results with it."

Haklıymışım, SUCK IT DOWN ehehe
Mesaj tarihi:
kondu mu daha once bilmiyorum ama izledigim en komik vidlerden biri, grieferlari sevmem ama videonun son kisimlarinda herifin yaptigi soru cevap olayi efsane komik.

[video]http://www.stage6.com/user/FLOOR_MASTER/video/1973259/TEAM-ROOMBA-PRESENTS:-Team-Fortress-2-Griefing-2?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
Server açmayla pek olmuyor, moderasyon lazım. Bugün girdim pati server'ına, çoluk çocuk küfürleşiyor ve neredeyse oyunu bilen kimse yok, çıktım. 2 gündür SAS server'ında oynuyorum arada bariz fark var. Oyunu çok oynayan güvenilir birilerine yetki verilirse düzelebilir, yoksa bir anlamı yok. Olmasa daha iyi yani buranın adını kirletiyor ancak.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
kondu mu daha once bilmiyorum ama izledigim en komik vidlerden biri, grieferlari sevmem ama videonun son kisimlarinda herifin yaptigi soru cevap olayi efsane komik.

[video]http://www.stage6.com/user/FLOOR_MASTER/video/1973259/TEAM-ROOMBA-PRESENTS:-Team-Fortress-2-Griefing-2?feature=oembed" width="459">

hahaaha süper....

bütün videoları süper adamların...

zamanında CS de TFC de GICIK ekibi vardı... GICIK5 GICIK24 falan girip girip aynen bu adamların yaptıklarını yaparlardı =)
Mesaj tarihi:
ben de onunla yaptım zaten. :)

yalnız mikrofonu tanıyamadı nedense, bir de onu çözsem sorun kalmayacak farenin ateş tuşunun zırt pırt takılı kalması hariç.

ilk gün sonucu izlenimlerim biraz beklediğimin altında kaldığı yönünde doğrusu, eski oyunda yanlış bulduğum olayları değiştirmeden bırakmışlar. spawn çıkışlarına bomba dizmek vs. neyse artık bakalım..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...