Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

mir eline saglık.
madem her tür yorum bekliyorsun ekliyim biraz

öncelikle karşı base gitmenin 2 yolu varken üstüne birde map cok büyük olmuş.scout ve sniper haritası haline gelicektir.ki scout ile bile biyerden biyere gitmek oldukça uzun sürüyor. 32/32 olmadıkça aksiyon hep low seviyede kalıcaktır.
haritayı biraz sıkıştırmanı öneririm.geniş alanlardan ziyade yükseklik seviyesi farklı geniş alanlar dene istersen örn:dustbowl mavilerin cıkış noktası,kırmızıların 2.point meydanı vs.

görsel olarak cok donuk ama bu konuda sanırım yapabilecegin bişey yok , tf2 için map editör yok cünki bildigim kadarıyla.
aynen devam abi
Sosyal ağlarda paylaş

Mir abi sen bizim eski TFC'deki wastelands'i yapmışsın..

Çok sevdiğim bir haritadır iyi olmuş. Niye TF2de olmadığını bilmiodum zaten. Ama çok anılarım var benim wastelandsde :D hatta tct klan maçları bile hatırlıorum hehe

o köprüden karşıya geçerken engineerla, karşıdan gelen heavy grubu görüyorum tam o üstündeki explosiveleri patlatan engineer bombasını atıcakken yatıyorum aşğaa direk.. ama meğerse bomba elimden çıkmış hehe

adamlar farkına varmıolar 6 kişi tam bizim base'e gelirken tam bombanın üstünden BAAAAMM 6 kişi yerde..

devamını bekliyrouz süper haritadır.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski wastelands değil bu. Hatta wastelands diye bir harita mı vardı? Öeh nası geçmiş üstünden hatırlamıyorum bile. İsmini değiştireyim bari karışıklık çıkmasın. :)

Genel olarak herkes harita çok büyük dedi. İlk öncelik haritayı küçültmek olacak. Sonra sadece scout'ların çıkabileceği yerleri azaltıcam. Bu da büyük ihtimalle diğer class'ların erişmesi için bir imkan sağlamakla olacak (kutu, merdiven vs).

Ayrıca köprüden flag room'a çok kısa sürede geçiliyor. O yolu uzatalım mı diye düşündük. Ama sonunda Flame-EYE dan çok hoş bir fikir geldi. Köprüden FR'ye giden yol sadece gidiş olsun dedi. Flag'i aldıktan sonra arkadaki uzun yoldan çıkmak gerekecek böyle olursa. İlginç bir hava katar bu da. Aynı badlands'e benzer. Flag'i almak için 2 yol, ama çıkartmak için 1 yol olur. RJ ile falan da çıkartılabilir arka yoldan.

Harita çok parlak. O parlaklık biraz azaltılcak. Düz yollar biraz kıvrımlı yapılacak ki class'lar çok dengesiz olmasın düz yerlerde. Büyük meydanlara detay eklenecek, arkasına saklanacak kutu gibi şeyler.. Yani class dengesini sağlamak için bir çok düzeltilmesi gereken yer var.

Onun dışında dün nerdeyse bir saate yakın beni mükemmel yorum bombardımanına tutan Chemical'a da binbir teşekkürler burdan. Adam fikir bankası mübarek. Çok güzel fikirler aldım Chem'den. :)

Ama bütün bunları yapmak epey vakit alacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...