Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

256/128 bit ekran kartında 100 fps oynuyodum 512 ram vardi pc yi yeniledim ana kart yanmıştı yeni anakart +1 gb ram +512/64 bit ekran kartı aldım şu an 20 fps zor alıyorum oyundan :S yardım edebilicek varmı ? diger oyunlarda herşey normal hatta daha iyi eskisinden bi tek tf2 de fps düşme var :S bütün grafik ayarlarini en düşüge çektim yine olmadı. :/
Sosyal ağlarda paylaş

Buradaki iki config den birini kullanarak birazcik daha guzel fps alabilirsiniz saniyorum. Birincisini denemedim fakat ikincisi rahat sayilir.

Ayrica launch options lara "-dxlevel 81" koymanizi oneririm. dx9 la gelen gereksiz isiklandirma efektlerinden kurtulup nispeten daha oynanabilir bi oyun olmasini saglarsiniz.

Ses kalitesininde islemci uzerinde oldukca yuku oldugu dusunulurse ses kalitesini dusurmekde bi cozum olabilir, ztn kalitesizi de rahatsiz etmeyecek kadar kaliteli.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
hangisini ayarlıycam ? Topic koymuşsun bir ton şey var
Bir iki tane ayarlamıştım çok kötülerdi. Takım renkleri biribirine giriyo
anlayana kadar arkadaşlarını tarıyosun.

ne bilim yazdım googlea tf2 increase fps diye ilk konuyu gösterdim :D

bende araştırıyorum aslında komutları ve ne işe yaradığını onları bulduğumda yazarım tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

640x480 de pci s3 virge 4mb ekran karti olsa yinede 15fps verirdi, sende bi problem olsa gerek diablo.

Ekran karti driverlarini guncellemeni ve directx surumunden emin degilsen onuda microsoft un sitesinden indirmeni oneririm.

Ayrica configleri dogru yere koydugundan eminmisin?
ben bu oyunu geforceGo 7400 256mb ile bi notebookda akici olarak oynayabiliyorsam senin haydi haydi oynayabilmen gerekir.

Bende day of defeat oynarken paged pool erroru aliyordum sag ust kosede.
bunun icin arkada calisan tum uygulamalari kapatip, launch options dan dx level ile birlikte "heapsize " yazarsaniz oyunun kullanacagi memory yi belirlersiniz.
1gb lik ram icin "-heapsize 524288" gibi abuk rakamli bi launch option oneriliyordu, fakat kaynak bulamadim. Farkli boyutlar icin source icin heapsize i aratirsaniz uygun rakamlari bulursunuz saniyorum.

Bir ek not daha yazayim; configlerinizde dxlevel ile oynayan bi satir varsa silin (mat_dxlevel tarzi biseydi)
directx seceneklerini sadece launch option olarak ekleyin, configle yapilanlarda yararindan cok zararini gorursunuz.(neden bilmiyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

bugün serverın tekinde oynuyoruz..
{ WTF } isimli bir arkadaş aimbotu açmış.. inanılmaz seri bir şekilde herkesi ama herkesi heavy, soldier falan dahil tavancasıyla avlıyordu. Önce noluoruz lan diye bi tepki bu kadar iyi olamaz biri falan derken herkesin şikayetleri üzerine spectator moda geçerekten adamın imamı bayıltacak bir küstahlıkla tepe tepe aimbotun alasını kullanmış olduğunu tespit etmiş bulunmaktayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın biri oturup, kasıp bunu programlıyor. Baksanıza menüler, renkler falan. İşi gücü yok mu bu gerzeğin.

Böylelerinin evini basacaksın. Tam bu adam hileyle milleti öldürürken ve "hahaha dieee bithcess!!" diye bağırırken enseye bir tokat, sonra tokat manyağı yapacaksın. Ağlayacak böyel "pls stop!" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...