Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

instant ban teknolojisi değil, instant banın atılmamasının nedeni var, aim gibi bi programı denemek için açtığında, çalıştığını görüyorsun, herkeze dağıtıyorsun, 1 ay sonra herkez ban yiyor, ban instant olsa dağıtmazsın hemen başka bir program yazarsın yeni account alır vac2 kullanan ucuz bir oyun alır onunla denersin en sonunda dedect edilmiyen bişey bulur ebayda satarsın.
1 ay olunca, banlıyor mu banlamıyor mu anlaşılmıyor, cheatleri de kolay kolay satamıyor insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sailor: 18 Şubat - 22 Şubat arası 4 finalim var. Sonra mart başında IBM DB2 sertifika sınavım var. Mart ortasında bir final daha var. O yüzden derslere adadım kendimi. Mart ortasında final bittikten sonra bilgisayarı yenileyip döncem inşallah. :)

Edit: Paticik sunucusunu dolu yakalarsam girerim ama kısa süreliğine. Tamamen yasakladım diye bir şey yok. Uzak durmaya çalışıyorum sadece. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:
DadashNik0F said:
orange_x ama sniper yasaklanmalı

sniper haritası abi o zaten.. Ayrıca o haritada üstüme sniper yoktur. Beni takımına aldın mı karşı takımdaki sniperlar sinirlenip benden revenge almak için ya spy ya scout olurlar.

Bknz. Chemical

bknz chemical demiş 4 saat sniperliğim bile yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

Türk sniperlar ile kapışmak isterim :) Genelde yabancı serverlarda oynuyorum. O kadar iyi sniper değiller. Onemangang nikli biri vardı rastlaşıyoruz bazen o iyi bir sniper. Zor yoldan 3 kill 15 death gibi skorlarla öğrendim Fastresli 2fort serverlarında iyi antrenman yapılıyor. Nefes alacak vakit olmadığı için hızlı ve kesin olmak zorundasınız. Takımın biraz iyi olması rush'a izin vermemesi lazım. Bir de bomb-jumpla uçarak gelen demoyu headshotla indirmek gibisi yok :)40 saat sinper oynamışım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...