DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bi 3 ay sonra tekrar çıkar bot artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Team Fortress'a bir site hazırlansa,istatik sistemi vs. olsa,bizde reklamını yapsak çok feci üye de çekeriz sitede serverimiza adam da. Site yapalım evet :) tf2.paticik.com sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 instant ban teknolojisi değil, instant banın atılmamasının nedeni var, aim gibi bi programı denemek için açtığında, çalıştığını görüyorsun, herkeze dağıtıyorsun, 1 ay sonra herkez ban yiyor, ban instant olsa dağıtmazsın hemen başka bir program yazarsın yeni account alır vac2 kullanan ucuz bir oyun alır onunla denersin en sonunda dedect edilmiyen bişey bulur ebayda satarsın. 1 ay olunca, banlıyor mu banlamıyor mu anlaşılmıyor, cheatleri de kolay kolay satamıyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 11 kişi war serwerda su anda girin haydee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 artık serwerımız doluyo tasıo cok guzel ya :D mutlu oldum walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 23/24 gösteriyo şu an. Derhal geliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 mirage, chem, daesu siz nerdesiniz :) paticikten yüzler görmek zor bu aralar. neyse, sunucuya custom map koyalım mı? koyarsak ne koyalım? ben 2-3 tane koyulması taraftarıyım ama map cyclede olmayabilir vote ile açılır. ki wastelands öyle şu anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 castle dı galiba ole bi map war fena deil bence o konabilir bide admin kimse lutfen kufur falan olursa yada tartışmalarda dikkatli olsun daha yok ama olursa biraz ozen gosterilsin guzel temiz bi serwer olarak kalsın pati serwerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 orange_x ama sniper yasaklanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Sailor: 18 Şubat - 22 Şubat arası 4 finalim var. Sonra mart başında IBM DB2 sertifika sınavım var. Mart ortasında bir final daha var. O yüzden derslere adadım kendimi. Mart ortasında final bittikten sonra bilgisayarı yenileyip döncem inşallah. :) Edit: Paticik sunucusunu dolu yakalarsam girerim ama kısa süreliğine. Tamamen yasakladım diye bir şey yok. Uzak durmaya çalışıyorum sadece. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 dm_duel haritalarıda olabilir. veya en son versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 DadashNik0F said: orange_x ama sniper yasaklanmalı sniper haritası abi o zaten.. Ayrıca o haritada üstüme sniper yoktur. Beni takımına aldın mı karşı takımdaki sniperlar sinirlenip benden revenge almak için ya spy ya scout olurlar. Bknz. Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 abi herkes sniper olsa zaten bi anlamı kalmıyo, sniper oynamak istemeyenlerde sniperlara ölünce bayıyo küfür ediyo, oyundan çıkıyo. 1 sniper olsa en kralı olsa zaten ortamın bi tarafına koyar. harita da zaten bomboş alan. kaçamazsın doğru dürüst. yok siz koymayın en iyisi orangexi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 orange'siz olmaz :) orda 96 saat sniperligim var benim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 sniper haritası koymaın oyundan doğutuyo resmen benı onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Sovereign said: DadashNik0F said: orange_x ama sniper yasaklanmalı sniper haritası abi o zaten.. Ayrıca o haritada üstüme sniper yoktur. Beni takımına aldın mı karşı takımdaki sniperlar sinirlenip benden revenge almak için ya spy ya scout olurlar. Bknz. Chemical bknz chemical demiş 4 saat sniperliğim bile yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Türk sniperlar ile kapışmak isterim :) Genelde yabancı serverlarda oynuyorum. O kadar iyi sniper değiller. Onemangang nikli biri vardı rastlaşıyoruz bazen o iyi bir sniper. Zor yoldan 3 kill 15 death gibi skorlarla öğrendim Fastresli 2fort serverlarında iyi antrenman yapılıyor. Nefes alacak vakit olmadığı için hızlı ve kesin olmak zorundasınız. Takımın biraz iyi olması rush'a izin vermemesi lazım. Bir de bomb-jumpla uçarak gelen demoyu headshotla indirmek gibisi yok :)40 saat sinper oynamışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 oynamak nasip olmadi daha peh :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 update: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Sonuç Biraz ara ver hocam TF2'ye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 adam benim toplamda oynadıgım süreden fazla sniper oynamış dfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Time Played Demoman 100.2 hours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 çok sıkılıyorum burda napim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 geldim baktim yoktu kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 19 a düşsede alsak. dods 1 tf 2 zaten. başka fps tanımam. bide aklıma cs geliyor. 3 mermi 1 hs :P. asdf zamanında nası oynamışız ilginç :D. İnsan coşmak, esmek istiyor ara sıra. cs çok ters be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar