DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 çok sıkıldıysanız gelin Ankaraya, arayın beni. sizi fpsnin düşmediği ve tf2nin yüklü oldugu cafeye götüreyim. orda da zaten 8-10 kişi tf2 tayfası var hepsinide ben başlattım zaten. hep beraber oynarız mutlu mesut, eğleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 netten bi balta skini indirdim adını machete yapıp koydum ama yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 kesinlikle izlemeniz gereken bir tf2 videosu.. pure pwnage ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 haha gene güldüm ya nicki rokstanski yaptım rus gruplar invite yolluyor adjaskld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 supermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ahaha özellikle en sondaki replik çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 vatan hasretiyle tutusan genc durumunu oyuna da yansitir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ya bu HLstatsX olayı her serverda var mı ben anlamadım.. çoğu serverda görüyorum da bu Steam'in official ranking programı falan mı yoksa bazı servelar addon olarak kendi serverlarına mı koyuyorlar, çünkü hakkaten official falansa veya internette bi yerde kendi statlerime bakabileceğim bi sayfa falan varsa girip bakmak isterim çünkü o ranking sistemine göre birkaç serverda 1.'yim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 custom galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 addon gibi bişey , ayarlıyorlar şu şey x puan şu şey hede diye. mesela bir serverda spy killeri 2 kill puanı + 1 backstab olurken diğerinde kill başına 7 alıyor herkes, bir diğrinde soldierlar 1 alıyor diğerleri 2 alıyor falan. puanlar bir de öldürdüğün kişiye göre de değişiyor, sen 2000 yapmışsın 500 lük seni öldürünce daha çok alıyor sen onu öldürünce çok az alıyorsun falan. dystopia modunu oynamış olanlar hatırlar belki, neredeyse her serverda vardı bunun gibi bir addon ve bir siteye yolluyordu kim kaç puan yaptı falan diye, orada da listeliyordu [OsMaN]AhmeT isimli oyuuncu 1332 puan yaptı falan diye. ama bunun ana sitesi olduğunu pek sanmıyorum, her serverın kendine özgü veritabanı olmalı. oyun skoruna yansımıyor ama tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 en güzeli steamdaki rank olayı yok bide onu ekleseler tam olacak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 güzel yapmışsın. bir de şu var bomba, izlemiştir çoğunuz ama. http://www.youtube.com/watch?v=CTGrjcgSeAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 eheh onun ayna sahnesinde ağlama seviyesine gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 AHAHAHAHA süper ya, hele en sondaki pyro sahnesi çok bomba askjfdskjjksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 chem benden önce bitirdi :) benimkisi trailer http://youtube.com/watch?v=rTOn9N0LvmY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oyun içi konsol komutuylamı yapıyosunuz videoyu yoksa fraps gibi programlamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Önce oyun içinden demo alıp sonra Fraps'la falan kaydediyolar sanırım. Hatta yanlış bilmiyosam Valve demo oynatmak için bi program çıkarmış, pause falan da var. O da oldu mu çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Helal chem, daesu ikiniz de bombaymışsınız. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 adama doğuştan demo diyolardı da inanmıyordum, meğer doğruymuş :) daesu zaten iyi oyuncu sonunda demoya da el atmış demek hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Bugün biraz oynayayım dedim, yabancı sunucularda oynarken biraz demoman denedim. Pek beceremiyorum ama cidden en zevkli classlardan biri. Bombaların sekişini veya patlama alanlarını hesaba kadarak oynuyosun ve bu da inanılmaz zevk katıyo işe. Mesela bugün 2fortta adam sewers'ın merdiven tarafındaki ucuna sg koymuş ve geleni geçeni vuruyo. Şöyle baktım bi, boru çok geniş bi boru diil. Yolladım 3-4 tane sticky, patlattığım gibi indi sg aşağı. En rahat sg indirilen class bu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bence cok dandik bi class, yeteneksiz heriflerin hepsi alip saga sola bomba firlatip freekill aliyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 BioHazarD onlar spammer , genelde sonuncu olurlar granade ile bile spam yapmam ben chem zaten stick manyagı fraps kullanmadık neler cektik bi biz biliyoz chemle , kanser eder adamı source Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 chem biraz nade calış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar