Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

ya bu HLstatsX olayı her serverda var mı ben anlamadım.. çoğu serverda görüyorum da bu Steam'in official ranking programı falan mı yoksa bazı servelar addon olarak kendi serverlarına mı koyuyorlar, çünkü hakkaten official falansa veya internette bi yerde kendi statlerime bakabileceğim bi sayfa falan varsa girip bakmak isterim çünkü o ranking sistemine göre birkaç serverda 1.'yim :D
Sosyal ağlarda paylaş

addon gibi bişey , ayarlıyorlar şu şey x puan şu şey hede diye.

mesela bir serverda spy killeri 2 kill puanı + 1 backstab olurken diğerinde kill başına 7 alıyor herkes, bir diğrinde soldierlar 1 alıyor diğerleri 2 alıyor falan.

puanlar bir de öldürdüğün kişiye göre de değişiyor, sen 2000 yapmışsın 500 lük seni öldürünce daha çok alıyor sen onu öldürünce çok az alıyorsun falan.

dystopia modunu oynamış olanlar hatırlar belki, neredeyse her serverda vardı bunun gibi bir addon ve bir siteye yolluyordu kim kaç puan yaptı falan diye, orada da listeliyordu [OsMaN]AhmeT isimli oyuuncu 1332 puan yaptı falan diye.

ama bunun ana sitesi olduğunu pek sanmıyorum, her serverın kendine özgü veritabanı olmalı.

oyun skoruna yansımıyor ama tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün biraz oynayayım dedim, yabancı sunucularda oynarken biraz demoman denedim. Pek beceremiyorum ama cidden en zevkli classlardan biri. Bombaların sekişini veya patlama alanlarını hesaba kadarak oynuyosun ve bu da inanılmaz zevk katıyo işe.

Mesela bugün 2fortta adam sewers'ın merdiven tarafındaki ucuna sg koymuş ve geleni geçeni vuruyo. Şöyle baktım bi, boru çok geniş bi boru diil. Yolladım 3-4 tane sticky, patlattığım gibi indi sg aşağı. En rahat sg indirilen class bu heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...