Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 mokoko o tamamen seninle ilgili,oyunda görünmez olma bugı yok,o oyuncunun bir suçu yok. Diğer kişiler görebiliyor onu. Birkaç kişiye daha oldu bu bug. Çıkıp girince düzeliyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ulfang said: Sovereign said: aimbot kullanmakla suçlandım!! abi seni playerlar suçlamış iyi .. ben tüm oyunlardan ban yedim hala çözebilmiş değilim "vac" bana hile yapıyosun diyo hey allam .. geride alınmıyomuş biri girdi bişeyler yaptı dicem ama kim uğraşır yani benim de aynı csde vac ben yemiştim saçma bi şekilde..mail falan da atmıştım ses çıkmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 VAC banı ne yaparsanız yapın kaldırmazlar, boşuna uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Oyunu bi daha alırsın, hile yapan cefasını da çekecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Bugün [TcT]gebbet'le ortalığı kasıp kavururken dünki aimbotçu arkadaşımız tekrar geldi. Bu sefer "technics" ismiyle. Adamı suçladık bağırdık yeter bi git artık falan derken karşıdakiler bizi suçladı ilk önce: Ondan sonra adam çıktı oyundan rahatladık biraz.. derken yarım saat sonra tekrar geldi. Bu sefer "[TcT]h4mb0ne" nikiyle. İlk önce baktım bu adam kim, yeni mi aldık klana falan alla alla dedikten hemen sonra deminki aimbotçu şerefsizin ta kendisi olduğunu anladık. Adam bizim takıma geçmiş tak tak vuruodu herkesi. Bunu geç farkettik.. biz zaten o sırada herkesi tak tak vururken karşıdakiler yanlış anladı tabi.. Bu şerefsiz yüzünden düştüğümüz hallere bakın: Neyseki biraz geçtikten sonra adamın milleti vuruşunun ve bizim milleti vuruşumuzun arasındaki farkı görünce, ayriyetten biz biraz baskı yapıp gerçeği anlatmaya çalışında durum düzelir gibi oldu. Malesef her geçen gün daha fazla insan aimbot kullanıyor. Öyle bir programki düşman line of sight'a girdimi direk otomatik vuruyor, aimbotu kullananın düğmeye basmasını beklemiyor. Ayrıca görünmez cloaked spy'ları bile direk kafadan vuruyor. Valve'ın EN YAKIN ZAMANDA buna karşı birşey çıkartması lazım yoksa halimiz yaman. Allahtan kimin aimbotçu olup kimin olmadığı belli oluyor. Tek tesellimiz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 fsd bundan sonra .pati uzantısı ile oynamaya karar verdim Nathaniel.pati sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 güzel bi fikir bende .pati uzantımı koyuyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 abi yeni başladım ben nerelerde rastlarım size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 paticik grubuna gir steam community'deki, oradan görebilirsin kim online, nerede oynuyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 tam zamanında ara vermişin aimbotcular gelmiş adsklad hoş bu haftasonu dönüyorum yavaştan umarım hallederler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hayır wowdan bayıp tf2 ye geçeyim diyorum geçemiyorum da şimdi : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 wowdan nasıl bayılmaz hala ya.. bayın abi artık tf2 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Sasclandan banladılar küfrettiğim için mal mal adamları tutuyorsunuz serverinizde küfrediyorum ben de, hile de yapabilirim oyunun içine de edebilirim adam invisken vuruyor, duvarın arkasından vuruyor herkez farkında wallhack pure serverlerde çalışıyor spylar hala %100 invis olmadan tamamen görünür olabiliyor. dün oynuyamıyan adam, scoutla gelip ben spy iken birinin peşinden gidiyorken adama backstab attığım anda gelip öldürüyorsa, köşeyi dönmeden adam vurdu ya, duvarın arkasından görüyor eleman arkasındayım, geliyor öldürüyor, aynı şekilde tünelden çıkıyorum önüme geçiyor melee açmış duruyor, şanstır dedim, 2-3-4-5 şans değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 herkes küfredio bi tek seni mi banladılar? über demo skillerini çekemedikleri için banlamışlardır allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Pati sunucusuna taşınmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bi oyun nasıl katledilir şu son mesajlar gösteriyo... valve niye hala bişey yapmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mirage said: Pati sunucusuna taşınmak lazım. (tu) evet sas artık iyicene kötüleşti. güzel türk serverida yok başka. adam gibi oyuncuları paticiğe çağırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bugün 24/24 oynadık, gayet güzel çalıştı herşey :) hala oynuyorlar gerçi de ben yatıyorum. inşallah böyle güzel gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Steam forum larına baktınız mı bilmiyorum ama,delayed ban dedikleri bir şey var. Tüm hilecileri banlayacaklar. Yakında çıkar haberi Valve 15000 accountu iptal etti diye. Hiç müsamaha göstermiyorlar. Bir defa bile aimbot, wallhack vs. program kullnadıysanız banlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Banlasınlar tabii. Arada masumlar da gümbürtüye gitmez ama umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sanirim henuz "instant ban" teknolojisi yok. belirli surelerle cheat yapanlari toplayin massive ban atacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 cl_updatederate, cl_cmdrate ne olmalı? her servera göre farklı ayar mı yapmalı. ben 100, 100 kullanıyorum. rate=10000. 1mb bağlantım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ben de bir aya yakındır oynamıyodum; iyi ki de oynamıyomuşum. Ego hastası bünyeler yine başlamış hack kullanmaya anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 permenant ban olmadıgı sürece bot kullanmaya devam ediceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 3 hafta sonra falan şu an hile yapanlardan oynayabilen kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar