Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

ulfang said:
Sovereign said:
aimbot kullanmakla suçlandım!!

abi seni playerlar suçlamış iyi .. ben tüm oyunlardan ban yedim hala çözebilmiş değilim "vac" bana hile yapıyosun diyo hey allam .. geride alınmıyomuş biri girdi bişeyler yaptı dicem ama kim uğraşır yani

benim de aynı csde vac ben yemiştim saçma bi şekilde..mail falan da atmıştım ses çıkmamıştı
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün [TcT]gebbet'le ortalığı kasıp kavururken dünki aimbotçu arkadaşımız tekrar geldi. Bu sefer "technics" ismiyle. Adamı suçladık bağırdık yeter bi git artık falan derken karşıdakiler bizi suçladı ilk önce:

Ondan sonra adam çıktı oyundan rahatladık biraz.. derken yarım saat sonra tekrar geldi. Bu sefer "[TcT]h4mb0ne" nikiyle. İlk önce baktım bu adam kim, yeni mi aldık klana falan alla alla dedikten hemen sonra deminki aimbotçu şerefsizin ta kendisi olduğunu anladık. Adam bizim takıma geçmiş tak tak vuruodu herkesi.

Bunu geç farkettik.. biz zaten o sırada herkesi tak tak vururken karşıdakiler yanlış anladı tabi.. Bu şerefsiz yüzünden düştüğümüz hallere bakın:

Neyseki biraz geçtikten sonra adamın milleti vuruşunun ve bizim milleti vuruşumuzun arasındaki farkı görünce, ayriyetten biz biraz baskı yapıp gerçeği anlatmaya çalışında durum düzelir gibi oldu.

Malesef her geçen gün daha fazla insan aimbot kullanıyor. Öyle bir programki düşman line of sight'a girdimi direk otomatik vuruyor, aimbotu kullananın düğmeye basmasını beklemiyor. Ayrıca görünmez cloaked spy'ları bile direk kafadan vuruyor. Valve'ın EN YAKIN ZAMANDA buna karşı birşey çıkartması lazım yoksa halimiz yaman. Allahtan kimin aimbotçu olup kimin olmadığı belli oluyor. Tek tesellimiz o.

Sosyal ağlarda paylaş

Sasclandan banladılar küfrettiğim için
mal mal adamları tutuyorsunuz serverinizde küfrediyorum ben de, hile de yapabilirim oyunun içine de edebilirim
adam invisken vuruyor, duvarın arkasından vuruyor
herkez farkında
wallhack pure serverlerde çalışıyor
spylar hala %100 invis olmadan tamamen görünür olabiliyor.
dün oynuyamıyan adam, scoutla gelip ben spy iken birinin peşinden gidiyorken adama backstab attığım anda gelip öldürüyorsa, köşeyi dönmeden adam vurdu ya, duvarın arkasından görüyor eleman arkasındayım, geliyor öldürüyor, aynı şekilde tünelden çıkıyorum önüme geçiyor melee açmış duruyor, şanstır dedim, 2-3-4-5 şans değil bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Steam forum larına baktınız mı bilmiyorum ama,delayed ban dedikleri bir şey var. Tüm hilecileri banlayacaklar. Yakında çıkar haberi Valve 15000 accountu iptal etti diye. Hiç müsamaha göstermiyorlar. Bir defa bile aimbot, wallhack vs. program kullnadıysanız banlayacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...